15 Stilfulde designer babybleetasker til mor og far

En bleepose er en opbevaringspose, der har plads nok til at bære alt, hvad du har brug for. Den hedder en bleetaske, fordi mange ting skal bæres med en baby, så der er brug for en stor taske. Det er også kendt som en bleetaske. Disse poser er designet på en sådan måde, at du nemt kan udføre din opgave uden smerter i lænden, mens du holder barnet.

Pusletasker er små nok til at passe på eller under en klapvogn eller buggy. Der er mange stilarter, farve, design og funktion af bleposer. Der er endda nogle stive poser med ruller, som du kan trække på veje. Producenterne arbejder hårdt på at få opmærksomheden fra nutidens smarte forældre.

Forskellige typer bleetasker til baby drenge og piger:

De bedste pusletasker fra modeverdenen, som er populære, er angivet her.

1. Sød bleetaske med bånd:

Sød bleetaske med bånd

Stilfulde pusletasker til piger er mange, men denne pusletaske har forskellige kvaliteter. Den har bløde nuancer af lyserød og grå, hvilket er en fornøjelse at bære. Det har et prikket bånd placeret på toppen af ​​posen, hvilket gør det unikt. Den har en stor plads indeni og tilføjer fire yderlommer, så du kan få tingene med det samme. Det dobbelte håndtag gør det lettere at bære.

2. Snap bleetaske til piger:

Snap bleetaske til piger

Denne babyblepose har kun en stor plads, hvor du kan opbevare alle dine baby ejendele. Det har ingen flere divisioner i posen; i stedet kun en stor plads og en sidelomme til opbevaring af mælkeflasken eller en anden flaske, der er nødvendig for dig eller din baby. Det er en lyseblå farve, der har et smukt design på sig. Det har ikke et almindeligt mønster indeni; i stedet har den prikker indeni, hvilket får det til at se smukkere ud.

3. Filtble -skuldertaske:

Følte bleeskulderpose

Filtbleposerne er meget bløde. Denne søde bleetaske i lyserød farve er lidt lille i forhold til andre tasker. Det har ingen tunge designs; det er en enkel, men meget sød pusletaske. Denne bleetaske har en voluminøs struktur, som har et stort rum indeni og fire lommer udenfor. Tre af lommerne er bundet med knuden, og den fjerde har en lynlås, og den er endda anderledes end andre lommer. Du kan endda opbevare dine værdifulde ting som penge og kreditkort der.

4. Stripped Skip Hop bleehåndtaske:

Stripped Skip Hop bleehåndtaske

Den afisolerede bleetaske har gennemgående sorte og hvide striber over hele tasken, hvilket får den til at se stilfuld ud. Den har et håndtag med en lidt brun farve, der dækker den. Tasken har plads nok til at beholde dine ejendele. Den har to sidelommer og to forlommer. Forlommerne er placeret under hinanden, tilføjet med lynlås. Det er en lækker bleetaske, der tilføjer glamour til din stil.

5. Quiltet bleetaske:

Quiltet bleetaske

De quiltede bleeposer er meget lette i vægt. Med denne kvalitet er de mere elskede af mennesker. Normalt har alle quiltede bleeposer krydsede sømme, hvilket giver et smukt mønster. Dynen er et stærkt stof, der kan bære alle de materialer, du har brug for. Denne sorte, lyserøde og hvide farvepose har et andet design. Den har sorte håndtag og har to udvendige lommer. Den ene lomme findes foran, lige over sløjfen og den anden på siden.

6. Pose bleetaske til drenge:

Pose bleetaske til drenge

At bære den samme sideblepose kan have kedet dig, og det kan medføre en byrde på den ene side af skulderen. Denne pusletaske er lettere at have på ryggen. Den har ingen side- eller frontlomme. Det ligner en sandsæk. Du kan lægge alle ejendele, da det har nok plads indeni. Denne blepose i brun og lilla farve har smukke designs overalt, hvilket ser fremragende ud. Hvis du ikke har tid til at pakke, kan du indlæse alt uden at organisere det i denne pose. Den har tråde, der forhindrer posen i at bule ud på grund af flere ting.

7. Læder Carter bleetaske:

Læder Carter bleetaske

Læder har sin egen charme og uden selv at vise sin stjæler opmærksomhed hurtigt. Pusletasken i læder har et meget groft look, som giver holderen et fedt look. Denne brune læderbleetaske har to håndtag til at bære. Den ene er den korte, hvorigennem du kan bære den på dine arme, og den anden er stor at håndtere, som kan håndtere posen gennem skulderen.

