9 Különféle májusi születéskövek

A májusi elsődleges születéskő az Emerald. A drágakő szépsége és merészsége a „május” év ötödik hónapjában született embereket szimbolizálja, az egyik legritkább és legértékesebb drágakő-smaragd, amely elképesztő szépségéről ismert.

A Beryl családhoz tartozó zöld színű drágakő gyönyörű színét a krómból nyeri. Úgy gondolják, hogy a drágakőnek sok csodálatos ereje van, beleértve a viselő védelmét a pánik ellen, az epilepszia, a vérhas, a láz stb..

A legújabb és előnyös májusi születéskövek újszülöttek számára:

Íme a legjobb születési kövek, és válassza ki a legjobbat.

1. Mély színű májusi születéskő:

Mély színű májusi születéskő

A májusi születéskő különböző típusokban és színekben kapható. A mélyzöld színű smaragd olyan szépség, amelyért milliókat kell fizetni. A májusi születéskő színének megdöbbentő megjelenése és az általa létrehozott hatás valóban elbűvölő.

2. Világos májusi születéskő:

Világos májusi születéskő

A smaragd világosabb színekben is megtalálható, ami megnyugtatja a szemet. Az ilyen májusi születési kő drágakövek szépsége is kifogástalan. A világos színű smaragdokat a mély színű drágakövek kombinációjával értékes díszekben és koronákban használták a királyi családok számára szerte a világon. Leginkább brazil bányákban található.

3. Star May Birthstone:

Star May Birthstone

A csillagos smaragdot a trapiche smaragdoknak nevezik. Az ilyen drágakövek nagyon ritkák a természetben, és csillagozást okoznak, ami mozgó csillag hatását idézi elő a kő belsejében, és egyedi kivitelben részesíti a követ.

4. Trapiche Emeralds May Birthstone:

Trapiche Smaragdok Május Birthstone

A trapiche smaragd a természet ilyen titokzatosan szép alkotása. A drágakő fekete színű szennyeződésekkel rendelkezik a kő belsejében, és hatszög alakú belül, ami hatrétegű csillag hatását utánozza. Ezek a kolumbiai bányákban található smaragdok egyedi varázsa és varázslatos hatása van.

5. A macskaszem születési köve:

A macskaszem születésköve

A macskaszemű smaragdok az Anyatermészet másik meghökkentő alkotása. Látható, hogy a kő széles réssel van ellátva a drágakőben, amely ragyog, és úgy néz ki, mint a pupilla a macska szemében. A hatást Chatoyancy -nak hívják. A macskaszemű smaragd ritka formája a drágakő doboznak, többnyire halványzöld színű.

6. Kerek májusi születéskő:

Kerek májusi születéskő

A kerekre vágott smaragdok gyönyörűek, fenségesek és minden királyi. Az ilyen típusú vágások nagyon népszerűek a smaragdban, és széles körben használják májusi birthstone gyűrűkhez és májusi birthstone fülbevalókhoz. A dísztárgyakat megfelelő alkalmakkor viselheti, amikor csak szeretné. Ha tudod hordozni a drágakő varázsát és merészségét, akkor a drágakő biztosan érezni fogja magad.

7. Square May Birthstone:

Négyzet alakú májusi születéskő

A négyzet alakú smaragd egy másik gyönyörűen vágott smaragd forma, amely viselhető gyűrűben, nyakláncban vagy bármilyen más díszben. A négyzet alakú vágásokat népszerűen nagy, egyetlen kövezett gyűrűként viselik, amelyek királyi hatást sugároznak. Bármilyen dísztárgy, amelyet négyzet alakú smaragd visel, különleges varázsa van.

8. Május Birthstones karkötő:

Május Birthstones karkötő

A smaragdokkal tarkított karkötők nagyszerű májusi születésköves ékszereket alkotnak. A májusi birthstone karkötők keskeny vagy széles kivitelben kaphatók, és minden ruhának más hangulatot kölcsönöznek. A karkötőt gyakran más drágakövek, például gyémántok és rubin díszítik.

9. Május Birthstone medál:

Május Birthstone medál

Csakúgy, mint a May Birthstone nyaklánc, a látványos smaragd medál nemcsak jól néz ki rajtad, hanem védelmet is nyújt neked, amit minden birthstone -nak biztosítania kell. A különböző formájú medálok, például szív, kerek, csillag stb. Szépsége szinte minden ruhát meséssé és csillogóvá tesz.

Bár a smaragdot tekintik a májusi elsődleges születési kőnek, sokan úgy vélik, hogy az agát, a krizopráz, a karneol, a kalcedon és a zafír stb..