9 különböző árnyalatú topáz szülőkövek és ékszertervek

A születési kövek a születési hónapokhoz és az állatövi jelekhez kapcsolódnak. Ismeretes, hogy szerencsét hoznak, és belső erőt adnak viselőjüknek. Úgy tartják, hogy a születési kövek eredete Áron lemezére nyúlik vissza, amely tizenkét születéskövvel van beágyazva Izrael tizenkét törzsét képviselve. Ha november hónapban születtél, a Topáz és a Citrin a két születési kő, amelyek boldogságot hoznak az életedbe. A topáz egy sárga drágakő, amely a legkeményebb szilikát. A topázról ismert, hogy érzelmi egyensúlyt biztosít, és megnyugtatja a kaotikus elmét. Azt is gondolják, hogy a topázt az ókorban a hosszú élettartam elérése és számos betegség gyógyítása érdekében használták. Ebben a cikkben a Topáz birthstone ékszerekre összpontosítunk, hogy szerencsét ajándékozzunk magunknak ezen a születésnapon!

A topáz szülőkövek előnyei és színeik:

Íme néhány fajta topáz születési kövek és néhány alapvető tulajdonságuk.

1. Kék Topaz Birthstone:

Kék Topaz Birthstone

A kék topáz születési kövek megismétlik a tudás és az elme energiáját, növelve az önbizalmat, a fogalmakat és ötleteket, amelyek tanulási késztetéshez vezetnek. Ez a természetes nagyító szimbolizálja a békét, a nyugalmat minden érzelemben, a meditációt és a spiritualitást. Ez a gyógyító kő fizikai és metafizikai gyógyulást is hordoz.

2. Ezüst Topaz Birthstone:

Ezüst Topáz Birthstone

Az ezüst születéskő Topaz eléggé képes tudatosságot kelteni gondolataiban és tetteiben. Segít az érzelmek felszabadításában bármilyen mentális kötődés javításában. A születéskövet széles körben használják ima -mala készítéséhez, meditációkhoz, mantrák ismétléséhez stb., Mivel az örök béke szimbóluma.

3. Imperial Topaz Birthstone:

Birodalmi Topáz születéskő

Ezt a topáz színű születési követ meditáció során használják az alap, a napfonat és a szakrális csakrák aktiválására. Hasonlóan működhet, mint az akkumulátor, és lelkileg és fizikailag is erősít minden egyént. A kő viselőjének energiája, szeretete és gondolatai kötődnek az univerzális erőkhöz, amelyek pozitív hangulatot adnak.

4. Arany Topáz Birthstone:

Arany Topáz születéskő

Az arany topáz lassú energiákkal érkezik, mint a többi Topaz kő. Augusztus a Topáz születési hónapja ennek a kőnek, amely a legjobb meditációhoz. Segít kapcsolatba lépni az isteni szellemekkel, arkangyalokkal és felemelkedett mesterekkel. A kő a legjobb ajándék azoknak, akik hajlandóak leküzdeni az akadályokat álmaik megvalósítása érdekében.

5. Rózsaszín Topaz:

Rózsaszín Topaz

A Pink Topaz birthstones hónapja december. A kő az őszinteséget, becsületet, nyitottságot és szeretetet szimbolizálja. Ez a Topáz születéskőből készült ékszer széles körben használatos esküvőkön és eljegyzéseken, vagy bármilyen különleges alkalomkor, sok szerencsét kívánva nekik. Feloldja a szomorúságot és ösztönzi az igaz szerelmet.

6. Megcsonkított Topaz Birthstone:

Megcsonkított Topaz Birthstone

Ez a rutilis sárga topáz születéskő továbbítja a szépséget, a fényt, az inspirációt és az alkotást. Ezek a kövek általában átlátszó kristályok, amelyek hídként működnek a fizikai és a szellemi világ között. Ez inspirálja a harmadik szem csakrát, és javítja viselőjének látását és kifejezését.

7. Lila Topaz Birthstone:

Lila Topaz Birthstone

A lila topáz szerencsés kő a szellemi gazdagság megszerzéséhez. Az imák áldásait és pozitív energiákat hoz viselőjének. A lila topáz segít a határozott döntéshozatalban, és megvéd mindenféle gonosztól vagy negatív energiától. Olyan ékszerek készítésére használják, mint a gyűrűk, nyaklánc medálok stb.

8. Barna Topáz Birthstone:

Barna Topáz Birthston

A Barna Topáz a stabilitással, erővel, elkötelezettséggel, magabiztossággal és hűséggel áll kapcsolatban. A kő örökzöld barátságért is megajándékozott. A barna topázt földi drágakőnek is nevezik, mivel gyógyító tulajdonságai miatt hordozza a fizikai problémákat. Stabilitást biztosít a családban, a barátokban és a munkában.

