15 Attraktive mave -tatoveringsdesign til mænd og kvinder

Mave -tatoveringer er blevet inkorporeret af næsten 60 procent af verdens befolkning som det eneste sted at betegne en tatovering, der er relateret til deres liv. Dette skyldes, at maven som ryggen er et stort rum, der kan indeholde en ganske stor tatovering, der rummer alle dine følelser og krav.

Tatovering har ingen grænser for at udtrykke sig. Det være sig en engletegning eller et stammedesign tatoveringer er en symbolik på mange års kunstfærdighed, der nu bruger kroppen som et lærred. Hvis du har bemærket, at kunst er noget forsvundet i løbet af de seneste år, da den digitale æra nu overtager, og derfor er tatoveringer et vidnesbyrd om glemt kunstfærdighed, der nu er voldsomt blandt næsten halvdelen af ​​verdens befolkning, som næsten alle understøtter mindst tine tatovering på deres krop.

Mave tatoveringer bliver populære blandt stjernerne, brydere, skuespillere osv., Hvilket også hjælper det med at blive trendy blandt den unge generation. Denne tatovering, når den fusioneres med andre symboler, giver et andet udseende.

Mavetatoveringsdesign til mænd og kvinder

Mave tatovering designs og billeder:

For at angive de 15 bedste mave -tatoveringsdesigner nævnes et par eksempler i detaljer nedenfor-

1. Lotus mave tatovering:

mave tatovering designs

Denne form for mave tatovering designs er meget populær rundt om i verden, for både mænd og kvinder. En lotus symboliserer renhed, perfektion og spiritualitet i ens liv. Ovenstående tatovering gøres mere elegant ved at bruge forskellige farver og mørke nuancer i forskellige farver. Tatoveringen ledsages også af initialerne med smukke skrifttyper og noter for at gøre det mere attraktivt. Dette er en af ​​de perfekte mave -tatoveringsdesigner til piger.

2. Octopus mave tatovering:

Octopus mave tatovering

Disse damer mave tatovering designs er meget farverige og giver en smuk udsigt. De symboliserer intelligens, variabilitet, illusion, vision, mysterium, kompleksitet osv. En blæksprutte når farer kæmper med fuld styrke og intelligens med mystik. Derfor bæres denne tatovering af de damer, der er klar til at møde enhver situation i deres liv, uanset hvor hård situationen er. Denne tatovering med en smuk rød farve i det giver det et fantastisk look.

3. Tribal mørk mave tatovering:

Tribal mørk mave tatovering

Dette tribal mave tatoveringsdesign er trendy blandt de mennesker, der er inspireret af stammekaste og stammedesign. De former, der blev brugt i denne slags tatoveringer, blev oprindeligt brugt af stammekasten til at angive et symbol. De er altid lavet af geometriske former, som gør dem mere attraktive. Ovenstående tatovering er lavet af mørkt sort blæk med lyse nuancer indeni, hvilket giver en enorm effekt.

4. Henna mave tatovering:

Henna mave tatovering

Denne form for tatoveringsdesign til piger er baseret på henna -designs eller kan sige mehandi -designs. De er vidtfarvet med kun mørk sort farve for at gøre det mere attraktivt og iøjnefaldende. De kurvede designs giver en unik effekt på maven. For at tilføre sin skønhed gøres også piercing, og en sommerfugl hænges for at vise, at en sommerfugl er med trægrenene. Sådanne tatoveringer udføres bredt af college -piger, skuespillerinder eller arbejdende kvinder, da de giver en glamourøs effekt til fester osv. For at give et sexet look. dette er en smuk mave tatovering til kvinder.

5. Blomstermave -tatovering:

Floral mave tatovering

Tatoveringen med blomster er en anden feminin tatovering, som er et godt tilbehør til enhver dames mave. Blomstenes indviklede bånd sammen med det sarte look giver en meget stærk kombination af skønhed og styrke. De blomstrende blomster giver et fantastisk look med mørke og lyse nuancer. Denne tatovering kan også laves med forskellige farver og få en 3D -effekt.

6. London Clock Tower Mavetatovering:

London Clock Tower mave tatovering

Denne slags tatoveringer findes almindeligvis på maven, taljen eller lænden på rejsende. Også folk får tatoveret de mindeværdige steder, hvor deres liv måske har haft en stor forandring. Ovenstående tatovering viser personens kærlighed til London Bridge efter at have besøgt der, og har derfor trykt London Clock Tower for at gøre det mindeværdigt. Den mørke farve med lyse nuancer, der giver et vandigt billede, gør det mere attraktivt.

