A 9 legjobb Sebamed bőrápoló termék Indiában

Népszerű Sebamed termékek bőrre és ajakra:

A Sebamed a Sebapharma GmbH német termékneve & Co. KG, amely gyógyászati ​​bőrápolási termékeket gyárt. Célja, hogy a pH -érték 5,5 legyen, és garantálja, hogy a maradék bőr egészséges.

Sebamed bőrápoló termékek

Sebamed ajakbalzsam termékek:

Sebamed ajaktermékeket keres? Ne aggódj! A keresés itt véget ér. Ma ebben az írásban – felsoroljuk a legjobb sebamed ajakbalzsamok listáját. Sok márka ajakbalzsam kapható az indiai piacon, de miután elolvasta ezt a cikket, biztosan kiválasztja a legjobbat. Tehát figyelmesen olvassa el!

1. Sebamed ajakvédő bot SPF 30 szárazra & Repedt ajkak:

Sebamed ajakvédő bot SPF 30 száraz és amp; Repedezett ajkak

Megakadályozza a fény okozta hólyagosodást Védő, simító ápolás az ajkak számára Támogatja a plusz védi a bőr savfunkciójának veleszületett védőfunkcióját tartósítószerek nélkül. Gyorsan és sikeresen regenerálja a száraz és repedezett ajkakat, enyhíti az irritációt gyulladással E -vitamin és bisabolol (kamilla kivonat) segítségével. Gondoskodjon az érzékeny ajkakról a jojoba és a rizskorpa nélkülözhetetlen növényi kivonatainak súlyos kezelési tulajdonságaival, gondoskodva a kiszáradástól. * Védi a gyengéd ajakszövetet UVA és UVB szűrőkkel a napégés és annak következményei ellen.

Ár: 4,8 g 2170 INR -ért

2. Sebamed Lip Defense Stick SPF 25/30 Triple Protection:

Sebamed ajakvédő bot SPF 25

Az ajkak védő, sima törődése véd az UV sugarak mellett minden évszakban. Enyhíti az irritációt és a duzzanatot E -vitaminnal és bisabolollal (kamilla eltávolítás) A szükséges jojoba és rizskorpa növényi kivonat kimerítő hatása révén táplálja az érzékeny ajkakat, megvédi őket a kiszáradástól. A csomagolás mérete 4,8 g.

Ár: 4,8 g 427 INR

3. Sebamed ajakvédelem 4,8 gramm:

Sebamed ajakvédelem 4,8 Gm

Tartósítószerek nélkül támogatja és védi a bőr természetes gátló funkcióját. Ez egy rendkívül tápláló ajakbalzsam, amely véd az erős UVA/UVB sugarak ellen. Ezenkívül megvédi az ajakszövetet az UVA és az UVB szűrőktől a napsütéstől.

Ár: 4,8 g 450 INR esetén.

4. Sebamed Baby ajakbalzsam:

Sebamed Baby ajakbalzsam

Sebamed baba ajakbalzsama, amely megtartja és védi a bőr normál védőrétegét. A gazdag növényi lipidek Candelilla plus méhével puhává és egészségessé teszik a baba ajkait. Természetes jojobaolaj, bőréhez kötött lipidösszetétele, továbbá shea vaj. Módszere leállítja a bőrirritációt a nyáladzó egyébként cumi miatt

Ár: 5 g 385 INR esetén

5. Sebamed ajakvédő SPF 30:

Ajakvédelem SPF 30

Támogatja a pluszt, védi a bőr savas köpenyének természetes védőfunkcióját. Védje meg a gyengéd ajakszövetet UVA -val és UVB -szűrőkkel a napégés ellen, valamint annak következményeit. Gyorsan és sikeresen regenerálja a száraz és repedezett ajkakat. Ezenkívül táplálja az érzékeny ajkakat a szükséges jojoba és rizskorpa növényi kivonatok szigorú kezelési tulajdonságaival, megvédve őket a kiszáradástól.

Ár: 4,8 g 450 INR esetén

Sebamed bőrápolási termékek Indiában

1. Sebamed Baby Lotion 400 ml:

Sebamed Baby Lotion 400ml

Puha és jól hidratált marad a bőr minden időjárási körülmény között. A normál alkalmazással a baba bőre egészséges és ragyogó marad. Valójában csodálatosan működik a gyermek neurodermatitisz okozta fájdalmai esetén. Cukorra feszített komplexet tartalmaz, amely mélyen hidratálja a bőrt, így teljes fedést és ragyogást biztosít.

Ár: 400 ml 1100 INR

2. Sebamed hidratáló krém (50 ml):

Sebamed hidratáló krém

Minden bőrtípusra alkalmas gél. Nők számára ideális. Megtartja a bőr nedvességét A bőrt rugalmassá teszi, és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Rendkívül érzékeny, nem zsíros, helyreállító funkciókat tartalmaz.

Ár: 50 g INR 585 esetén

3. Sebamed védő arckrém – 50 ml:

Sebamed védő arckrém

A hidratáló vegyület elkerüli a kiszáradást, szép védőfunkció a mérgező anyagok ellen, valamint nyugtatja a baba gyengéd bőrét. A Sebamed klinikailag megalapozott, hogy ösztönözze a savas köpeny kialakulását. Hatékony hidratálás, amely megakadályozza a szárazságot A panthenol és a lipidvegyület véd a szájirritáció ellen a nyál ellen az E -vitamin védelme mellett a káros környezeti hatások mellett.

Ár: 50 ml INR 773 esetén

4. Sebamed PH 5.5 Clear arcápoló gél:

Sebamed Clear arcápoló gél

Ez gazdagítja a hialuronsavat és a természetes aloe barbadensist, amely teljesen hidratálja a bőrt. Sűrű csőcsomagolásban érkezik, amely utazó társaság. Az allantoin és a panthenol segít megnyugtatni a bőrt, hogy puha és rugalmas legyen.

Ár: 50 ml INR 500 esetén