Hogyan készítsünk Party szem sminket?

A parti szem sminkje mindig nagyon csillogó. Ha mályvaszínű vagy húsos árnyalatot szeretne, akkor használjon laza csillámokat az ujjhegyeire, majd lazán vigye fel őket. Csillogó árnyalatokat is vásárolhat, de ez a szem nagyon csillogó. Ehhez legalább 2 csillogó árnyalattal kell rendelkeznie, mint az arany és az ezüst. Füstös hatás létrehozásához hússzínre és fekete szemhéjfestékre is szükség lesz. A lépéseket az alábbiakban ismertetjük, és ezeket követheti.

Hogyan készítsünk Party szem sminket

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a lépéseket, amelyekkel a parti szem sminkje a fenti képen láthatóvá válik.

• Ha az arca száraz és megfelelően tisztított valamilyen mélyolajos tisztítószerrel, akkor alapozót kell felvinni. Ez nagyon fontos, különösen akkor, ha olajos felülete van, vagy az alapja repedt. Ezt követheti egy szemhéj alapozóval is, amely manapság meglehetősen gyakori, de sokba kerülhet egy kis mennyiségért egy kis tartályban.

• Ezután a korrektorot, amely fontos összetevő, egy jó alaphoz kell keverni. Ez segít eltakarni az egyenetlen felületeket és a foltokat. Ezt használhatja ujjhegyekkel, ecsettel vagy szivaccsal, a használni kívánt korrektor jellegétől függően. Kezdőknek jó ötlet valami bot formát használni. Ha erős fedést szeretne, akkor használjon szivacsot és gélt vagy krémes korrektorot, és ápolja a rúd korrektorát. Ha öregedő és megereszkedett bőre van, akkor ecsetet és porított ásványi korrektorot kell használnia, amely nagyon simán keveredik. Sima felületet biztosít, és nem láthatók ráncok.

• Ezt követően használja fel az alapozót. Miután összekeverte az alapozót, és a szemhéjra is felhordta a szem sminkjének simább befejezése érdekében, akkor a laza erő kompaktját kell használnia, bármelyiket használni szeretné..

• Az arc sminkjének többi részét úgy lehet elvégezni, hogy összeálljon a ruhájával. A merész szemekhez rózsaszín vagy mályva rúzst is felvihet.

• A fedél többi részére vigye fel az arcszínéhez hasonló hússzínt. Ezután használjon kiemelőt vagy ecsetet, hogy egyenletesen vigye fel az ezüst színt a szemöldökcsont alsó részére és a szem ízületeinek oldalára.

• Ezután az ezüst színt kell használni a fedél belső részén. Kövesse ezt a középső rész aranyszínű árnyalatával, és keverje össze. Ezután a külső végén használja a sötét színt. Keverje össze a 3 színt, de ügyeljen arra, hogy a színek elkülönüljenek és jól nézzenek ki.

• Ezután a gél bélés segítségével világos bélést rajzolhat a felső perem mentén. Ezután ugyanezt teheti az alsó peremmel vagy vízvezetékkel.

• Ezzel műszempillát viselhet. Ha műszempillát szeretne viselni, akkor hordja fel a szempillaspirál felhelyezése előtt. Használja a szempillákhoz mellékelt ragasztót.

• Ezután legalább 2 rétegben vigye fel a szempillaspirált.

• Ha több csillogást szeretne a partijára, akkor laza csillámokat használhat a megjelenés javítására.