7. Outlaw mave tatovering:

Outlaw mave tatovering

Hvis du føler, at du vil være anderledes end resten, så er dette den bedste tatovering at få, den er gunstig for ethvert område af din krop og kan bruges af både mænd og kvinder. Denne tatovering viser den respekt, man bærer for kvinder. Kvindens smukke øjne giver det et attraktivt udseende sammen med vidunderlige skrifttyper. Denne tatovering kan også laves med forskellige farver.

8. Serpentine mave tatovering:

Serpentine mave tatovering

Slangetatoveringen ser dog negativ ud ved første øjekast, men er faktisk en reference til, at du er en meget alsidig person og derfor er en fantastisk tatovering, men har brug for en professionel kunstner for at trække effektivt ud. Mange steder behandles slanger som Guds budbringere og tilbedes derfor. De er et symbol på magt, død, velstand osv. Denne type tatoveringer er viral i Kina og Japan.

9. Heart On Wings Tattoo:

Heart On Wings Tattoo

Endnu en gang er en meget feminin mave -tatovering denne tatovering en fantastisk måde at prale af din kvindelighed uden bekymring. Tatoveringen er virkelig udsøgt og kræver, at en dygtig tatovør trækker sig. Du kan også lege med farver og give dig selv en brugerdefineret tatovering, som også er et andet perfekt design.

10. Eagle Belly Tattoo:

Eagle Belly Tattoo

Eagle mave tatoveringen kan udføres af både mænd og kvinder og er det perfekte eksempel på styrke og elegance. Ørnemavetatoveringen kræver ingen forudgående forklaring og er virkelig en spektakulær, men ekstremt vanskelig tatovering at få.

11. Butterfly Mavetatovering:

Sommerfugl mave tatovering

Sommerfuglen mave tatovering er vedtaget af kvinder for yderligere at uddybe skønheden i en kvinde. En kvinde er virkelig smuk, når hun passer på sig selv på den bedst mulige måde, og hvad er bedre at indikere en transformation end en sommerfugl, der er det perfekte symbol på en transformation. Dette er et af de bedste mave -tatoveringsdesign til kvinder.

12. Gothic Rose Tattoo:

Gotisk rosetatovering

Den gotiske rose er mere stamme end nogen anden mave -tatovering og er den perfekte tatovering at få til en fed og stærk kvinde, så hun kan vise samfundet, at hun ikke er mindre magtfuld. Rosen betyder skønhed, derfor har tatoveringen et strejf af kvindelighed.

13. Tatovering af slange og dolk:

Slange og dolk tatovering

Denne form for tatovering bliver populær blandt forskellige mænd mave tatovering designs. Denne tatovering symboliserer helbredelse og medicin, og derfor er denne slags tatoveringer mere virale blandt lægerne eller personen, der bærer det samme erhverv. De farver, der blev brugt i tatoveringen sammen med den udførte skygge, giver det en fantastisk effekt. Denne tatovering bæres bredt af mænd, mest i Amerika og Afrika. De giver også en 3D -effekt, når de kun udføres med sort blæk. Det er den populære mave tatoveringer for fyre.

14. Belly Piercing med Butterfly Tattoo:

Belly Piercing med Butterfly Tattoo

Sommerfuglen mave tatovering er vedtaget af kvinder for yderligere at uddybe skønheden i en kvinde. En kvinde er virkelig smuk, når hun passer på sig selv på den bedst mulige måde, og hvad er bedre at indikere en transformation end en sommerfugl, der er det perfekte symbol på en transformation.

15. Phoenix mave tatovering:

Phoenix mave tatovering

Phoenix er blevet vedtaget som et populært tatoveringsdesign i årevis, og det er helt naturligt, at en phoenix -mave -tatovering skal fås, hvis du føler ilden i dit hjerte, der spreder sig som en phoenix. En føniks betegner magt og kan hentes af både mænd og kvinder. Tatoveringen, når den er lavet med forskellige farver, giver et fantastisk look. Det er et af de bedste mave -tatoveringsdesign til mænd.

Således bærer ikke kun pigerne, men også drengene sådanne tatoveringer for at vise deres følelser, styrke eller bare for mode. Sådanne tatoveringer, når de foretages efter korrekt valg i henhold til farve og tekstur, giver en attraktiv effekt. Piger fletter også piercing til den for at få et forførende look. Sådanne tatoveringer har også forskellige betydninger, når de fusioneres med symboler som hjerte, fugle, citater, navne eller initialer osv. Så hvis du leder efter trendy tatoveringer på din mave, skal du bruge nogle ideer fra ovenstående tatoveringer og gå trendy.