Hogyan lehet tömött ajkakat kapni

A tömött ajkak tökéletes módja annak, hogy tökéletesen elegánsnak tűnjenek minden nő számára világszerte. Számos orvosi módszer létezik arra, hogy egy hölgy puhábbá tegye az ajkait, de ezeknek a folyamatoknak a többsége meglehetősen drága, és ezért sok nő számára elérhetetlen. Van néhány jól ismert módszer, amellyel az ember otthonosabbá teheti ajkait, ha természetes módon növeli az ajkak méretét. Ezeket a természetes eszközöket nagyon könnyű megtalálni, de valójában nem ismertek. A kövér ajkak nem ártalmasak és valójában meglehetősen divatosak, és jól mutatnak a természetesen vékony vagy kisebb ajkakkal rendelkező hölgyeknek.

A tömött ajkak bizonyítéka annak, hogy testének bármely része kiegészíthető, hogy jobban megfeleljen az Ön igényeinek, akár természetesen. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogyan lehet tömött ajkakat kapni, hogy Ön legyen a teljes figyelem középpontjában a meglátogatni kívánt eseményen-

Hogyan lehet tömött ajkakat kapni

Teljes körű gondozás:

Az első a telt ajkak listáján az, hogy teljes mértékben vigyázzon az ajkaira. Az ajkak ápolása csökkenti a kiszáradás és repedés problémáját, és javítja az ajkak minőségét. Miután minden ajka hús, és húsának megfelelő gondozása minden bizonnyal gyorsabb növekedést eredményez.

Minél kövérebb az ajka, annál nagyobb az esélye, hogy tömörebb ajkak lesznek. Az ivóvíz nagyon fontos része annak, hogy egészségesek maradjunk, és megfelelő ajkakat kapjunk. A víz segít az ajkak hámlasztásában, így sokkal puhább lesz, mint korábban. Próbáljon magával vinni egy jó ajakbalzsamot, amely gazdag SPF -ben, hogy mindig nedvesen tartsa ajkait.

Gőz:

A gőz nagyon fontos része a tömörebb ajkaknak. A gőz és a vazelin kéz a kézben működik, hogy nedvesebb és vastagabb ajkakat kapjon. Minél vastagabb az ajkak nedvességtartalma, annál nagyobb az esélye, hogy vastag és dús ajkai lesznek. Az eljárás megfelelő végrehajtásához vigyen fel vastag vazelin réteget az ajkakra, mielőtt meleg zuhanyra megy, de ne mossa le. A forró vízből származó gőz segíti a zselét, hogy áthatoljon az ajkakon, kiszélesítve az ajkak pórusait. Minél több vazelin kerül az ajkakba, annál jobb lesz a kövér ajkak útján.

Lehámlás:

A hámlasztás egy másik jó módja annak, hogy vastagabb ajkakat kapjunk. Ez a legjobb, ha saját keveréket készít otthon. Próbálja meg összekeverni mézet némi barna cukorral otthon, kevés vízzel, hogy növelje a paszta sűrűségét. A legjobb megoldás az, ha ezt a pasztát közvetlenül az ajkakra alkalmazza három percig, mielőtt tiszta ruhával eltávolítja. A hámlasztás növeli az ajkakon lévő pórusok légzőterét, így idővel puhábbá válik.

Fogkefe hámlás:

A fogkefe hámlasztása valószínűleg a leggyorsabb módja annak, hogy tömörebb ajkakat kapjunk. A reggeli fogmosás után próbálja meg hámlasztani ajkait fogkefével, miután megtisztította. a fogkefe sörtéi az ajkakon mozognak, és azonnal növelik az ajkak erősségét és tömörségét, ami több mint 4 órán át tart, mielőtt leesik.

Ezek a legjobb módszerek arra, hogyan lehet otthonosabb, tartósabb ajkakat otthon szerezni, ezért próbálja ki őket még ma. Idővel biztosan segítenek növelni az ajkakat.