15 Bedste antikke græske tatoveringsdesigner og deres betydning!

Grækenland, landet, der spillede en afgørende rolle i udformningen af ​​den moderne civilisation, har en rig mytologi. Fyldt med heroiske karakterer, guder og gudinder, er den antikke græske mytologi fyldt med fortællinger om deres gerninger. Mere end 85 fremtrædende græske helte og guder er kendt for deres suveræne magt, tapperhed og styrke. I århundreder har de altid tjent som inspiration for mænd og kvinder, der tager dem som inspiration. Disse meget berømte karakterer udødeliggøres ved at få dem trykket på deres krop. I denne artikel har vi præsenteret de bedste græske tatoveringsdesigner og deres betydning.

Bedste antikke græske tatoveringsdesign

Symbolsk betydning af græske tatoveringer:

Græske tatoveringer er en af ​​de komplekse tatoveringsdesigner, der involverer et ekstremt detaljeringsniveau. De har en dybere betydning forbundet med dem, baseret på karakteren ætset. Et af de populære designs er Achilles fra Trojan War, der repræsenterer stor styrke med en hemmelig svaghed. Andre bredt valgte designs omfatter Apollo-medicinens gud, Athena-krigens gudinde, Hera-alle gudernes dronning. Bortset fra disse er mange mytiske skabninger som Centaur, Arachne og Chimaera også valgt som tatoveringer. Læs mere for at udforske nogle af de populære græske tatoveringsdesigner og betydninger:

15 bedste græske tatoveringsdesigner og deres betydning:

Tjek disse fantastiske tatoveringsideer græsk stil og deres symbolik:

1. græske skrivetatoveringer:

Græsk tatovering

En tatovering, der indeholder et bibelsk vers indskrevet på græsk, er et meget klassisk forsøg. Det bliver meningsfuldt og har stor betydning for den, der bærer det. Disse tatoveringer med bogstaver er hovedsageligt set blandt kristne, især dem, der gerne vil afgive en erklæring til samfundet om deres tro på kristendommen.

Denne type tatovering i græsk stil er bredt berømt i Amerika, England og Australien. Denne tatovering repræsenterer kærligheden og æren over for Jesus og det vers, han faktisk giver. Det viser dedikationen såvel som troen på Gud og følelsen af ​​guddommelighed. De græske tatoveringscitater og betydninger vækker også nysgerrighed blandt seerne.

 • Bedst egnet til: Græske tatoveringer er ideelle til mænd og kvinder, der beundrer klassisk græsk litteratur.
 • Foretrukket blæk: Sort er den bedste farve til at ætse bogstaverne
 • Hvor: Afhængigt af meddelelsens størrelse kan du få dem gjort på arme, biceps og endda side af maven
 • Størrelse: Vælg mindst et mellemstort billede for bedre synlighed
 • Hudfarve: Velegnet til alle hudtoner

2. Greek Dove Tattoo Design:

græsk tatoveringsdesign

Duen står som et symbol på fred, ro og sindsro. En tatovering, der viser en flyvende hvid due, der holder et grønt blad i næbbet med et græsk ord nedenunder, har stor bibelsk betydning og betydning. Det er et symbol på tørt land, det samme land, der led et stort tab i omkring hundrede og tyve dage i løbet af Noas dage.

De bedste græske symboltatoveringer til piger udføres bredt af drengene, der elsker simple små tatoveringer og meningsfulde. Det repræsenterer også den gamle historiske periode for Noahs styre. Det grønne blad, som duen bærer, symboliserer også håbet om, at der altid er godt i djævelen. De kan også kombineres med det græske navn tatoveringer for at udtrykke deres kærlighed til nogen speciel.

