Hogyan készítsünk tökéletesen szem sminket?

A szemsmink alkalmazása nem olyan ijesztő, mint amilyennek látszik, különösen akkor, ha a sminkfolyosó közepén áll. Miután megtanulta az alapot, professzionálisan elkészítheti saját szem sminkjét. Sok kipróbált és bevált szem smink tipp és trükk van, amelyeket ma megosztom veletek. Jegyezze fel ezeket az alapokat, és kövesse azokat…. Egyáltalán nem nehéz.

A szem sminkelésének módja:

Hogyan készítsünk szem sminket

Töltsd fel a szemed: Az első lépés a szemhéjak alapozása szemfesték segítségével. A szemhéjak az arc legzsírosabb részei, ezért nem marad sokáig a smink, ha a szem sminkelése előtt alaposan lemossa a szemét, akkor hosszabb ideig is megmarad. A zsírosodást is csökkentheti alkoholmentes sminklemosóval, majd a laza port a szemhéjról. Ez olajmentes szemhéjakat eredményez, és növeli a szem smink tartósságát.

Szemceruza: A szemsmink soha nem fejeződik be szemceruza nélkül, de a kezdők rosszul járnak a szemceruza felhordása során, és ez tönkreteheti az egész megjelenést. Az alkalmazáshoz folyékony, ceruza és gél szemceruza használható.

• Folyékony bélés: A folyékony szemceruza intenzív, fényes és tartós, de a folyékony szemceruza felhelyezése bonyolult lehet. A szép megjelenés érdekében a könyökét támassza sík és stabil felületre. Most vigyen fel rövid vonalakat a szemceruza egyidejű felvitele helyett, így egyenletes és egyenes szemhéjfestéket kap.

• Ceruza szemceruza: a ceruza szemceruza felhelyezése nagyon egyszerű, vigyen egy stroke -ot közvetlenül a szemhéjra, és kész. A ceruza szemceruzákat is elkenheti, hogy drámaibb legyen a szem sminkje.

• Gél szemceruza: a gél szemceruza a legújabb trend, és az ilyen szemceruza applikátor felhordása a legfontosabb. A gél szemceruza felhordásához jó vékony és ferde ecsetet kell használnia. Söpörje be az applikátort a zselés szemceruza edénybe, és kezdje el alkalmazni a szemhéj közepétől, mert az ecset extra terméket tartalmaz, és ha a szem sarkából kezdi, akkor nem lesz szép és tiszta. Most terítse szét a szemceruzát balra és jobbra. 😀

A tiszta alkalmazás érdekében húzza kifelé a szem sarkát az ujjával, majd kezdje el egyenesen a szemceruza felhordását. És azt javaslom, hogy használjon ceruza szemceruzát, mivel a legegyszerűbb használni, és nem lesz gond a használatával.

Saját kattintás:

Szemhéjfesték: Soha ne vigye fel a szemhéjfestéket ujjaival és szivaccsal, mindig használjon jó szemhéjfestéket a professzionális megjelenés érdekében. Mindig vigyen fel világos színű szemhéjfestéket a szemöldökcsontra, közepes árnyalatot a ráncra és sötét szemhéjfestéket a ráncra. Ha krém alapú szemhéjfestéket használ, akkor ne feledje, hogy a „kevesebb több”, és használjon világos és kevesebb szemhéjfestéket. Alkalmazáshoz használjon lágy, gyengéd mozdulatokat, mivel a nehezebb mozdulatok zavaros szemsminket eredményezhetnek. Ha kettőnél több szemhéjfestéket használ, akkor alaposan keverje össze őket ujjaival vagy kúpos keverőkefével. Ha új vagy a szemsminkben, akkor próbáld ki az egyszínű szemet, mert ez megkímél két szín összekeverésétől. Miután befejezte a megjelenést… .. használjon szem sminklemosóba mártott q-tippeket, és távolítsa el a foltos szemhéjfestéket vagy az esetleges leesést..

Szempillafesték: Nézzen egyenesen, és vegye ki a pálcát a szempillaspirál csőből. Helyezze a pálcát a szempillák felső oldalára, és mozgassa felfelé oda-vissza mozdulatokkal. Ez összegömbölyödő hatást kölcsönöz, és hangerőt ad a szempilláknak. Vigyen fel 2-3 réteget, és ne pislogjon a szemével, amíg a szempillaspirál meg nem szárad. A szempillafestéket mindig alsó szempillákkal kezdje el alkalmazni, hogy elkerülje a rendetlenséget. Az alsó szempillákhoz csak a legmagasabb, ívelt ponton vigye fel a szempillaspirált a gyökér közelében, mert így kinyílik a szeme.

Ahhoz, hogy a szempillák összetapadjanak, hagyja megszáradni az első szempillaspirál réteget, majd csak a második réteget vigye fel. Használja a szem sminklemosóba mártott q-tippeket, ha szempillaspirálja érintkezik a szemhéjaival.

Szemöldök: A szemöldök egész megjelenését megtörheti vagy tönkreteszi, így ha vékony vagy világos szemöldöke van, akkor töltse ki helyesen a határozottabb megjelenés érdekében. A szemöldök helyes kitöltéséhez használjon barna íj-ceruzát…. Soha ne használjon fekete ceruzát, mert természetellenesnek és rossznak tűnik.

A szemöldök kitöltésének módja:

Csipessen extra szőrszálakat anélkül, hogy megzavarná szemöldökét; ez határozott megjelenést kölcsönöz. Ehhez használhatja a homlok borotvát is, amely könnyen elérhető a piacon.

A szemöldökceruzával kezdje el először kitölteni a homlok alsó részét oda -vissza irányban.

Most lépjen a szemöldök közepére, és rövid ecsetvonásokkal keverje össze teljesen a szemhéjfestéket, ez természetes megjelenést kölcsönöz Önnek.

Végül tiszta szemöldök zselével állítsa be a szemöldökét.

Még néhány trükk:

Ha kicsi a szeme, akkor vékony vonalat vigyen fel a belső alsó szemhéj mentén, fehér szemceruzával, mert nagy lesz a szeme. Ha elhomályosul, használjon arany bézs színű szemceruzát, mert ez kiegészíti az arcszínt.

Ahhoz, hogy a szemek kisebbnek tűnjenek, vigyen fel szemceruzát az egész szemhéjra, és használjon sötét árnyalatú szemhéjfestéket. Ha nagy a szeme, akkor ringathatja a füstös szemet, mert jól fog kinézni, és a szeme is kisebb lesz.

Az egyszerű hétköznapi megjelenéshez használjon színes szemceruzát, és vigyen fel sötét kohl -t… .Ez a trükk kiváló azoknak a kezdőknek, akik szép és lágy szem sminket szeretnének látni minden nap.

Vonalazza a vízvonalat, hogy ez az extra pompa megjelenjen a szem sminkjében. Teljesebbé és vastagabbá teszi a szempillákat.

Ha nem tud egyenes szemceruza vonalat létrehozni, akkor foltosítsa el az egész megjelenést, és ez egy tiszta vonalat eredményez, amely manapság nagyon “be van” illesztve.

Ha tisztességes vagy, és sötét fekete szemöldököd van, enyhítsd őket enyhén fehérítve, hogy kevésbé legyenek durvaak. Használjon arcfehérítőt, és csak 3-4 percig alkalmazza.