9 értékes novemberi születéskő és ékszertervek

Novemberi születésnapok, két drágakővel, citrinnal és topázzal összekapcsolva. A citrin gyógyító tulajdonságairól ismert; meleg színe állítólag az Úr napjának felajánlása. A két novemberi születéskő nyugtató energiájáról ismert, és gazdagságot és jó egészséget hoznak a viselőknek. Ez két kő, amelyek gazdaságosak és bőségesen rendelkezésre állnak. A topázról azt mondják, hogy gyógyítja a rossz indulatokat, megszünteti a rémálmokat, és összességében derűt terjeszt. A citrin színe világos sárgától a barnáig terjed. A citrin halványsárga színe gyakran hasonlít a topázhoz; mindkettőt, általában összetévesztik egymással. A citrin, más néven „gyógyító kvarc” felszabadítja a negatív érzéseket. Ezek egyedi drágakövek, hogy ajándékba adhassanak valakit a születésnapján. Ezek a legjobbak, ha ékszerekről van szó.

Legújabb és vonzó novemberi születésköves ékszerek fiatal hölgyeknek:

Íme India legjobb Deigns of Birthstones ékszerei, amelyek 2018 novemberében születtek.

1. Sárga, lekerekített novemberi születéskő:

Sárga, lekerekített novemberi születéskő

A kerek citrin gyűrűk és fülbevalók készítésére alkalmas; élénk sárga színe alkalmas ékszerek készítésére. A birthstone -ból készült ékszerek jelentős hatással vannak az életedre.

2. Kék ovális novemberi születéskő:

Kék ovális novemberi születéskő

A nagy kék színű, ovális alakú topáz különböző kalibrált méretekben kapható. Bármilyen alkalomra elérhető egyedi topázgyűrűk kaphatók a piacon.

3. Novemberi születéskő gyűrűk:

Novemberi születéskő gyűrűk

A topáz széles körben csodált kő születéskő ékszerekhez, és a gyűrűk középpontja. Ezek a megfelelő darabok, hogy ajándékba adhassanak valakit különleges alkalmakkor, például esküvőn, születésnapon, évfordulón stb. Vízi kék színét mélyen értékelik, és az ezüst gyűrűben gyönyörűen kézzel készített topáz -születéskő a tökéletes novemberi születéskő -ékszer.

4. November Birthstone nyaklánc:

Novemberi születéskő nyaklánc

Napos és fényes citrin, a novemberi születéskő tökéletes kő ékszerek készítéséhez. A sárga-arany drágakőről azt mondják, hogy vigasztaló és éltető, ideális jubileumi ajándék, valamint novemberi születéskő-ékszer..

5. November Birthstone fülbevaló:

Novemberi születéskő fülbevaló

Gyönyörű ezüst szegecsek topázból és citrinből; ezek tökéletesek mindenkinek, aki novemberben született. Ezek ideálisak ajándékként a novemberben született szeretteinek. A gyémánt, az ezüst, a gyöngy nagyszerű kombinációk ezekkel a drágakövekkel.

6. Novemberi Birthstone karkötők:

Novemberi születéskő karkötők

A karkötők gyönyörű kiegészítők, ha topáz -születéskővel készülnek; még szépnek is tűnik. Ezek tökéletes ajándékok anyádnak anyák napján, ha anyukád novemberben született.

7. November Birthstone bokacsizma:

November Birthstone bokalánc

Varázsoljon elegáns divatot az életébe azzal, hogy a bokáját kék topáz drágakővel készült bokával díszíti. Ez egy gyönyörű ékszer, amelyet különleges barátodnak, anyádnak, húgodnak ajándékozhatsz.

8. Novemberi születéskő orrcsavar:

November Birthstone Orr Csap

A novemberi születéskövek tökéletesek orr ékszerként. A kék topáz és a sterling acél a legjobb kombináció az orrgyűrűhöz.

9. Citrine Birthstone szív medál:

Citrine Birthstone szív medál

A novemberi születéskövek, a boldogság és az életerő szimbólumai, tökéletesek arra, hogy különleges alkalmakkor megajándékozzák szeretteiket. Ez a szív medál sárga különböző árnyalataiban kapható.

Sok legenda és mítosz létezik a drágakövek gyógyító erejéről. A topáz és a citrin, novemberi születéskövek, mindkettő nyugtató erejéről ismert, bőséges a természetben. A topáz a szerelmet és a szeretetet szimbolizálja, gazdagságot ad és viselőjét értelemmé teszi. Az ókorban a topáz, amikor por alakúra készítették, és borral keverve, ivás közben jó alvást kínált. A kő segít az egyén hangulatának kiegyensúlyozásában is. Úgy gondolják, hogy ha van egy problémád, ami elrettent, és ha topázról álmodsz, akkor a probléma megoldódik. A citrint gyakran összetévesztik a narancssárga topázzal. A novemberi születéskő színei elsősorban a sárga és a kék árnyalatokat tartalmazzák.