Top 9+ szempillák tippek

Gondoskodsz a szempilláidról? Minden ember annyira vonzza a különböző testrészeket, de a szempillákat elhanyagolják. A szempillák feltűnő részei a szemednek. Akár a szemed alakja, akár a színe, a hosszú, egyébként telt szempillák rejtélyesség kiválóságát öltik, ami rendkívül szép megjelenést kölcsönöz a szemednek. Tehát ebben a cikkben megvizsgáltam a legjobb tippeket a szempillákhoz, amelyek hosszú, vastag szempillákat és természetesen tág szemű megjelenést kínálnak..

Szempillák tippek

Tippek a szempillákhoz:

1. A Wiggle módszer. A szempillaspirál maszatolása közben kezdje a szempillák aljától, és balról jobbra csavarja az ecsetet, kissé felfelé és lefelé. Folytassa a bot mozgatását cikk-cakk mozdulattal egyenesen a szempillák tetejéig. Ez segíti a szempillák utolsó centiméterének bevonását a legnagyobb hatás érdekében.

2. Finoman dörzsölje a szemkörnyéket: Akár csak a vízálló szempillaspiráltól próbál megszabadulni, máskülönben csak az arcát tisztítja, erősítse meg, hogy lágyan eltünteti a szennyeződéseket a szemkörnyékről, hogy megőrizze szempilláit..

3. Fogyasztása hosszabb szempillákhoz. Vegyen be több szilíciumforrást az étrendbe. A szilícium olyan nyomelem, amely támogatja a hajnövekedést, és nem árthat, ha jobban táplálkozol! A szilícium alapja a spárga, az uborka, a káposzta, az olajbogyó, a répa, a rizs és a zab. A fitt életmód támogatja a haj egészséges növekedését, a szempillákat is számítva.

4. Annak érdekében, hogy természetes módon élvezhesse őket, alkalmazhat otthoni gyógymódokat. Rendszeresen kenjen rájuk olívaolajat, az biztosan segít. A ricinusolaj is csodát tesz a szempilláidért.

5. Az egyik extra szempilla javító a vazelin. Finom ecsettel befolyásolhatja, különben Q-hegy. Sokan használnak mandulaolajat a szempillák növekedéséhez is. Belekeverünk egy kevés tojásfehérjét, hogy elkerüljük a törésüket.

6. Elalvás előtt óvatosan és alaposan távolítsa el a szem sminkjét. Ha a sminket hosszú ideig a szempilláin ülni hagyja, valószínűleg nem tesz jót a szempilláinak, ráadásul extra bonyolult lesz a fenti lépések időbeli követése.

7. Kenje be a vízálló fekete folyékony szemceruzát a szempillákra. Ez vezeti őket, és nagyon feketének tűnnek, mentes a szempillaspirál megjelenésétől. Valójában megállhat ezen a ponton; olyan állapotban, mint a megjelenés!

8. Ecsettel vigye fel a hosszabb szempillákat. Furcsán hangzik, de gondoljon arra, hogy a szempillákat fogmosni kell a napi ápolási rutin másik elemeként. Ahogy a hajunkat vagy a fogainkat mossuk, a szempillák fésűvel való megmosása hosszú szempillákat eredményezhet, még akkor is, ha nincs szempillaspirál az ecseten. Ezenkívül nagyszerű módja a szempillák elválasztásának, mielőtt bármilyen szempillaspirált felviszünk; jobb, ha abbahagyja a csomókat, mielőtt elkezdené! Ez a szokás erősíti a szempillákat, és megakadályozza azok túl gyakori törését.

9. A vastagabb, hosszabb szempillák benyomásának nagyszerű módja az, ha a szempillák tövén dolgozik, majd fokozatosan halad a csúcsig. Kenje meg a kis szempillaspirált egy szemhéjfestékkel, és óvatosan fésülje a szempillák gyökereire. Ez szélességet teremt, és szempillái teltebbek lesznek.

10. Kenje meg az olívaolajat a szempillákra. Ez segíti őket abban, hogy hosszabbak és erősebbek legyenek. Ez az egyik legjobb hazai jogorvoslat a hosszú szempillák megtalálásához.

11. 2-3 havonta egyszer levághatja a szempillákat. Most vágjon le egy kis részt (1/4). A szempillák levágása inspirálja a szempillák tüszőjét, és hamarabb nőnek.