Duffle Tasker til mænd – Disse 9 bedste designs til rejser

Duffletaskerne bliver sagt til den dybe cylindriske taske lavet af klud, stof, lærred, læder med snørelukning øverst. Duffel tasker er meget rummelige og bruges ofte til at transportere sportsudstyr eller anden bagage af folk, der rejser udendørs. Disse poser blev oprindeligt båret af militære kontaktannoncer eller sømænd også, da det var meget bekvemt at bære posen. En duffle taske er meget populær blandt mænd, der altid er på farten eller har brug for at rejse på grund af deres arbejdsmønster.

Små og store størrelser duffeltasker til mænd i læder og lærred:

Lad os se på de top 9 nyeste designs af duffle -tasker til herrer:

1. Travel Brown Leather Duffle Bag til mænd:

Travel Brown Leather Duffle Bag til mænd

Nogle gange planlægger du at rejse i en længere varighed, så er denne type Duffel -taske passende på det tidspunkt. Tasken er fremstillet i bløde materialer og har dybe lommer foran og i siderne. Tasken har også en stærk lynlås til lukninger samt lukning af bælte. Den har stærke håndtag til at bære tasken og ser meget stilfuld og fashionabel ud når den bæres.

2. Sort læder bærbar bæretaske til mænd:

Sort læder bærbar bæretaske til mænd

Her kommer en stilfuld og cool udseende sort farve læder Duffle taske til mænd. Tasken har sidelommer og dybe forlommer, hvilket giver dig nok plads til opbevaring. Tasken har en fin læderfinish med lynlås lukninger øverst for at beskytte artiklerne. I denne taske kan du endda opbevare din bærbare computer, mens du rejser.

3. Cool Designer Duffle Bag til mænd:

Cool Designer Duffle Bag til mænd

Den unikke farvekombination af lys og mørkebrun får tasken til at se stilfuld og kølig ud, hvilket gør den til en perfekt taske, der kan bæres af mænds kontorer eller til møder. Tasken findes i mange størrelser lige fra store til små og har god indvendig plads og flotte udvendige lommer til rådighed til opbevaring af små artikler.

4. Gym Duffle Bag til mænd:

Gym Duffle Bag til mænd

Nu er mænds også meget bestemte om deres træningstasker. Her kommer unikke udseende duffle gymnastiktasker. Tasken har stilfuldt læder patchwork på stropperne, og begge håndtag kan låses sammen ved hjælp af lille knaplukning, hvilket giver et pænt look til tasken, når den bæres. En perfekt og stilfuld træningstaske til mænd.

5. Lille duffle taske til mænd:

Lille duffle taske til mænd

Som navnet afspejler, er denne duffeltaske lille i størrelse, en ideel taske til mænd, hvis du planlægger en kort eller en dags tur. Disse duffle tasker fås i en lang række og forskellige farver, og du kan håndplukke den i henhold til dit valg, persona og krav til din rejse og brug.

6. Canvas Duffle Tasker til mænd:

Canvas Duffle Tasker til mænd

Her kommer en fashionabel og stilfuld duffeltaske lavet på lærred. Tasken er meget let i vægt og har en stilfuld lang rem, der kan hænge på en skulder. Tasken har et smukt og køligt look, hvilket giver et smart look, når den bæres.

7. Lion -præget duffle -skuldertaske:

Lion -præget duffle -skuldertaske

Tasken er forsynet med løven trykt på posen, hvilket får den til at se eksklusiv ud. Denne duffletaske har dybe sidelommer med en lang rem, så den let kan bæres på skuldrene, hvilket gør dine hænder frie. Disse typer taske -look er også meget stilfulde og lette at bære.

8. Bucket Style Duffle Tasker til mænd:

Bucket Style Duffle Tasker til mænd

Som navnet viser, er denne duffeltaske skræddersyet i form af en spand med en snor i toppen for lukning. Det har stilfulde håndtag til let at bære på bagsiden og få dig til at fremstå stilfuld og smart også.

9. Sort Capsule Vintage Duffle Bag til mænd:

Sort Capsule Vintage Duffle -taske til mænd

Som navnet antyder, er dette en vintage læderetaske i en kapsel, der normalt bruges af mænd. Læderet, der bruges i denne duffletaske, er af høj kvalitet og har en fantastisk glans over hele tasken. Denne type taske kan bruges til små overnatninger eller weekendture, da den er to skabe til opbevaring af artiklen med lynlås i toppen. Den har en lang læderrem, der kan bære på skulderen.

Duffle-taskerne er en taske, der kan bæres til enhver lejlighed, lige fra daglige fitnesscentre til uges ferier. Taskerne er perfekt designet og har enorm plads til, at artiklerne kan opbevares under rejsen. De er lette i vægt og kan let skelnes fra andre tasker efter farve eller design. Nu får du masser af forskellige slags duffelposer med stor variation i farver, størrelser og mønstre og endda til et opbevaringsområde, så du kan vælge den efter dit valg og behov, hvilket fører til en problemfri og kølig tur.