9 Seneste modeller af Jansport mærketasker til studerende i Indien

Alle har brug for pakker, der er ideelle til deres daglige rutiner den dag, hvis folk er på tur i enden af ​​ugen. Jansport Tasker tilbyder kvalitets rygsække, der passer til behovet for regelmæssig daglig eksistens, herunder fra cykling til klatring til at hænge ud med ledsagere eller tilbringe ubegrænsede timer i træningscenteret.

Populære og bedste Jansport taske designs til skole og college:

Nedenstående er den øverste positionering af de nyeste Jansport -tasker, som du bør overveje, før du køber nogen til individuel brug.

1. Jansport Houston rygsæk:

Jansport Houston rygsæk

Den kunstige kalveskindbase og trim tilføjer også sit smukke udseende. Denne sorte Jansport taske er let i vægt, og de tre frontlommer med lynlås giver tilfredsstillende plads til at komponere redskaber, gadgets og forskellige ting, der skal holdes nyttige under alle omstændigheder.

2. Jansport Driver 8 Rygsæk:

Jansport Driver 8 Rygsæk

Denne sæk er et perfekt valg for børn eller voksne, der foretrækker indkvartering af at hvile deres rygsæk rundt, når den er grundlæggende, da den har inline hjul sammen med de tilgængelige skulderstropper. To grundlæggende ekspansive lommer og en frontlomme giver ligeledes tilfredsstillende plads og tager lidt hensyn til, hvad dagen bringer.

3. Jansport rejsetaske:

Jansport rejsetaske

Dette er den ideelle Jansport Travel Bag -ven. To store fundamentale rum giver tilstrækkelig plads til beklædningsgenstande, sko og forskellige udsmykninger, og dobbeltflasker i vandflasker garanterer desuden hydrering, mens du er ude og flyver, mens den ekstra ekstra lomme gemmer snacks, telefoner eller hvad som helst, der skal opbevares ubesværet tilgængelig.

4. Jansport Odyssey rygsæk:

Jansport Odyssey rygsæk

Denne del kombinerer behageligt med brystbenstroppen og hoftebæltet, mens du er ude at klatre. Mest fremragende, den indeholder en polstret ærme, der uden meget af en strækning kan holde en 3-liters hydrering. Denne Jansport -skuldertaske er lavet med opdagelsesrejsende på psyken og er bedst til klatrere og enkeltpersoner, der tager på modige udflugter.

5. Jansport sportstaske:

Jansport sportstaske

Det er utroligt til regelmæssig brug, fra at løbe ærinder til at stable ekstra tøj til træning. Bortset fra et stort rum har Jansport Gym Bag desuden en frontlomme med en implicit koordinator for størstedelen af ​​livets små nødvendigheder.

6. Jansport overeksponeret rygsæk:

Jansport overeksponeret rygsæk

Strålende fluorescerende nuancer er navnet på afledningen med hensyn til Jansport tasker til piger. Udover at give sjove nuancer af nuancer på lynlåse og træk, tilbyder rygsækken ligeledes et polstret bagplade til ekstrem trøst. Det ene store principrum er tilstrækkeligt stærkt til at rumme betydelige bøger og fastgørelseselementer uden at være besværligt.

7. Jansport Pleasanton Rygsæk:

Jansport Pleasanton rygsæk

Slank uden at forhandle nytte, fremhæver denne pakke et iøjnefaldende kalveskind og provinsielt look. Det implicitte bærbare pc -ærme, den indre magasinlomme og den dedikerede slip -take til en iPad er utrolige for studerende, der investerer grundlæggende biblioteksenergi.

8. Kids School Books Bag fra Jansport:

Kids School Books Bag fra Jansport

Denne vare blev oprindeligt produceret ved hjælp af nylon for at holde rygsækken fra at være magtesløs til vand. Jansport Rygsæk har masser af plads til at lægge bøger væk, store folioer, kursusbøger og så videre, især en frontlomme, hvor du kan sætte andre instrumenter. Det opfattes af sin grundlæggende og stærke dagspakke med 2/3 længde på bagpladen.

9. Jansport Right Pack Rygsæk:

Jansport højre rygsæk

Det er hårdt og vejrbestandigt. Den indvendige tablet-ærme er desuden perfekt til studerende eller voksne, der har brug for at tage deres arbejde i en fart uden stress. En frontlomme, lynlåslommer og et stort fundamentalt rum giver masser af plads.

At finde privilegiet ved Jansport Bags Design til at løse alle dine problemer er enkelt i dag. Jansport Tasker er bedst til de personer, der kigger på den behagelige pakke. Den mest foreskrevne rygsæk er den med en bred polstret rem. Så næste gang du tænker på at købe en rygsæk, skal du kontrollere alternativerne ovenfor.