15 stílusos tervező baba pelenkatáska anyának és apának

A pelenkatáska egy tárolózsák, amelyben elegendő hely van ahhoz, hogy mindent elvihessen, amire szüksége van. Pelenkatáskának nevezték el, mert sok mindent babával kell cipelni, ezért nagy táska szükséges. Pelenkatáskának is nevezik. Ezeket a táskákat úgy tervezték, hogy könnyedén elvégezhesse a feladatát anélkül, hogy derékfájás lenne, miközben a babát fogja.

A pelenkázó táskák elég kicsik ahhoz, hogy elférjenek babakocsin vagy buggy alatt vagy alatt. A pelenkázó táskáknak számos stílusa, színe, kialakítása és funkciója létezik. Vannak még görgős merev táskák, amelyeket húzhat az utakon. A gyártók keményen dolgoznak, hogy felkeltsék a mai elegáns szülők figyelmét.

Különböző típusú pelenkatáskák kisfiúknak és lányoknak:

A divatvilág legjobb pelenkatáskái, amelyek népszerűek, itt vannak felsorolva.

1. Aranyos pelenka táska szalaggal:

Aranyos pelenkatáska szalaggal

A stílusos pelenkatáskák lányoknak sokfélék, de ez a pelenkatáska megkülönböztető tulajdonságokkal rendelkezik. Lágy rózsaszín és szürke árnyalatai vannak, ami örömmel hordozható. A táska tetején pöttyös szalag található, ami egyedivé teszi. Nagy hely van benne, és négy külső zsebbel rendelkezik, hogy azonnal megkapja a dolgokat. A dupla fogantyú megkönnyíti a szállítást.

2. Snap pelenka táska lányoknak:

Snap pelenka táska lányoknak

Ennek a baba pelenkatáskának csak egy nagy helye van, amelyben minden baba holmiját tárolhatja. A táskában nincs több osztás; ehelyett csak egy nagy hely és egy oldalsó zseb a tejesüveg vagy más palack tárolásához, amelyre Önnek vagy babájának szüksége van. Világoskék színű, gyönyörű dizájnnal. Nincs benne sima minta; ehelyett pöttyösek vannak benne, így szebbnek tűnik.

3. Filc pelenka válltáska:

Filc pelenka válltáska

A filc pelenkatáskák nagyon puhaak. Ez a rózsaszín színű aranyos pelenkatáska egy kicsit kicsi a többi táskához képest. Nincs nehéz kialakítása; ez egy egyszerű, de nagyon aranyos pelenkatáska. Ez a pelenkatáska gömbölyű szerkezetű, amelyben egy nagy hely van, kívül négy zseb. A zsebek közül három csomóval van összekötve, a negyedik cipzáras, és még más is, mint a többi zseb. Még az értékes dolgait, például a pénzt és a hitelkártyákat is ott tarthatja.

4. Lecsupaszított Skip Hop pelenka kézitáska:

Lecsupaszított Skip Hop pelenka kézitáska

A lecsupaszított pelenkatáska folyamatos fekete -fehér csíkokkal rendelkezik az egész táskában, így stílusosnak tűnik. Egy fogantyúja van, egy kis barna színű. A táskában elegendő hely áll rendelkezésre a holmija tárolására. Két oldalsó és két elülső zsebbel rendelkezik. Az első zsebek egymás alá kerülnek, cipzárral kiegészítve. Ez egy elegáns pelenkatáska, amely csillogást kölcsönöz stílusának.

5. Steppelt pelenka táska:

Steppelt pelenkatáska

A steppelt pelenkatáskák nagyon könnyűek. Ezzel a minőséggel jobban kedvelik az embereket. Általában minden steppelt pelenkázó táska keresztezett varrással rendelkezik, ami gyönyörű mintát eredményez. A paplan erős szövet, amely képes hordani az összes szükséges anyagot. Ez a fekete, rózsaszín és fehér színű táska eltérő kialakítású. Fekete fogantyúval és két külső zsebbel rendelkezik. Az egyik zseb elöl van, közvetlenül az íj felett, a másik pedig az oldalán.

6. Táska pelenka táska fiúknak:

Táska pelenkatáska fiúknak

Lehet, hogy ugyanazt az oldalsó pelenkazsákot hordja, és megterheli a váll egyik oldalát. Ez a tasak stílusú pelenkatáska könnyebben hordozható a hátán. Nincs rajta oldalsó vagy elülső zseb. Úgy néz ki, mint egy homokzsák. Elhelyezheti az összes holmit, mivel elegendő hely van benne. Ez a barna és lila színű tasakos pelenkatáska mindenhol szép mintákkal rendelkezik, ami kiemelkedően néz ki. Ha nincs ideje csomagolni, akkor mindent berakhat anélkül, hogy elrendezné ezt a táskát. Szálai vannak, amelyek megakadályozzák a táska kidudorodását több dolog miatt.

7. Bőr Carter pelenka táska:

Bőr Carter pelenka táska

A bőrnek megvan a maga varázsa, és anélkül, hogy megmutatná a figyelmét, gyorsan ellopja a figyelmét. A bőr pelenkatáska nagyon durva megjelenésű, ami merész megjelenést kölcsönöz a tartónak. Ennek a barna bőr pelenkatáskának két fogantyúja van. Az egyik a rövid, amelyen keresztül a karján hordhatja, a másik pedig nagy, így a táskát a vállon keresztül tudja kezelni.

