A legjobb 9 arctisztító

Az arctisztítóknak óriási szerepe van mindennapi életünkben. Ezeket akkor használjuk, amikor reggel felkelünk, és este, amikor egy stresszes nap után hazaérünk. Eltávolítják a nap folyamán felhalmozódott felesleges olajat és egyéb külső szennyező anyagokat. Néhányan közülünk minden tisztítószert a legjobbnak tartanak a bőrünk számára.

Sajnos nem azok. Ezen termékek némelyike ​​olyan elemeket tartalmaz, amelyek nem minden bőrtípusra alkalmasak. Ezért különösen óvatosan kell kiválasztanunk az arctisztítót. Itt található a legjobb arctisztítók listája, amelyeket jelenleg használhat.

A legjobb arctisztítók Indiában:

1. Boielements érzékeny bőrtisztító:

arctisztító

Ez a jelenleg elérhető legjobb arctisztító, amely gyengéden tisztítja a bőrt és sikeresen eltávolítja a külső szennyeződés minden formáját. Az oldat mélyen behatol a bőrbe, hogy hatékonyan távolítsa el az összes törmeléket és sima legyen a bőr. Az első használat után látható eredményeket fog látni.

2. Tökéletesen elegáns BFF napi hámlasztó arclemosó:

Arctisztítók 2

A termék népszerű a nők körében, mint a hámlasztók királya. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, és természetes módon ragyogóvá varázsolja a bőrt. Könnyű formulával rendelkezik, így mindennapi használatra alkalmas termék. A legtöbb hámlasztótól eltérően a BFF Daily Exfoliating Face Wash mindennaposan használható anélkül, hogy károsítaná a bőr felső rétegeit. Röviden, ez a termék nem szárítja a bőrt, függetlenül attól, hogy hányszor használja hetente.

3. La Roche-Posay Toleriane Dermo-Cleanser:

Arctisztítók 3

Az érzékeny nők kompatibilisnek találják ezt a terméket. Ez a habzó arctisztító minden bőrtípusra alkalmas, és bizonyítottan jótékony hatással van a smink eltávolítására.

4. Peter Thomas Roth öregedésgátló gél:

Arctisztítók4

Ha kombinált bőre van, akkor ez lesz az ideális arctisztító az Ön számára. A termék sikeresen lemossa az öregségi jeleket. Ezzel az arctisztítóval megszabadulhat zsíros bőrétől.

5. Tökéletesen előkelő nemi hajlító darabdarab tisztító rúd:

Arctisztítók5

Megfizethető áron belül megvásárolhatja ezt a csodálatos tisztító rudat, amely jelenleg az egyik legértékesebb szépségápolási termék. A rúd egyszerűnek tűnik, de nagyszerűen működik a szennyező anyagok hatékony eltávolításával a bőrről. Ez a csokoládé színű rúd minden bőrtípusra alkalmas.

6. Clarins tisztító tej Gentiánnal:

Arctisztítók6

A tisztítószer megnyugtatja a bőrt azáltal, hogy mindenféle szennyeződést eltávolít mélytisztító hatása révén. Ha az arca piszkosnak és olajosnak tűnik, akkor ne gondoljon más szépségápolási termékre, mint a Clarins tisztítótej Gentiánnal. A termék alkalmas érett nők számára is.

7. Replenix Erősített hámlasztóradír:

Arctisztítók7

Ez az egyik legjobb hab arcradír valaha. A pattanásos bőrű nők szabadon használhatják ezt a terméket. Az arcradír értékes elemeket tartalmaz, amelyek megszabadítják a bőr szennyeződéseitől és a beszorult olajtól.

8. Jan Marini Bioglycolic zsíros bőrtisztító gél:

Arctisztítók8

Ha bőre komoly problémákat okoz, nyugodjon meg Jan Marini Bioglycolic arctisztító géljével. A termék alkalmas zsíros bőrre. Javítja a bőr tónusát azáltal, hogy megszabadul a homályos bőrtől. A termék használata után természetes fiatalos ragyogást tapasztal.

9. Mario Badescu enzim tisztító gél:

Arctisztítók9

Ez a tisztító gél a legjobban működik a pattanásos bőrön, és látható eredményeket hoz. Ha könnyen megpróbálja eltávolítani a sminket, akkor a Mario Badescu Enzim tisztító gél lesz a legjobb megoldás.