Forbesin mukaan kymmenen eniten palkittua näyttelijää vuonna 2019

Elokuun lopussa, kuten joka vuosi, Forbes-lehti julkisti tiedot siitä, ketkä ovat maailman parhaiten palkattuja näyttelijöitä. Ei ole yllättävää, että he ovat kaikki Hollywoodista. Kuten vuonna 2018, luokitusta johtaa Endgamessa pelannut Scarlett Johansson. Forbes -lehden mukaan näyttelijä tienasi noin 56 miljoonaa dollaria 1. kesäkuuta 2018 ja 1. heinäkuuta 2019 välisenä aikana. Tämä johtui osittain hänen osallistumisestaan Loppupeli, mutta myös Black Widow.

Scarlett Johansson – toista kertaa ykkönen eniten palkittuja elokuvan tähtiä

scarlett johanssonin julkkikset

Muita suosittuja näyttelijöitä Forbes -listalla

Vain Scarlett Johansson sai asemansa Forbesin parhaiten tunnettujen näyttelijöiden listalla. Loput tehtävät jaettiin hieman eri tavalla kuin viime vuonna. Monet nimet ovat kuitenkin suunnilleen samat.

Vain järjestys on muuttunut merkittävästi monissa paikoissa. Osa tätä pidempää Forbes -luetteloa (numeron 10 jälkeen) ovat Jennifer Lawrence, Angelina Jolie ja Emma Stone.

Sofia Vergara – numero 2

kuuluisa Sofia Vergara

Paikat kahdesta viiteen

Toisella sijalla Forbesin palkituissa tunnetuissa näyttelijöissä on Sofia Vergara. Hän on eniten ansaitseva tv -näyttelijä viimeisen vuoden aikana. Se on kuitenkin yleisluettelossa Scarlett Johanssonin jälkeen. Yhteensä hän teki noin 44 miljoonaa dollaria. Reese Witherspoon tulee heti 35 miljoonan vuosipalkansa kanssa. Nicole Kidman on neljäs. Hänen tulonsa ovat 34 miljoonaa dollaria, ja hänen roolinsa Big Little Liesissä antaa suuren panoksen tähän. Viidenneksi sijoittuu ystävistä tunnettu Hollywood -näyttelijä Jennifer Aniston 28 miljoonalla dollarillaan.

Reese Witherspoon – kolmas

reese witherspoon muodissa

Paikat 6-10

Suuri ja monille positiivinen yllätys on Kaley Cuocon kuudes asema, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​The Big Bang Theoryssä. Hänellä on tällä hetkellä noin 25 miljoonan dollarin vuositulot, mutta hän on saanut useita muita suuria sopimuksia tänä vuonna. Tämä antaa hänelle hyvät mahdollisuudet parempaan asemaan ensi vuonna. Seitsemänneksi sijoittuu Elisabeth Moss 24 miljoonalla dollarilla, jota seuraa Margot Robbie 23,5 miljoonalla, Charlize Theron 23,5 miljoonalla ja Ellen Pompeo 22.

Nicole Kidman -4

Forbesin kuuluisat näyttelijät Nicole kidman

Ystävien suosima Jennifer Aniston on numero 5

jennifer aniston hollywood forbes

Kaley Cuoco, jonka Big Bang Thepry teki tunnetuksi, on numero 6

kaley cuoco hollywood -näyttelijät

Elisabeth Moss – 7

hollywood -näyttelijät Elisabeth Moss

                                                                                       Margot Robbie – 8

margot robbie parhaita näyttelijöitä Forbes

Charlize Theron – syyskuu 

charlize theron forbes

Ellen Pompeo – marraskuuellen pompeo forbes kuuluisat näyttelijät