A legjobb 9 koreai szem smink

Sok nő, aki szeret koreai stílusú szem sminket viselni, és ha Ön is rajongója, ez a cikk hasznos lehet, ha természetes koreai szemsmink -lehetőségeket keres. A világ divatiparának részei. Manapság a legtöbb topmodell és színésznő inkább ezt a fajta sminket választja.

Ha már a sminkről van szó, a koreaiak tisztában vannak a tudásukkal, saját sminkstílusuk van. A szem sminkjük kiemelkedő, és a megfelelő koreai szem sminktermékeket használja. Meglepő látni, hogy mennyire találékonyak és művésziek a szemük alapján.

Koreai smink szem néz ki

A koreai szem smink kinézete:

1. Koreai szem smink:

Nemcsak koreai, hanem minden nő számára is alkalmas. Ez dicséri a szemét, és rendkívül könnyű, mégis stílusos megjelenést kölcsönöz. Ezt a formatervezést akkor alkalmazhatja, ha barátai vacsorázni mennek napnyugta utáni vagy hivatalosabb alkalmakkor.

2. Phoenix szemek monolidokkal:

Phoenix szemek monolidokkal

Míg a Phoenix szem önmagában annyira egyedi, hogy csak egy egyszerű vékony szemvonal elegendő. Ebben az esetben le akarja csökkenteni a kis emelkedő görbét a szem külső sarkában, vázoljon egy vastagabb vonalat a külső sarkon anélkül, hogy a szemnél tovább nyúlna. Ne szárnyaszd ki. Végül rajzoljon a kisebb szempillákra, hogy kiegyenlítse a megjelenést.

3. Csábító szempillák smink:

Csábító szempillák smink

Ez a smink azt szeretné, ha műszempillát viselnél, és a hatás annyira vonzó. A smink csak ragyogó, bár szüksége van egy képzett sminkes segítségére. Az extra hangerő mellé még jobban körvonalazhatja a szemöldökét.

4. Scotch Eye:

Általában olyan emberek, akik nem fedik le sok ázsiai szemvonalat, bár általában a koreaiak inkább a plasztikai sebészetet részesítik előnyben, mint a szem ráncait, és semmi példát nem állítottunk. Alig használjon scotchokat, amelyek sola-tipként összefoglalják, hogy ráncokat hozzanak létre a szemünkben.

5. Baba szemek:

Baba szemek

A koreaiaknak alapértelmezés szerint kisebb szemük van, és ez a smink is azt a fantáziát alkotja, hogy egy nagyobb, határozottabb szemformáról van szó, vagy a baba hatását a szemre építik..

6. Egyenes szemöldök:

Egyenes szemöldök

Az ilyen sminknek nincs íve, és ezeknek a szemöldököknek édesnek és fiatalosnak kell lenniük. Egy ecsettel tekerje át a szemöldökének tetejét az ív felé lefelé egy vékony rúdrétegen keresztül. Várja meg, amíg megszárad. Kenje meg a korrektorot a bot felett, hogy bevonja a szőrszálakat. Keverje össze és rajzolja fel a többi hajra egy szemöldökporral, különben ceruzával. Keverje össze a korrektorot, amennyire csak lehetséges.

7. Türkiz zöld zöld füstös szem:

Türkiz zöld zöld füstös szem

Több pontosságot igényel. Az lenne a legnagyobb, ha ehhez szakértő segítségét kérné az építés során. Használjon két különböző zöld árnyalatot, és használja mindkét kajal -t a szemceruzával együtt, hogy hangsúlyozza megjelenését.

Legújabb koreai szem smink oktatóanyagok

8. Kölyök szemceruza:

Kiskutya szemceruza

A kölyök bélés a kölyök szem tisztább és bonyolultabb unokatestvére. Ez a megjelenés kerekebbé, valamint babaszerűbbé teszi a szemet.

 • Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan nézzen ki a kölyök szemhéja:
 • Használjon szempillaspirált, és hosszabbítsa meg pilláit a gyökértől a végéig.
 • Vegyünk egy bélést, és rajzoljunk a felső szempillák mellett a belső szemtől kifelé
 • Miután elérte a szélét, húzza meg a vonalat, hogy megőrizze a szem természetes formáját
 • Töltse ki a külső vonalat egy kohl -lal és az alsó szempillák sarkával, és egyesítse őket
 • Keverje össze a béléseket a sima befejezés érdekében.

9. Aegyo Sal:

Aegyo Sal

A szemtáskák imádnivalók Dél -Koreában, ráadásul van rá egy szó is. Az „Aegyo Sal” leírja a szem alatti zsírzsebeket, amelyekről úgy gondolják, hogy a szemek kerekebbek, teltebbek és fiatalabbak..

Az Aegyo Sal megjelenés létrehozásához:

 • Használjon kiemelt árnyalatot az alsó szempillák alatt.
 • Matt barnán keresztül szeletelje a „táskáját” körülbelül fél centiméterrel a szempillák alatt.
 • Vattapálcával turmixoljuk.

Tippek koreai szem sminkhez

Íme néhány egyszerű tipp a hibátlan koreai szem smink létrehozásához:

 • Minimális a legjobb. Válasszon egyszerű semleges színeket, és tartsa a lehető legtermészetesebbnek.
 • Csillogás használatakor mindig vigye fel a szem közepére, hogy felpattanjon
 • A tökéletes árnyékolás érdekében sötétebb árnyalatú szemhéjfestéket kell felvinni a külső szemhéjra
 • A szem bélése nagyon fontos ahhoz, hogy megkapja ezeket az aranyos kiskutya szemeket

Mostanra biztosan összegyűjtötte a legtöbb tippet és technikát a Koren szem sminkről kezdőknek. Szóval, minden kedves lány, szerezze be eszközeit, kövesse a módszereket, és hozzon létre szemeket, amelyek elbűvölhetik a világot.