9 Store og unikke King T-shirt designs med billeder

T -shirts med ordet konge eller billeder af en krone er normalt unikke og seje. Disse t -shirts kan laves i forskellige stilarter. Du kan farvekoordinere ordene og udskrifterne, som du vil. King t -shirts er også en god måde at føle sig speciel og vigtig. Disse t -shirts kommer i fantastisk kvalitet og vil se rige og groovy ud på dig.

Nyeste og anderledes King T -shirts til mænd og kvinder:

Lad afprøve det bedste af denne king t -shirts fra denne liste og se, hvad der passer bedst til dig.

1. King 01 T-shirt:

King 01 T-shirt

King T -shirt nummer et er de korte ærmer i bomuldst -shirts med ordene King 01 trykt på. Disse t -shirts er store og dristige, og udskrifterne er også store i størrelsen. Få dem i sort / hvid for den maksimale oomph -faktor.

2. Keep Calm King T Shirt:

Keep Calm King T Shirt

Keep calm serien af ​​t -shirts er nu meget berømt. Hver t -shirt er formuleret forskelligt, men alle er baseret på temaet Hold ro. Her har du en bomuldskonge-t-shirt med de berømte ord.

3. Dad King T-shirt:

Dad King T-shirt

Du kan få et vidunderligt t -shirt king -tema til din far. Disse er en hyldest til fædre og har den formulering, der siger, at din far er din konge. Den store krone er også iøjnefaldende.

4. Lion King T Shirt:

Lion King T -shirt

Blandt de bedste konge-t-shirts er dem med løve-konge-tema. De er baseret på filmen Lion King og har billedet af løven foran. Disse er perfekte til unge og også børn.

5. Last King T-Shirt:

Last King T-shirt

Du kan også have Last king t -shirts som en del af din t -shirt kollektion. Disse har de vidunderlige stjerner på toppen af ​​t -shirten. Ordene Last King er trykt med fed skrift på brystet af t -shirten. Dette er bare perfekt til det smukke fyr -look.

6. Night King T Shirt:

Night King T -shirt

Kom på den mørke side, og vælg denne seje natkonge-t-shirt. Disse t -shirts med kongetema har det mørke billede af natkongen fra Game of Thrones -serien. Dette er virkelig populært nu og et must have for fans af serien. Denne t-shirt kommer under grafisk mønsterstil; du får mørkeblå farve eller også prøve sort farve til din almindelige brug.

7. Card King T-Shirt:

Card King T-shirt

Et andet fedt valg, du kan have til dine t -shirts med kongetema, er t -shirten med kort. Disse tee -shirts med kongetema har billedet af kongekortet fra et normalt kortspil. Få fat i et af disse fede udskrifter snart.

8. Fødselsdag King T Shirt:

T -shirt med fødselsdagskonge

Hvad med en perfekt gave til din kære? Disse er konge -t -shirts med fødselsdagstema, der siger, at konger er født på en bestemt måned. Du kan få dette gjort og gør det også. Vælg lyse farver og hvide udskrifter. Du får flere muligheder, mens du vælger denne stil med t-shirt på din fødselsdag, får denne konge-t-shirt til at fejre din fødselsdag med fuld nydelse.

9. Par King T Shirt:

Par King T -shirt

Tjek disse vidunderlige par t -shirts. Disse har den ene t -shirt som konge -t -shirten og den anden som dronningen. Denne form for t-shirts kan du også personliggøre efter dit valg. Du kan give denne til din elskede, så få dem i komplimenterende farver til dig og din ægtefælle.

King t -shirts er fede t -shirts, der er perfekte til unge. Disse kan være baseret på kortkongen, løvekongen, den mørke konge osv. Der er så mange stilarter at vælge imellem, og hver af dem er også unik.