Deadpool 3 vahvisti Ryan Reynolds

Ryan Reynolds on vahvistanut, että seuraava Deadpool -elokuva tehdään Marvel Studiosissa. “Työskentelemme sen parissa koko tiimin kanssa nyt”, Reynolds kertoi Kelly Ripalle ja Ryan Seacrestille live -jaksossa Kellyn ja Ryanin kanssa. 43-vuotias kanadalainen näyttelijä viittaa luultavasti kahden ensimmäisen elokuvan takana oleviin joukkueisiin. “Olemme Marvelissa, suuressa liigassa kerralla. Se on tavallaan hullua. ”Deadpool 3: n uskotaan olevan franchising -sarjan ensimmäinen elokuva, joka myydään Marvel Studiosin bannerin alla sen jälkeen, kun Disney osti 20th Century Foxin. Fox tuotti kaksi ensimmäistä elokuvaa.

Ryan Reynolds vitsailee paljon Twitterissä, eikä Marvel-Foxin sulautuminen ollut poikkeus

Ryan Reynoldsin Deadpool 3 vahvisti Twitter Sherz Ryan Reynoldsin

Deadpool on nyt Marvelin ja Disneyn omistuksessa. Miten se vaikuttaa juoni??

Alkuperäinen Deadpool tuli kuuluisaksi a kahden minuutin mittainen testimateriaali 28. heinäkuuta 2014 ilman 20th Century Foxin lupaa tai tietämättä. Videosta tuli nopeasti valtava sensaatio verkossa.

Fox uskoi, että fanien positiivinen reaktio heijastuu lipputulotuloksiin. Hän antoi projektille jatkoa vuonna 2016 ja kaksinkertaisti sen Deadpool 2: lla. Franchise on kerännyt 1,5 miljardia dollaria lipputuloista maailmanlaajuisesti suhteellisen alhaisesta budjetista huolimatta.

On edelleen mysteeri, kuka todella julkaisi vuoden 2014 testimateriaalin

Ryan Reynoldsin Deadpool 3 vahvistaa testimateriaalipalapelit tähän päivään asti

Toukokuussa Reynolds kertoi Entertainment Weeklylle: ”En tiedä, tuleeko Deadpool 3. En todellakaan tiedä. Luulen, että jotta hahmo toimisi kunnolla omassa universumissaan, sinun on otettava heiltä kaikki pois. En usko, että voimme jatkaa sitä. ”Ilmeisesti joku Marvelista tai Disneystä ajattelee toisin.

Iso suu palkkasoturi oli aikoinaan yksi kourallisista ei-Disney Marvel -hahmoista. Mutta sen jälkeen kun Disney valloitti Foxin maaliskuussa, Deadpool on virallisesti palannut Marvel -banneriin ja saanut luvan tulla Marvel Cinematic Universe.

Deadpool 3: n julkistamisen myötä Marvel näyttää ylläpitävän jonkin verran jatkuvuutta kahden edellisen 20th Century Fox -elokuvan kanssa, vaikka se on nyt täysin hankkinut hahmon oikeudet. Elokuvalla ei kuitenkaan ole virallista julkaisupäivää, traileria eikä raportoituja sitoumuksia aiemmin esiintyneiltä näyttelijöiltä. Mutta se varmasti muuttuu kehityksen edetessä. Yksi asia on varma: Ryan Reynold säilyttää johtavan roolinsa Wade Wilsonina eli Deadpoolina.

Tuottaja ja käsikirjoittaja Paul Wernickin mukaan Deadpool 3 säilyttää R-luokituksen

Ryan Reynoldsin Deadpool 3 vahvistaa, että tarina on vähän tunnettu

Todennäköisesti näemme joitakin Avengers -sankareita uudessa elokuvassa

Ryan Reynoldsin Deadpool 3 vahvistaa ketun ja ihmeiden yhdistämät kostaajat

Tai ehkä pari vanhaa ystävää toisesta

Ryan Reynoldsin Deadpool 3 vahvistaa Deadpool 2: n dominon ja kaapelin