 • Bedst egnet til: Disse tatoveringer er velegnede til både mænd og kvinder, der kan lide at holde det lavmælt, men alligevel vil have en meningsfuld effekt
 • Foretrukket blæk: Vælg blæk som sort, rød og hvid til dette design
 • Hvor: Vælg et bredere område som ryg, nakke og skuldre
 • Størrelse: Et mellemstort billede fungerer godt
 • Hudfarve: Velegnet til lysere hudtoner

3. Achilles, den græske kriger -tatovering:

Achilles, Den græske krigertatovering

Achilles var den største kriger i den antikke græske mytologi. Han var en helt i den trojanske krig og siges at være den centrale karakter i Homers Iliad. Han står som et symbol på mod, styrke og tålmodighedstest.

En tatovering, der skildrer billedet af Achilles i krig, ser ud til at se dynamisk og smuk ud. I tatoveringen kan den græske kriger ses holde et skjold og som ordet i den anden hånd. Denne tatovering symboliserer beskyttelse, kraft og styrke. Disse gamle græske tatoveringer er også en hyldest til de græske soldater; det er bredt valgt af soldaterne, hærens mænd, brydere osv. Sådanne tatoveringer er en dedikation til de gamle soldater, der kæmpede for godt. Dette topper listen over de bedste græske tatoveringer til fyre.

 • Bedst egnet til: Mænd, der er fascineret af Achilles heltemod i Trojan -krigen, kan få denne tatovering udført
 • Foretrukket blæk: En kombination af sort og grå kan give dig det rigtige look
 • Hvor: Velegnet på ryg og mave
 • Størrelse: Vælg et stort billede for at fange alle detaljerne godt
 • Hudfarve: Velegnet til lyse hudtoner

4. Christ the Conqueror Greek Leg Tattoos:

Kristus Erobreren Græske Ben Tatoveringer

En tatovering, der symboliserer Kristus som en erobrer, er et unikt design til græske tatoveringer. De ser smukke, rige og meget tiltrækkende ud for øjnene.

Korset i omkreds med de fire græske symboler ser meget moderne og fortryllende ud for den, der ser tatoveringen. De kan bæres på benet såvel som enhver anden del af kroppen. Denne form for tatoveringer af græsk symbol giver en dyb betydning relateret til Herren Jesus. De er små, så de kan bæres på håndled eller arm. Ikke kun har de kristne, men andre mennesker også båret denne slags tatoveringer. Dette er en af ​​de enkle græske tatoveringer.

 • Bedst egnet til: Mænd og kvinder, der er fast troende på Jesus Kristus, kan vælge denne tatovering
 • Foretrukket blæk: Vælg en sort farvet blæk til dette design
 • Hvor: Velegnet til ben, arme og håndled
 • Størrelse: Vælg et lille til mellemstort billede
 • Hudfarve: Velegnet til hvede og lyse hudtoner

5. græsk armbåndstatovering:

Græsk armbåndstatovering

Godt designede græske armtatoveringer, suppleret med et godt mønster, taler for en stilfuld fortolkning af oldgræsk historie. At få en af ​​disse tatoveringer inked vil helt sikkert give dig en tydelig og attraktiv identitet.

De forskellige græske stammetatoveringer inspirerer også den mørke kant omkring tatoveringen. Denne form for græsk tatovering er et budskab til folket. Sådanne mørke sorte tatoveringer bæres også på håndleddet som en håndledsbåndstatovering. Piger får også en sådan tatovering påført deres talje. Sådanne græske bogstaver tatoveringer bæres også for at vise deres hengivenhed til bibelen.

 • Bedst egnet til: Disse kunstneriske tatoveringer er ideelle til både mænd og kvinder til at pryde deres hænder og håndled
 • Foretrukket blæk: En almindelig sort farvet blæk ville være passende
 • Hvor: Du kan få disse bånd udført på arme, håndled og endda på benene
 • Størrelse: Afhængigt af størrelsen på håndleddet eller armen kan du vælge en passende størrelse
 • Hudfarve: Velegnet til hvede og lyse hudtoner

6. Græsk mytologi tatoveringer:

Græsk mytologi tatoveringer

En tatovering, der skildrer græsk mytologi, ser garanteret etnisk ud. Det vil bringe livet frem, de farverige og fantastiske historier, der er en del af dets historie. De gør et glimrende valg til græske tatoveringer. Den græske tatovering betyder sådan tatovering er slaveri, magt og styrke. Tatoveringen viser en hest, der er fanget i kæden, hvilket angiver slaveri.

