9 Nyeste og seje slogan-T-shirts til mænd og kvinder

Slogan har altid inspireret og motiveret mennesker til at klare sig godt i deres opgaver. Der er dog mennesker, der bruger slagord til at vise deres holdning til livet eller deres måde at leve på. Disse slogans er nu blevet populære i form af slogan t -shirts til at fortælle ord, der ikke kan udtrykkes ved at tale dem.

Stilfuld og moderne slogan-T-shirt-designs til herrer og damer på mode:

Her er nogle af de vidt udvalgte t -shirt slogans designs fra personer i alle aldre.

1. Enkel Slogan T-shirt til kvinder:

Enkel Slogan T-shirt til kvinder

T -shirts til kvinder, der har en enkel tekstur, er almindeligt indkøbt til almindeligt slid. Den almindelige lyserøde t-shirt får dejlige skrifttyper, der også viser bærerens tiltrækning mod vin.

2. Motivational Slogan T-Shirt til mænd:

Motivational Slogan T-shirt til mænd

Ønsker du lidt motivation, mens du træner i fitnesscentre! Her er et ærmeløst tankdesign med slogan t -shirt til mænd, der motiverer brugeren og seeren til aldrig at give op på tingene og fortsætte med at prøve. Dette vil helt sikkert motivere dig, mens du er ved at afslutte dit sidste sæt træning; fange dit fokus på din styrketræning ved hjælp af din “Giv aldrig op” -motivation.

3. Fodbold Slogan T-shirt til mænd:

Fodbold Slogan T-shirt til mænd

Et af de mange fede slogan t -shirts design, der bæres af mænd, er fodboldsloganet. T-shirten med almindelig baggrund får et fodboldpokal foran med ord, der angiver fodboldstjernen, der stadig er under træning.

4. Dual Neck Slogan T-Shirt til kvinder:

Dual Neck Slogan T-shirt til kvinder

Et langt design i slogan t -shirts damekollektion får et strækbart materiale med lang længde. T-shirten bærer også en V-hals med wrap-hals-design og slogans relateret til Californien på forsiden.

5. Emoji Slogan T-shirt til mænd:

Emoji Slogan T-shirt til mænd

Samlingen af ​​sjove slogan t -shirts ville være ufuldstændig uden udskrifter af forskellige emojis i henhold til ugens dage. Det viser brugerens forskellige stemninger på almindelig hvid baggrund.

6. Chemistry Slogan T-Shirt:

T-shirt med kemi-slogan

En t-shirt, der er relateret til kemi, er mere elsket af de børn, der er forelsket i chokolade. De sjove t-shirt-slogans afslører også, at de kemiske formler har én betydning for dem, chokolade.

7. Safety Slogan T-Shirt:

Safety Slogan T-shirt

T-shirts med slogans, der giver et sikkerhedsbudskab, er bredt accepteret af de sociale teams, hospitaler osv. T-shirten giver et budskab om, hvordan du løfter belastninger for at holde din ryg og muskler beskyttet mod skader.

8. Beer Slogan T-Shirt:

Beer Slogan T-shirt

Øl -slogan -tee -shirts udføres for det meste af mænd, der drikker. T-shirten her får et slogan, der afslører fordelene ved øl, med en almindelig rød baggrund og hudtilpasningsmateriale.

9. Dobbelt betydning Slogan T-shirt til mænd:

Dobbelt betydning Slogan T-shirt til mænd

T-shirts til mænd med dobbelt betydning er ret populære blandt teenagerne på gymnasierne. Et lignende mønster i hvidt får forkortelsen med én betydning, mens den fulde betydning nedenfor er anderledes.

Sloganet t -shirts kommer generelt til rutinemæssigt slid, og derfor er de designet med bomuld for at gøre det behageligt at miste. De får også et enkelt rund- eller V-halsmønster med passende længder, der skal bæres på jeans, capris, shorts osv. Få nogle trykte personlige t-shirts i grafisk mønster for at fange dine venners opmærksomhed. Pr. Sæsonbestemt prøve bomuld om sommeren og få en hættetrøje i slogan-t-shirt-kollektion til vintersæsonen. Du får også god komfort på ethvert outfit som jeans eller bukser.