8. Personlig baby bleetaske:

Personlig baby bleetaske

Den måde babyer er søde på, så på samme måde burde selv deres ejendele være søde. Denne søde pusletaske er perfekt til at bære deres søde sager. Det er en brun og pink farvepose. Den har striber på overdelen og har tre udvendige lommer, som er lyserøde i farven. Det har arbejde med små blomster, der ser smukke ud. Tasken har ingen kæde og har to striber, der er bundet til den anden side.

9. Indrammet bleetaske:

Indrammet bleetaske

Selv denne indrammede bleetaske er brun og lyserød i farven. Den har et polka dots design på den. Den indrammede bleetaske har en ramme, og inden i den ramme har posen plads. Denne taske har lynlås på hovedåbningen, og der er ingen udvendig lomme. Det er godt at beholde sarte genstande.

10. Organizer bleetasker i farver:

Organizer bleetasker i farver

At organisere tingene til deres respektive steder er en stor opgave, og når det kommer til babyer, bliver det hundrede gange hårdere. Det bliver let at organisere en babys bleer, klud, sko og andre ting med denne pusletaske. Du kan nemt lægge tingene i en pose og bruge dem efter behov. Organiserens bleetaske har en rektangelstruktur og små håndtag til at bære. Det er ligesom en kurv.

11. Våd bleetaske:

Våd bleetaske

At flytte ud af dit daglige rutinearbejde får dig til at føle dig frisk, men en baby med dig skal passe på. Denne våde taske er specielt designet til rejser, hvor du kan bære dine såvel som dine baby ting ordentligt, mens du nyder ferien. Denne taske har mange lommer, hver designet til at holde tingene i henhold til deres størrelser. En sidelomme er også til stede for at holde flasken, som forhindrer lækage.

12. Sidelomme bleetaske:

Pusletaske i sidelomme

Dette er en bleetaske til drenge, der har enkle designs. Den er sort og blå i farveposen. Da drenge kræver færre ting at bære, er det derfor ubrugeligt at bære tunge og omfangsrige tasker og blive en byrde at bære. Denne taske er perfekt i størrelsen, den har en sidelomme, hvor drenge kan opbevare deres sippers, og inden i posen kan du beholde et til to par tøj.

13. Professionel bleetaske til mænd:

Professionel bleetaske til mænd

Professionalisme er kvalitet, og i nutidens verden er det blevet en nødvendighed. Mænd vil altid se cool ud, uanset om det er et kontor, fester eller andre steder. Denne taske giver et ægte professionelt og sejt look. Den er grå i farven og har en sidelomme, en frontlomme indrammet, og du kan nemt beholde din mobiltelefon. Snap -hængningen har endda en lomme, der lukkes ved lynlås, hvor du kan lægge penge eller papir.

14. Småbørns rygsæk bleetaske til fædre:

Småbørns rygsæk bleetaske til fædre

Mikromode er på toppen. Du kan ikke glemme dine små børn, der skynder sig dagligt til forskellige aktiviteter som svømning, fodbold, dans osv. Der har de brug for et par tøj, sko og selvfølgelig en vandflaske. Alle disse ting er meget for dem. Du kan gøre den let at have med denne lille pusletaske. Den har to åbninger til at sætte tingene ordentligt og en sidelomme til en slurk. Det er en bagpå hængende taske, som børn let kan bære.

15. Kort korslegeme bleetaske:

Kort blepose på tværs af kroppen

Du har ikke altid brug for store pusletasker, når du rejser, da behovet undertiden falder. At bære store poser bliver en byrde, og tingene går tabt. Denne marineblå bleetaske er til drenge, der bærer færre ting. Det er lettere at bære, da det er en crossbody taske. Den har lynlåse til lukning af lommerne, og udover lynlås har den endda et langt klik for at lukke den ordentligt. Drenge kan beholde deres juice og vandflasker på sidelommen. Den har brede stropper at bære, hvilket ikke skader skulderen.

Babyer er en gave fra Gud, og deres pleje skal ske med kærlighed. Deres forskellige ting skaber virkelig ødelæggelse at styre, mens de rejser. Deres ting kan forvaltes smukt visne bleeposer, der fås i forskellige designs og stilarter. Pusletasker er ikke kun babyer; mænd og kvinder kan endda bruge dem, begge efter deres krav. Normalt leder mænd efter poser, der er små i størrelse, og kvinder foretrækker store og mellemstore poser. Uanset behovet er hver type bleeposer tilgængelig i denne modeverden.