De forskellige farver, der bruges i tatoveringen, gør det mere attraktivt. Et monster er også farvet, hvilket symboliserer ondskab. Wrestlers bærer i vid udstrækning sådanne tatoveringer. Tatoveringen kigger også på de berømte monstre, der fangede mange mennesker og holdt dem som deres slaver. Sådanne tatoveringer viser den farlige personlighed båret af den person, der bærer dem. Dette er en af ​​de bedste græske tatoveringer til mænd.

 • Bedst egnet til: Sådanne detaljerede tatoveringer er velegnede til mænd, der har en bred krop til at få alle detaljerne trykket
 • Foretrukket blæk: Vælg flere farver for at fange billedets sande skønhed
 • Hvor: Skuldre og arme er de ideelle steder for denne tatovering
 • Størrelse: Dette er et ekstra stort billede med en klynge af små detaljer
 • Hudfarve: Velegnet til lysere hudtoner

7. græsk symbolsk tatovering på armen:

Græsk symbolsk tatovering på armen

Dem, der ønsker at holde deres græske tatovering enkle, men moderne, bør bruge den græske symbolske tatovering. Ligesom navnet indeholder det portrættet af et græsk symbol omgivet af en velformet sort cirkel. Det ser pænt, behageligt og attraktivt ud.

Dette er en af ​​de små græske tatoveringer, der symboliserer sandhed, ærlighed, kærlighed og omsorg. Sådanne tatoveringer er også kendt som græsk stammetatovering. Den mørke sorte farve gør symbolet mere attraktivt. Sådanne tatoveringer kan også trykkes på hals, håndled, ben og bryst. Forskellige symboler giver forskellige betydninger. Folk vælger et af de forskellige symboler, der også ligner deres natur. De er ofte farvet med mørkt sort tykt blæk for at give en dyb indvirkning. Nogle får også blækket tyndt og småt for at give det en enklere effekt.

 • Bedst egnet til: Velegnet til både mænd og kvinder, der tror på begrebet mindre er mere.
 • Foretrukket blæk: Sort farvet blæk er ideelt til dette billede
 • Hvor: Arme og skuldre er perfekte steder at få dette design blækket
 • Størrelse: Et mellemstort til stort billede fungerer godt
 • Hudfarve: Velegnet til næsten alle hudtoner

8. græsk engel tatovering på siden:

Græsk engelstatovering på siden

Engle har spillet en væsentlig rolle i græsk mytologi. Faktisk kommer ordet engel fra et græsk ord ved navn “aggelos”, hvilket betyder budbringer. En græsk engel skildret på en fornem måde; dens gigantiske vinger og besiddelse af et sværd vil give det en udsøgt kropsholdning.

Dette er en af ​​de bedste græske tatoveringer set til dato. En sådan type engeltatovering er også kendt som en skytsengeltatovering. Ligesom en far eller mor, for at redde sit barn og kæmpe mod det onde, formidler denne tatovering, at faderen eller moren var en engel for bæreren, der passede og beskyttede ham. Drenge bærer også denne type græske tatoveringer til piger i ryggen eller brystet. Englen med som ord angiver også sandhedens sejr på ondskaben. Sådanne tatoveringer bæres med en anden stolthed af brugeren. Disse græske pigetatoveringer er også farvet af de mennesker, der mistede deres forældre, mens de beskyttede dem.

 • Bedst egnet til: Beskyttelsesengle er generelt velegnet til dem, der ønsker at holde deres usikkerhed i skak. De er et af de bedste græske tatoveringsdesigner til kvinder.
 • Foretrukket blæk: Vælg en god blanding af sorte og brune farver
 • Hvor: Få dette gjort på din mave for et unikt look
 • Størrelse: Et stort billede er bare perfekt
 • Hudfarve: Velegnet til lysere hudtoner

9. Medusa Mythology Greek Tattoo Sleeve Design:

Medusa Mythology Greek Tattoo Sleeve Design

Ifølge græsk mytologi var Medusa et monster, der havde et frygteligt ansigt og giftige slanger i stedet for hår. Hun er en klassisk karakter, og at få en tatovering af en professionel tatovør, der skildrer hende på sin originale måde, kan virkelig være en god idé til et græsk tatoveringsdesign. Den mytologiske historie om Medusa inspirerer i høj grad sådanne græske tatoveringsideer.

