Hogyan fogadjuk el a szerelmet?

A szeretet az, amire mindannyiunknak szüksége van ahhoz, hogy tovább lépjünk az életben, mosolyogva és pozitív hangon. Sokan vagyunk azonban, akik még mindig úgy gondoljuk, hogy vagy nem szeretünk, vagy nem vagyunk méltók arra, hogy szeressenek minket. A probléma bennünk van, túlságosan önkritizáljuk létünket ezen a bolygón. Létezésünket a következő szemével nézzük, és csak azért, mert úgy érzik, hogy fizikai és mentális énünk nem alkalmas arra a társadalomra, amelyben élünk, úgy érezzük, hogy nem kell szeretnünk senkit. Ez így nem igaz, és apátiához és figyelemkereséshez vezet. Ne legyen statisztika, vannak módok arra, hogy csak akkor szeresse magát, ha megtanulja és elfogadja, hogy a teste és a lelke méltó a szeretetre. Az alábbiakban bemutatunk néhány tippet a szeretet elfogadásához?

hogyan fogadja el a szerelmet

Tanulj meg boldog lenni:

A boldogság és a szeretet kéz a kézben járnak, és szeretet alatt nem azt értjük, hogy valaki romantikusan szeret téged. Sokkal több van annál, mint ami a szemnek látszik, ez a bizsergő érzés, ami akkor fordul elő, amikor tudjuk, hogy szeretet van körülöttünk, sokféle formában. Ezért olyan fontos elfogadni a szerelmet, mert ha nem szereted és elfogadod a szeretetet, akkor nem tudsz szeretni másokat. Ha nem szeretsz másokat, akkor az undor és a gyűlölet szemével látod őket. Ez utánozná cselekedeteit és szavait, vagy azt, amit tesz, és másoknak a közelében, ami végső soron a legkerülőbb férfivá vagy nővé teszi Önt. Ne legyél zaklató, akitől mindenki fél, ez nem szerelem vagy hatalom; ez gyávaság cselekedete. Ezért tanulja meg, hogy hagyja, hogy a szerelem bejöjjön az életébe, ne ítélje el a helyzeteket és az embereket, különösen azokat, amelyeket nem ért, félig tud, és amelyek felett nem tud irányítani.

Azt is fontos tudni, hogy te is különleges ember vagy valakinek az életében, ami a legfontosabb ezen a bolygón. Amikor felismered saját elméd, szíved és lelked erejét, te is csodával határos módon elérhetsz bármit, amit akarsz. Mehet előre, és meghódíthatja a világot szeretettel, elkerülve a haragot, a gyűlöletet és a haragot. Ha valaki negatívan beszél rólad, hagyd, hogy a belülről jövő szeretet figyelmen kívül hagyja az illetőt és szavait. Ne feledje, hogy aminek ellenálltok, az továbbra is fennáll, tehát miért pazarolja ezt az időt és energiát gyűlölni valakit, ha ezt belsőleg közvetítheti, és megengedheti magának, hogy szeressen életének legfontosabb személyét,.

Szeress, ne háborúzz:

A háborúk megváltoztatják a demográfiai helyzeteket, szétszakítják a családokat, és nagy mennyiségű pusztítást okoznak. Ne legyél áldozata annak, és ha a múltban bántalmazáson és mocskolódáson is átesett, ne foglalkozz vele. Megengedheti, hogy a szeretet segítsen gyógyulni;

1. Bocsáss meg magadnak azért, ami voltál, amit tettél vagy amin keresztülmentél

2. Ne feledje, hogy a lélek gyógyítása időbe telik, néha egész életen át

3. Élvezze a körülöttük lévő embereket, akiknek a legjobb érdeke és szándéka van az Ön számára

4. Értékeld és tiszteld magad olyannak, amilyen vagy, és amilyen vagy

5. Ne feledje, hogy mindenki, beleértve Önt is, egyéni szinten, naponta küzd

Sokkal több oka van annak, hogy miért nem gondoljuk, hogy méltók lehetünk a szeretetre, de összpontosítsunk azokra az okokra, amelyek miatt érdemesek vagyunk a szerelemre, mint például;

1. Prímák vagyunk

2. Mi vagyunk a legfelsőbbek

3. Emberek vagyunk

4. Tudjuk a szerelem jelentését

5. Nem félénk kifejezni a szeretetet

Amikor elkezded szeretni önmagad, és elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, észre fogod venni, hogy mindenfelől érkezik hozzád. Menjen előre, és próbálja szeretni magát, harapjon bele ebbe a csokoládé tésztába, és hagyja, hogy a kalóriák ne zavarjanak!!