9 legújabb modell a Jansport márkás táskákból Indiában

Mindenkinek szüksége van a mindennapi rutinjához ideális csomagokra, ha a hét bármelyik végén utazik. A Jansport Bags minőségi hátizsákokat kínál, amelyek megfelelnek a rendszeres mindennapi élet szükségleteinek, beleértve a kerékpározást, a mászást, a társakkal való lógást vagy a korlátlan órákat az edzőközpontban.

A legnépszerűbb és legjobb Jansport táskák az iskolában és a főiskolán:

Az alábbiakban a legfelső pozícióban lévő legújabb Jansport táskák találhatók, amelyeket figyelembe kell venni, mielőtt bárkit vásárolna egyéni használatra..

1. Jansport Houston hátizsák:

Jansport Houston hátizsák

A mesterséges borjúbőr alap és borítás is szép megjelenést kölcsönöz. Ez a fekete Jansport táska könnyű, és a három elülső cipzáras zseb kielégítő teret biztosít az edények, eszközök és egyéb dolgok készítéséhez, amelyek minden körülmények között hasznosak.

2. Jansport Driver 8 hátizsák:

Jansport Driver 8 hátizsák

Ez a zsák tökéletes választás azoknak a gyermekeknek vagy felnőtteknek, akik előnyben részesítik a hátizsákjuk körbeforgatását, amikor alapvető fontosságúak, mivel a rendelkezésre álló vállpántok mellett kerekek vannak. Két alapvető kiterjedt zseb és egy elülső használati zseb is kielégítő helyet biztosít, kevés figyelmet fordítva arra, amit a nap hoz.

3. Jansport utazótáska:

Jansport utazótáska

Ez az ideális Jansport Travel Bag barát. Két hatalmas alapvető rekesz elegendő helyet biztosít a ruháknak, cipőknek és különböző díszeknek, a dupla oldalsó vizespalack-zsebek pedig garantálják a hidratálást kint, utazás közben vagy repülés közben, míg a további extra zseb rágcsálnivalókat, telefont vagy bármit tárol. könnyedén elérhető.

4. Jansport Odyssey hátizsák:

Jansport Odyssey hátizsák

Ez a rész kellemesen kombinálható a szegycsontpánttal és a csípőövvel mászás közben. A legkiemelkedőbb, hogy tartalmaz egy párnázott hüvelyet, amely nagy nyúlás nélkül 3 literes hidratáló keretet tarthat. A pszichés felfedezővel készült ez a Jansport válltáska a legjobb a hegymászók és a bátor kirándulások számára..

5. Jansport sporttáska:

Jansport sporttáska

Hihetetlen a rendszeres használat, a futó feladatoktól kezdve a további ruhadarabok összerakásáig. Egy hatalmas rekeszen kívül a Jansport Gym Bag egy elülső használati zsebbel rendelkezik, amely implicit koordinátorral rendelkezik az élet apró szükségleteinek nagy részében.

6. Jansport túlexponált hátizsák:

Jansport túlexponált hátizsák

Ragyogó fluoreszkáló színárnyalatok a Jansport Girls Bags for Girls elterelésének neve. Azon kívül, hogy a cipzárakon és a húzásokon szórakoztató árnyalatokat ad, a hátizsák szintén párnázott hátlapot kínál az extrém vigaszhoz. Az egyetlen hatalmas elvű rekesz elég erős ahhoz, hogy jelentős könyveket és kötőelemeket tartson, anélkül, hogy nehézkes lenne.

7. Jansport Pleasanton hátizsák:

Jansport Pleasanton hátizsák

Elegáns, alkudozási hasznosság nélkül, ez a csomag kiemeli a szemrevaló borjúbőrt és a tartományi megjelenést. Az implicit hordozható PC -hüvely, a belső magazinzseb és az iPad -hez elcsúsztatott felvétel hihetetlen az alapvető könyvtári energiát fektető alulvizsgálók számára.

8. Jansport Kids School Books táska:

Jansport Gyerekiskolai Könyvtáska

Ezt a terméket eredetileg nylon felhasználásával gyártották, hogy a hátizsák ne legyen tehetetlen a vízzel szemben. A Jansport hátizsák rengeteg helyet biztosít könyvek, hatalmas fóliók, tankönyvek stb. Elhelyezéséhez, különösen egy elülső zseb, ahol más hangszereket helyezhet el. Alapvető és erős nappali csomagja érzékeli, 2/3 hosszúságú hátsó párnázattal.

9. Jansport jobb hátizsák:

Jansport jobb hátizsák

Durva és időjárásálló. A belső táblagép-hüvely tökéletesen alkalmas alul tanulók vagy felnőttek számára is, akiknek stressz nélkül kell sietniük. Az elülső használati zseb, a cipzáras tárolózseb és az alapvető alapvető rekesz sok helyet biztosít.

Manapság egyszerű megtalálni a Jansport Bags Design kiváltságát minden probléma megoldására. A Jansport táskák a legjobbak azoknak, akik a kellemes táskát nézik. A leginkább előírt hátizsák az, amely széles párnázott hevederrel rendelkezik. Így ha legközelebb hátizsák vásárlásán gondolkodik, ellenőrizze a fenti alternatívákat.