Det menes, at en sådan tatovering, når den bæres i din krop, redder dig fra den onde gerning, man vil gøre med dig. Sådanne tatoveringer siges at være beskyttet mod det onde kendt som sort magi. Det definerer også den historiske historie om Medusa, og hvordan han døde. Medusas øjne er altid trukket nedad, da det siges, at hvis nogen kiggede i dem, ville de blive til sten. Dette er en af ​​de bedste græske mytologiske tatoveringer.

 • Bedst egnet til: Velegnet til både mænd og kvinder, der tror på græske gudinder og deres overnaturlige kræfter
 • Foretrukket blæk: En blanding af sort, grå og blå farve
 • Hvor: Arme er det perfekte sted for denne tatovering
 • Størrelse: Et mellemstort til stort design er ideelt
 • Hudfarve: Velegnet til lyse hudtoner

10. Realisme græske skulder tatoveringer:

Realisme græske skulder tatoveringer

Realisme -tatoveringer indeholder emner og objekter tegnet, så de er naturtro. Billederne tegnet i disse tatoveringer er så realistiske, at de ligner portrætter af karaktererne. Realisme -tatoveringer bruges ofte til at tegne græske guder og gudinder.

Tatoveringernes realistiske udseende gør det muligt at se emnernes fysiske egenskaber og observere de følelser, emnerne formidler og føler i tatoveringerne. De kan udføres i farver, sorte eller grå designs. Kombinationen af ​​sort, grå med rød farve giver tatoveringen guddommelighed. Realisme-tatoveringer er generelt mellemstore til store tatoveringer og kan bæres af både mænd og kvinder. Sådanne græske romerske tatoveringer symboliserer guddommelighed, sandhed, renhed, kærlighed og sejr det gode over det onde.

 • Bedst egnet til: Ideel til mænd og kvinder, der ønsker at eviggøre deres kærlighed til græske helte ved at æde dem på kroppe
 • Foretrukket blæk: Gå efter en kombination af sorte, blå og grå farver
 • Hvor: Hele håndens længde kan bruges til perfekte detaljer
 • Størrelse: Et billede i stor størrelse er at foretrække
 • Hudfarve: De fine detaljer i designet gør det kun velegnet til lyse hudtoner

11. Illustrative græske gudstatoveringsdesign til rådighed:

Illustrative græske gudstatoveringsdesign på hånden

Illustrative græske tatoveringer er fulde af farver. De ligner illustrationerne i bøger og tegneserier. Tatoveringerne er virkelighedstro, og ved at se på tatoveringen kan vi se, at emnerne formidler følelser. Emnerne i disse illustrative græske tatoveringer er guder, gudinder og livløse objekter som æbler, våben, spyd og rustninger.

Illustrationstatoveringer er fra mellemstore til store størrelser, normalt tegnet på steder, hvor de passer korrekt og let viser tatoveringen. Da tatoveringer er meget farverige, er de glimrende at flagre som kropskunst. Både kvinder, såvel som mænd, kan bære det.

 • Bedst egnet til: Hvis du elsker og tilbeder græske guder, fungerer denne fantastiske græske håndtatovering godt, uanset om du er en mand eller en kvinde
 • Foretrukket blæk: Vælg rige og lysere nuancer som blå, grøn, gul og sort
 • Hvor: Arme er perfekte steder at prale med denne smukke tatovering
 • Størrelse: Et stort billede kan give dig det rigtige look
 • Hudfarve: Da det involverer farver som grøn og blå, er dette velegnet til lyse hudtoner

12. Sort og grå græsk tatoveringsdesign på brystet:

Sort og grå græsk tatoveringsdesign på brystet

Som navnet antyder, er disse græske tatoveringer på brystet tegnet i sorte og grå farver. Disse tatoveringer er generelt ikke udført med levende farver som rød eller blå. Disse tatoveringer har billeder af græske mennesker eller guder med udtryk for følelser af mod, vrede, tab eller eskapisme. De er også tegnet således, at de har andelen af ​​virkelige mennesker.

