9 Az Aquamarine (Beruj) drágakő ékszerek legújabb tervei

A március hónap születési köve az akvamarin, és berillium -alumínium -szilikátból áll. A márciusi születéskő színe olyan, mint a tengervíz. Így az Aquamarine név a tengervízre vonatkozik. A márciusban születettek szerencsekőjének tartják. Nagyon szép kő. Ennek a kőnek a viselése sok előnnyel járhat. Újra generálja a szerelmet két pár között, meggyógyít minden lelki problémát, segít számos betegség gyógyításában, stb., És hűvös színe kiegészíti viselőjének bőrszínét. Ezt a követ is használhatod lelki segítségként. Ez egy univerzális kő, amely szinte mindenben segít.

9 divatos akvamarin ékszertervek férfiaknak és nőknek:

Nézzük meg a legjobb 9 születési követ márciusban.

1. Március Birthstones gyűrűk:

Márciusi születéskő gyűrű

Ez a márciusi születéskő gyűrű, különböző formákban. Vannak kerek, körte, szív és smaragd alakú akvamarin kövek, amelyek ujjgyűrűben vannak. A gyűrű a kő mellett gyönyörű gyémántokat is tartalmaz. A gyűrű csodásan és félelmetesen néz ki viselése közben.

2. Durva márciusi születéskő:

Durva márciusi születéskő

Ez egy durva születési kő márciushoz, amely olyan, mint egy szikla. Ez olyan nyugodtnak és békésnek tűnik. Ezt a kőzetet ezután hőmérsékletre hevítik, és különböző formákat kapnak. Ez ékszerekké alakul, és viselője használja. Ez igazi tengervíz színű.

3. Márciusi születéskő nyaklánc:

Márciusi születéskő nyaklánc

Szív alakú medál található a márciusi születéskő nyakláncon. A medálnak egy nagy szíve van félig arany és fél gyémánt sorozatból. E nagy szív belsejében akvamarin kőből készült szív alakú. A kék kő egyre inkább kiemelkedik a fehér gyémántkövek mellett.

4. Március születéskő fülbevaló:

Március születéskő fülbevaló

Ez egyszerűen pompás márciusi születéskő fülbevaló egy égszínkék kristálykő ménesben. Egy olyan, kerek alakú akvamarin kő található a ménesben, amely olyan fényesen ragyog. A fülbevaló viselése felkelti az emberek figyelmét, és rengeteg jó megjegyzést kap.

5. Március Birthstones medál:

Március Birthstone medál

Ez igazán szemet gyönyörködtető márciusi születéskő-ékszer, kereszt függőben. Az egész kereszt függő akvamarin kerek kőzetű. Ennek a medálnak nagy jelentősége van a katolikus kultúrában. Kevés fényes kő csillog a szemedben.

6. Március Birthstone Heart:

Március Birthstone Heart

Ez egyszerűen lenyűgöző márciusi születéskő szív alakú üvegben. Ez az üveg az óceáni világ mintáját tartalmazza egy üveg felett. Olyan mélyen érzi magát benne. A design úgy néz ki, mintha az óceán hullámai mennének az üveg felett. Valóban elképesztő ezt a medált viselni.

7. Március Birthstone Angel:

Március születéskő angyala

Egy angyalszerű lény a születéskő-menetből készül. Egy édes akvamarin szívkő lóg az angyalon. Ezt a show-darabot otthonában tarthatja szerencséje érdekében. Ez az angyal úgy néz ki, mintha üvegből lenne, és nagyon csinos.

8. Március születéskövek rózsafüzére:

Március születéskő rózsafüzér

Ez az akvamarin gyöngyök rózsafüzér mala. Ez a márciusi születéskőből készült ékszer viselhető, és úgy gondolják, hogy otthon tartható az önvédelem érdekében. A kereszténységben kedvezőnek tartják. Ez egy malát tartalmazó, kerek formájú márciusi születéskő kristály.

9. Márciusi kristály születéskő:

Márciusi kristály születéskő

Ez elbűvölő kristálykövek, és olyan hűvös márciusi születéskő színű. Olyan sok szikla és egy körte alakú kristály akvamarin kő. Körte alakú követ használhat ékszerek készítéséhez. Ez a durva felhasználható különféle formák megadására ezeknek a köveknek.

A márciusi születésköveket szerencsésnek tartják a márciusban született emberek számára. Ez az akvamarin kő számos előnnyel jár viselője számára. Segíti a lelki és orvosi problémákat. Ezt a követ is használhatjuk meditációra. Vannak, akik ezt az akvamarin kristálygömböt jósláshoz is használják. Az akvamarin olyan misztikus erőkkel rendelkezik, mint a kinyilatkoztatás ereje, a győzelem a csatákban stb.