9 legjobb mini és nagy kerékpáros nyeregtáska modell

A nyeregtáskákat általában a lovakon való szállításhoz szükséges táskákhoz használják. De manapság nagyrészt kerékpárokban és motorkerékpárokban használják, sokféle nyeregtáskával. A kerékpárokban nyeregtáskák láthatók az ülés vagy a nyereg alatt. Kis táskákat rögzítenek a kerékpárokra az úton használható kis kiegészítők tárolására. Néhány ülés nyeregtáskát használnak a hosszú túrákhoz, versenykerékpárokhoz és akár hegyi kerékpárokhoz. A motorokon kemény nyeregtáskák vannak felakasztva az ülések mögött vagy a hátsó ülés oldalán.

A kerékpáros nyeregtáskák legújabb formái Indiában:

A nyeregtáskák ma olyan vonzóak és könnyen felszerelhetők, hogy könnyen hordozhassanak fontos dolgokat az utazás során.

1. Hátsó nyeregtáska kerékpárokhoz:

Hátsó nyeregtáska kerékpárokhoz

A kerékpárok nyeregtáskái sokféle kivitelben készülnek. Egy kis táska az ülés alatt sok szükséges felszerelést tartalmazott az utakon. Alkatrészek, például belső csövek, kulacsok, olajozó készlet, defektjavító készlet, szerszámok, elsősegély -készlet stb.

2. Kézzel készített nyeregtáskák:

Kézzel készített nyeregtáskák

A hátsó oldalsó hordtáska szintén az egyik kedvenc nyeregtáska a kerékpárosok körében. A szárny felülről nyílik, így a versenyző könnyen kinyitja a táskát, és mindent megkap, amire szüksége van kerékpárral.

3. Bicikli túra táskák:

Touring nyeregtáskák kerékpárokhoz

A nagy nyeregtáskákat többnyire hosszú kerékpáros utazásokhoz vagy hegymászáshoz használják. A nagy táska az ülés alatt van rögzítve, speciális övekkel rögzítve mindkét üléshez és a kerékpár hátsó fogantyújához. A nagy nyeregtáska az étel, a menedék és a szükséges felszerelések nagy részét elfér.

4. Nyeregtáska tartó:

Nyeregtáska tartó

A motorkerékpár nyeregtáskák különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, extra zsebekkel, dizájnos vászonnal és bőr anyaggal. A nyeregtáskák egyedi rugalmas és nyújtható övekkel rendelkeznek, amelyek a legjobban rögzülnek a kerékpár hátsó ülésein.

5. Dupla nyeregtáska kerékpárokhoz:

Dupla nyeregtáska kerékpárokhoz

A kétoldalas nyeregtáskáknak több helyük van, hogy több tartalékot vigyenek az út során. A vonzó borítók és a stílusos megjelenés vonzóvá teszik a nyeregtáskát; a lányok örülnének, ha ilyen nyeregtáskák kerülnének a kerékpárokra.

6. Vízálló nyeregtáskák kerékpárokhoz:

Vízálló nyeregtáskák kerékpárokhoz

A vízálló nyeregtáskák kifejezetten a nem kívánt időjárás viszontagságaival szemben a legjobbak a kerékpárok számára; a versenyzők szeretik az ilyen tartós nyeregtáskákat, amelyek a legjobban támogatják az útvonalat. Az extra zsebek sokat segítenek a külön tárolható dolgokban.

7. Bőr nyeregtáskák kerékpárokhoz:

Bőr nyeregtáskák kerékpárokhoz

A bőr nyeregtáskákat a lovakon, kerékpárokon vagy kerékpárokon használt legjobb nyeregtáskáknak tartják. A bőr tartóssága sokkal több, mint más anyagoké. Bőr velúr szegecses és bőr menetes nyeregtáska vonzóbb hordtáska közöttük.

8. Elülső kezelő nyeregtáska:

Elülső kezelő nyeregtáska

Az emberek szeretik a nyeregtáskákat is a kerékpárjuk elején; az első fogantyú nyeregtáskáiban horgok vannak, amelyek rögzíthetők a kerékpár fogantyújával. A versenyző úgy érzi, hogy vezetés közben könnyen felvehet praktikus dolgokat a kerékpárról.

9. Egyedi, megfelelő nyeregtáskák kerékpárokhoz:

Egyedi, megfelelő nyeregtáskák kerékpárokhoz

Az olyan motorkerékpárok, mint a Royal Enfield és hasonló sportbiciklik, fantasztikus nyeregtáskákkal rendelkeznek, amelyek a legjobban illeszkednek a kerékpár szerkezetéhez. A hozzá illő és hasonló megjelenésű nyeregtáskák az ügyfél megrendelése szerint készülnek, és így hasonlóan készülnek.

A nyeregtáskákat ülőzsákoknak, ékcsomagoknak vagy üléscsomagoknak is nevezik. Az emberek többnyire az ülés alatti nyeregtáskákat részesítik előnyben, mivel könnyen felhelyezhetők, és nem esnek a menet közé. Nyeregtáskák is láthatók a hátsó üléseken és a hordozó oldalán rögzítve azok számára, akiknek a dolgokat egyik helyről a másikra kell szállítaniuk. A kis nyeregtáskák hasznosnak bizonyulnak a kerékpárok javításához szükséges tartalékeszközök tárolásában.