9 Populær og bedste Hip Hop T-shirt til herrer og damer

Dette er noget varmt emne at ramme. Du ved, at mange mennesker ikke rigtig bærer hiphop-mode eller bærer hip-hop-t-shirts, men dybest set kun dem, der kan vise freak eller en punk-stil. Hiphop -mode præsenterer hiphopens udtryk og holdninger, som er helt anderledes end anden kultur. Umm, godt hip-hop tøj normalt lyst farvet tøj som bomberjakker, træningsdragter og hvile i fodtøjssko, ked.

Nyeste og stilfulde Hip Hop T-shirts til mænd og kvinder i trend:

Se nogle af de 9 bedste hip-hop t-shirts,

1. Stribet Hip-Hop T-shirt:

Stribet Hip-Hop T-shirt

Den stribede eller t-shirt med strimler er en slags hiphop-t-shirts ’i Indien, der bæres af mange mennesker. Disse har en strimmel, der er en sort en hvid. Det er meget i trend, da nogen med rette sagde, hver gang du køber en stribet t-shirt, lover du, at det bliver den sidste, men alligevel ender det igen og igen ‘

2. Old-School Hip Hop T-shirt:

Old-School Hip Hop T-shirt

Godt, vi kan bedre sige, at det er en vintage hiphop-t-shirt eller tøj fra 1980’erne. Disse t-shirts har et grafisk tryk på forsiden, der får dem til at skille sig ud fra andre.

3. Hip-hop T-shirt med rund hals:

T-shirt med rund hals og hals

T-shirten med rund hals er den grundlæggende t-shirt med en rund hals, der kan være lange ærmer eller korte ærmer med hiphop-print på. Hip-hop t-shirts bæres normalt af rapstjerner.

4. Langærmet Hip Hop T-shirt:

Langærmet Hip Hop T-shirt

Denne slags t-shirt har fuld ærmer hip hop tee shirts er indtil håndled. De har trykket i en klassisk form og kan også bedre kaldes klassisk hiphop-t-shirt, disse er prangende og lyse.

5. Hip-hop T-shirt med V-hals:

T-shirt med V-hals og hiphop

Disse hip-hop t-shirts er en mode-mix t-shirt, der har et grafisk design på sig med høj og lav grafik. Denne grafiske hiphop-t-shirt købes af unge, der har en punkmode.

6. Sort i Hip Hop T-shirt:

Sort i Hip Hop T-shirt

Der findes forskellige hip-hop t-shirt designs over hele verden. De inkluderer baggy t-shirts har en blanding af alle de urbane og gamle stilarter. Denne stil hører under samling af polomønstre.

7. Cap Hip Hop T-shirt:

Cap Hip Hop T-shirt

T-shirten i hiphop-stil med en kasket i er den, der normalt købes af mænd, da disse hiphop-t-shirts til mænd dybest set er designet til dem, da hiphop-verden har oplevet en genopblomstring af gamle fads samt fremkomsten af ​​nye.

8. Casual Hip Hop T-shirt:

Casual Hip Hop T-shirt

Den afslappede herre t-shirt med hoftehoppe, der kommer med et lidt anderledes design med lidt grafik på og også kan bruges afslappet. Denne er bedst egnet til din almindelige brug til arrangementer eller shows.

9. Trendy Hip Hop T-shirt:

Trendy Hip Hop T-shirt

Helt ny hip hop t-shirt, der nu er på mode, er den lange hip hop t-shirt. Den går under taljen og har lidt lang længde end den normale t-shirt. Hvis du har en god højde, så prøv denne ene t-shirt til dine kommende begivenheder.

Disse hiphop-t-shirts bæres normalt af mennesker, der har en lidt anden smag end den sædvanlige. Folk der kan lide hiphop og punk eller rock, så kan de helt sikkert prøve dette ene mønster til deres almindelige samling. Dem der måske har smag for rap? Men disse t-shirts er meget i trend nu og fås overalt på markedet, så gå ud og vælg, hvad du kan lide.