8. Személyre szabott baba pelenka táska:

Személyre szabott baba pelenka táska

Ahogy a babák aranyosak, tehát ugyanúgy még a holmijuknak is aranyosnak kell lennie. Ez az aranyos pelenkatáska tökéletes az édes dolgaik hordozásához. Ez egy barna és rózsaszín színű táska. A felső részén csíkok találhatók, és három külső zseb található, amelyek rózsaszínűek. Kis virágokból áll, amelyek nagyon jól néznek ki. A táskának nincs lánca, és két csík van a másik oldalára kötve.

9. Keretes pelenkatáska:

Keretes pelenkatáska

Még ez a keretes pelenkatáska is barna és rózsaszín. Pöttyös kivitel van rajta. A keretes pelenkatáskának van kerete, és azon belül van helye a táskának. Ez a táska cipzáras a főnyíláson, és nincs külső zseb. Jó finom tárgyakat tartani.

10. Szervező pelenkatáskák színekben:

Szervező pelenkatáskák színekben

A dolgok rendezése a saját helyükre nagy feladat, és amikor a csecsemőkről van szó, százszor keményebb lesz. Ezzel a pelenkatáskával egyszerűvé válik a baba pelenkáinak, ruhájának, cipőinek és egyéb dolgainak rendszerezése. Könnyen elhelyezheti a dolgokat egy tasakban, és szükség szerint használhatja. A szervező pelenkatáska téglalap alakú és kis fogantyúval rendelkezik. Olyan, mint egy kosár.

11. Nedves pelenka táska:

Nedves pelenka táska

Ha kilép a napi rutinból, frissnek érzi magát, de a veled lévő babára vigyázni kell. Ezt a nedves táskát kifejezetten utazáshoz tervezték, amelyben a nyaralás közben is jól hordhatja a magáét és a baba dolgait. Ennek a táskának sok zsebe van, mindegyiket úgy tervezték, hogy méretüknek megfelelően tartsa a dolgokat. Van egy oldalsó zseb is a palack tartására, amely megakadályozza a szivárgást.

12. Oldalsó zsebpelenka táska:

Oldalsó zsebpelenka táska

Ez a pelenkatáska fiúknak, egyszerű kialakítással. Fekete és kék színű a zacskóban. Mivel a fiúknak kevesebb dolgot kell magukkal vinniük, a nehéz és terjedelmes táskák cipelése haszontalan, és teherré válik. Ez a táska tökéletes méretű, oldalsó zsebbel rendelkezik, amelyben a fiúk tarthatják a kortyokat, a táskában pedig 1-2 pár ruhát tarthat.

13. Professzionális pelenkatáska férfiaknak:

Professzionális pelenkatáska férfiaknak

A professzionalizmus minőség, és a mai világban szükségszerűvé vált. A férfiak mindig jól akarnak kinézni, legyen az iroda, parti vagy bármilyen más hely. Ez a táska igazi professzionális és hűvös megjelenést kölcsönöz. Szürke színű, és egy oldalsó zsebbel, egy elülső zsebbel rendelkezik, és könnyedén tarthatja a mobiltelefonját. A pattintós akasztó még zsebbel is rendelkezik, amely cipzárral zárható, és pénzt vagy papírt tehet bele.

14. Kisgyermekek hátizsákos pelenkatáska apáknak:

Kisgyermekek hátizsákos pelenkatáska apáknak

A mikrodivat a csúcson van. Nem felejtheti el gyermekeit, akik naponta rohannak különféle tevékenységekre, például úszásra, futballra, táncra stb. Ott szükségük van egy pár ruhára, cipőre és természetesen egy kulacsra. Mindez sok dolog számukra. Ezzel a kisgyermek pelenkatáskával könnyedén hordozhatja. Két nyílással rendelkezik a dolgok megfelelő elhelyezéséhez és egy oldalsó zsebbel a korty számára. Ez egy hátul lógó táska, amelyet a gyerekek könnyen hordozhatnak.

15. Rövid kereszt test pelenka táska:

Rövid testű pelenkatáska

Nem mindig kell nagy pelenkatáska utazáskor, mivel néha csökken az igény. A nagy táskák cipelése teherré válik, és a dolgok elvesznek. Ez a sötétkék színű pelenkatáska olyan fiúknak való, akik kevesebb dolgot hordanak. Könnyebb hordozni, mivel kereszttartó táska. Cipzárral zárja a zsebeket, és a cipzáras mellett még egy hosszú pattintással is zárja a megfelelő módon. A fiúk az oldalsó zsebben tarthatják a gyümölcslevet és a kulacsot. Széles pántokkal rendelkezik, ami nem okoz kárt a vállban.

A babák Isten ajándéka, és gondoskodásukat szeretettel kell végezni. Különféle dolgaik valóban pusztítást okoznak utazás közben. A dolgaik szépen kezelhetők, ha a pelenkázó táskák különféle kivitelben és stílusban kaphatók. A pelenkatáskák nemcsak babáznak; a férfiak és a nők akár igényeiknek megfelelően is használhatják őket. Általában a férfiak kis méretű táskákat keresnek, a nők pedig a nagy és közepes méretű táskákat. Bármi is legyen az igény, minden típusú pelenkatáska elérhető ebben a divatvilágban.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80