A legjobb 9 szemöldöktipp

Mintha egy kép homályosan nézne ki, anélkül, hogy szép keret lenne körülötte, hasonlóan a szemöldök is a szemed kerete. Ha bozontos és nem tartott szemöldöke van, akkor a szeme nem fog jól kinézni. Mindig meg kell őriznie a jó szemöldökformát. Íme a 9 legfontosabb tipp, amelyek nagyon hasznosak lehetnek.

szemöldök tippek

1) Forduljon professzionális szemöldökformáló művészhez:

Ha először megy be formázni a szemöldökét, ehhez mindig konzultáljon egy jó szakemberrel. Segítenek abban, hogy szalonjukban megfelelő formát kapjanak. Azt is elmondja, hogy melyik módszer alkalmas az Ön bőrtípusára és korának megfelelően.

2) Módszerek:

Manapság számos módszer létezik a szemöldök formálására. Használhatja a menet menetét. A viaszolás egy másik jól ismert módszer. Kipróbálhat egy egyszerű módszert is, ami a pengetés. Ez hasonló a menetvágáshoz, de csipesszel is megteheti.

3) Lézeres szőrtelenítés:

Ez a módszer manapság nagy népszerűségre tett szert. A bőrgyógyászától érdeklődhet, hogy lézeres szőrtelenítési technikát kapjon a szemöldökéhez. Ez tovább tart, mint a fenti módszerek.

4) Az alak megőrzése:

Rendszeresen meg kell őriznie a szemöldök formáját, különben a szemöldöke elveszíti formáját. Ezután hagynod kell, hogy a szemöldököd bokrosodjon, hogy a semmiből megfelelően formálható legyen.

5) Csináld magad:

Otthon is formálhatja szemöldökét, ha egyszer egy jó szalonból formálja meg. Távolítson el minden kóbor szőrt az oldaláról vagy a szemöldök alakja körül. Bármelyik módszer közül választhat, amely kevésbé érzi magát fájdalmasnak.

6) A gyakorlat tökéletesít:

Több gyakorlattal megszerezheti a szemöldök formázásának irányítását, és képes lesz megfelelően csinálni. Minden módszer fájdalmasnak érzi magát az indulás során. Ha jobban megszokja, megszokja, és kevésbé lesz fájdalommentes az Ön számára.

7) Ne felejtse el levágni:

Ha otthon csinál szemöldököt, ne felejtse el levágni a szőrszálakat a széleken sminkkel vagy kézműves ollóval

8) Hamis hamis szemöldök:

Sok nőnek vékony szemöldöke van. Ennek oka lehet bizonyos betegségek vagy akár olyan balesetek, amikor a szemöldökét elvágták. Lehet, hogy sokunknak csak egy öltésnyom volt a szemöldökén, ahol a szőrszálak nem nőttek vissza. Sok ázsiai szemöldöke is vékony.

A helyes dolog az, ha sminket használ a rések elrejtésére, vagy a szemöldök vékonyságának elfedésére. Fogjon egy fekete vagy sötétbarna szemöldökceruzát, attól függően, hogy milyen színű a szemöldöke, és élesítse megfelelően. A ceruzát nagyon simán kell élezni, különben nem fog benyomást kelteni a kis szőrszálakból. Kezdje azzal, hogy apró mozdulatokkal folytatja a kitöltendő helyeket. Ne tedd ezt túl. Mindig apró mozdulatokkal és apró pöttyökkel töltse ki azokat a helyeket, ahol azt szeretné, hogy a szemöldöke vastagabb és teltebb legyen..

9) Növelje a szemöldökét:

Kipróbálhatja a szemhéjszőrszálak növesztésének különböző technikáit és természetes sűrűségét is. Próbáljon kókuszolajat vagy ricinusolajat lekenni a szemöldökére lefekvés előtt. A mandulaolaj erre is alkalmas. Kövesse ezt a módszert, amíg szignifikáns különbséget nem észlel a szemöldök szőrszálaiban.