9. Tűz vörös Topaz Birthstone:

Tűz Piros Topaz Születéskő

Ezt a féldrágakőöt is a készítés módszerével nyerik. A követ széles körben használják különféle ékszerek tervezésében a foltos megjelenés érdekében. A kő a szeretet és a szeretet szimbóluma, ezért a párok széles körben megajándékozzák. Emellett a barátságot és a hűséget is jelképezi.

Tippek a topáz szülőkövek viselésére az ékszerekben:

Mielőtt Topaz születési követ viselne ékszereiben, olvassa el ezeket a tippeket a kő hatékonyságának növelése érdekében:

  • A Topaz kövek minimális súlyának legalább 3,25 karátosnak kell lennie. Minél nagyobb a súly, annál jobb a teljesítménye.
  • Legyen szó gyűrűről vagy függőről, csak aranyba kell állítania.
  • A topáznak mindig hozzá kell érnie a bőrhöz. Amikor gyűrűbe vagy medálba helyezi, gondoskodnia kell arról, hogy a kő hátulja ne legyen eltakarva.
  • Ha Topáz születésköves gyűrűt tervez, mindig a jobb keze mutatóujján viselje.
  • Mielőtt a testén viselné, körülbelül 10 percig mártsa nyers tehéntejbe, és tisztítsa meg Gangajalban.

5 ékszerterv a topáz viselésére:

1. Sárga arany pasziánsz topáz gyűrű:

Sárga arany pasziánsz topáz gyűrű

Ez az előkelő novemberi születéskő Topaz pasziánszgyűrű 14 k arany színű. A császári dizájn nagyon elegáns, és úgy néz ki, mint a jogdíjra készített gyűrű. Egy nagy Topaz -kő és számos kő veszi körül. A bonyolult kivitel minden bizonnyal sok nőt csábít, akik stílusosan akarják viselni a Topázot.

2. Topáz virágos arany fülbevaló:

Topáz virágos arany fülbevaló

Ezek a gyönyörű, virágos fülbevalók tökéletesek a mindennapi viselethez. Akár munkába, akár esti vacsorára szeretné viselni őket, ezek a szép csapok meglehetősen sokoldalúak. A fehér kövekkel körülvett központi Topáz frissen virágzó virágnak tűnik. Könnyűek és 14 k aranyból készültek.

3. Sárga Topaz Cluster medál:

Sárga Topaz Cluster medál

Ez a viktoriánus stílusú medál nagy, világos topázzal rendelkezik, amelyet fürtös cirkónium kövek vesznek körül. A 14 k aranyból készült, ez az egyik népszerű dizájn a Topaz ékszerekben. Egyszerű lánccal viselhető, hogy kiemelje a medál nehéz kialakítását.

4. Nagy sárga Topaz vágott munka arany gyűrű:

Nagy sárga Topaz vágott munka arany gyűrű:

Ez egy barokk stílusú, nagyméretű Topaz gyűrű, 10 karátos aranyból. A topáz egy 8 karátos kő, bonyolult vágású gyűrűbe ágyazva. Ez a gyűrű unisex modell, és gazdagságról beszél. A kő nagy tisztasággal és ragyogó vágásokkal rendelkezik. Ez egy kijelentés, és helyettesítheti más kézi ékszerek szükségességét.

5. Arany Topaz Bangle karkötő:

Arany Topaz karkötő karkötő

Ez a csábító Topaz karkötő karkötő elegáns ékszer. A párna alakú drágakő csiszolt vágással és ragyogó felülettel rendelkezik. Ez egy sokoldalú modell, és a legtöbb ruhához alkalmas. Ez az egyszerű, mégis lenyűgöző karkötő -karperec a Topáz ékszerek egyik legjobbja.

A topáz számos árnyalatban, tisztaságban és színben kapható. A kő színe a benne lévő ásványi anyagoktól függ. Fontos, hogy konzultáljon egy gemmológussal, akinek van tapasztalata a drágakövek minőségének tanulmányozásában. Bármilyen más kő viselése nem lesz jó. Meg kell értenie, hogy mi illik születési dátumához és csillagjegyéhez, és ennek megfelelően kell választania. Kisebb karátos Topaz kövek viselése nem biztos, hogy hatékony. Reméljük, hogy ez a cikk segített megérteni, hogyan szerezheti be a Topáz készletet, hogy egyszerűvé tegye a Lady szerencséjét!