9 Bedste modeller til mini og store cykelsadler

Sadeltasker bruges normalt til de poser, der er nødvendige for at transportere ting på heste. Men i dag stort set brugt i cykler og motorcykler har et stort antal forskellige sadeltasker. På cykler ses sadeltasker under sædet eller sadlen. Små poser er fastgjort på cykler til at holde lille tilbehør, der skal bruges undervejs. Nogle sædetasletasker bruges på cykler, der går til lange ture, racercykler og endda mountainbikes. På motorcyklerne hænges hårde sadeltasker bag sæderne eller på siderne af bagsædet.

Seneste designs af sadeltasker til cykler i Indien:

Sadeltasker i dag er designet så meget attraktivt og let på den passende måde, at man let kan bære vigtige ting, der skal bruges på turen.

1. Bageste sadeltaske til cykler:

Bageste sadeltaske til cykler

Sadeltasker til cykler findes i mange designs. En lille taske under sædet indeholdt mange nødvendige former for udstyr, der var nødvendigt på vejene. Reservedele såsom inderrør, vandflasker, oliesæt, punkteringsreparationssæt, værktøj, førstehjælpskasse osv.

2. Håndlavede sadeltasker:

Håndlavede sadeltasker

En bagsidebærer foran taske er også en af ​​de foretrukne sadeltasker blandt cykelryttere. Klappen åbner fra toppen, hvilket gør, at rytteren let åbner tasken og får det nødvendige, mens du kører på cyklen.

3. Touring sadeltasker til cykler:

Touring sadeltasker til cykler

Store sadeltasker bruges mest til lange rejser på cykler eller til bjergbestigning. Den store taske er fastgjort under sædet med særlige seler fastgjort til begge sæder og cykelens baghåndtag. Den store sadeltaske kan rumme meget af mad, husly og nødvendigt udstyr.

4. Saddlebag Mounts:

Saddlebag Mounts

Motorcykel sadeltasker har forskellige funktioner med ekstra lommer og et designer lærred og lædermateriale. Sadeltaskerne har unikke fleksible og strækbare seler, der fastgøres bedst med bagsæderne på cyklen.

5. Dobbelt sadeltasker til cykler:

Dobbelt sadeltasker til cykler

Dobbeltsidede sadeltasker har ekstra plads til, at der kan bæres flere reservedele på turen. Attraktive betræk og et stilfuldt look får sadeltasken til at se attraktiv ud; piger ville elske at have sådanne sadeltasker på cykler.

6. Vandtætte sadeltasker til cykler:

Vandtætte sadeltasker til cykler

Vandtætte sadeltasker specielt fremstillet til uønsket vejr er bedst til cykler; ryttere elsker sådanne holdbare sadeltasker, der bedst understøtter ruten. Ekstra lommer tilføjer meget hjælp til tingene, der skal opbevares separat.

7. Læder sadeltasker til cykler:

Læder sadeltasker til cykler

Lædersadeltasker betragtes som de bedste sadeltasker, der bruges enten på heste, cykler eller cykler. Holdbarheden af ​​læder er meget mere end andet materiale. Læder i ruskind og sadeltasker i læder med gevind er mere attraktive bæreposer blandt dem.

8. Front Handler Saddle Bag:

Front Handler sadeltaske

Folk elsker også sadeltasker på forsiden af ​​deres cykler; sadelposerne i forreste håndtag har kroge, der bliver fastgjort med cykelens kørehåndtag. Rytteren føles let at vælge praktiske ting fra cyklen let under kørslen.

9. Tilpassede matchende sadeltasker til cykler:

Tilpassede matchende sadeltasker til cykler

Motorcykler som Royal Enfield og lignende sportscykler har fantastiske sadeltasker, der passer bedst til cyklens struktur. Matchende og lignende udseende sadeltasker fremstilles i henhold til kundens ordre, og det gøres på samme måde.

Sadeltasker kaldes også sædeposer, kilepakker eller sædepakker. Folk foretrækker for det meste sadeltaskerne under sædet, da de let kan fastgøres og ikke falder ind mellem turen. Sadeltasker ses også fastgjort på bagsæderne og bæresiderne til dem, der har brug for at bære ting fra et sted til et andet. Små sadelposer viser sig nyttige i opbevaring af ekstraudstyr, der er nødvendigt når som helst til reparation af cyklerne.