Disse tatoveringer er også meget realistiske. Græske sorte og grå tatoveringer er ofte mellemstore eller store. Således tegnes de på overarme, underarme, fuld ryg, mave eller bryst. Disse typer af græske tatoveringer er unisex, ideelle til folk, der ønsker, at tatoveringen skal have en reel betydning. Dette er et af de bedste græske tatoveringsdesigner.

 • Bedst egnet til: Disse tatoveringer er generelt for mænd, da de involverer ætsning af brystdelen
 • Foretrukket blæk: Dæmpede farver som grå og sort er bedst
 • Hvor: Brystdelen kan give dig det nødvendige område til dette design
 • Størrelse: Opt for et stort billede for at fange detaljerne godt
 • Hudfarve: Velegnet til lysere hudtoner

13. Golden Apple Greek Tattoo Designs:

Golden Apple Greek Tattoo Designs

Det gyldne æble har stor betydning i græsk mytologi. Der er tre forskellige historier forbundet med det gyldne æble og den græske mytologi, nemlig Race of Atalanta, Hesperides have og Trojansk krigsberømmelse af Golden Apple..

Da de græske tatoveringer giver stor betydning for de livløse objekter, danner æblet et vigtigt emne for en græsk tatovering som andre genstande som våben og rustninger. I denne særlige Golden Apple græske tatovering er et smukt græsk vers en tatoveret indie, det gyldne æble. Man kan få denne tatovering udført for de inspirerende mytologiske historier om græsk kultur.

 • Bedst egnet til: Dette er en unisex tatovering med bibelsk betydning.
 • Foretrukket blæk: Guld med antydninger af sort og grå bruges
 • Hvor: Pletter som arme, ryg og endda halsområdet er velegnede
 • Størrelse: Et mellemstort billede ser godt ud
 • Hudfarve: Velegnet til alle hudtoner

14. Athena græske rygtatoveringer:

Athena græske rygtatoveringer

Athena er en populær gudinde fra græsk mytologi. Det er derfor et populært valg, når det kommer til græske tatoveringer. Som gudinde har hun den aura blandt sig og har et charmerende udseende. Også kendt som Minerva, hun er visdoms gudinde. Hun er generelt klædt ud som en kriger. Normalt set med en ugle er hun indbegrebet af klogskab, kultur, frihed, ånder og græsk mytologi.

 • Bedst egnet til: Denne fantastisk kunstneriske tatovering er velegnet til mænd, der har øje for detaljer
 • Foretrukket blæk: Blå, brun og sort farvet blæk er velegnede
 • Hvor: Dette indviklede design kan udføres på bagsiden for optimal dækning
 • Størrelse: Billede i stort format fungerer rigtig godt
 • Hudfarve: Velegnet til lysere hudtoner

15. Centaurs græsk tatoveringsdesign:

Centaurs græsk tatoveringsdesign

Centaurer er halvmennesker, halvhestede skabninger i græsk mytologi. De har en hestes krop og bryst, hoved og arme på en mand. De er Ixions børn, Lapithernes konge og Nephele, en sky lavet i billedet af Hera. Centaurer er voldelige og voldsomme. De skildrer normalt utæmmede sind, virilitet og dyreinstinkt, da de er en halv hest. Centaurer ses ofte med en bue, da de er krigere. Denne mytiske græske hestetatovering er til folk, der ønsker at vise deres personligheds mod og tapperhed.

 • Bedst egnet til: Denne tatovering er for alle de modige mænd og kvinder, der ikke ryger fra at tage risici i deres liv.
 • Foretrukket blæk: En kombination af sort, brun med antydninger af hvid er ideel
 • Hvor: Vælg armene for bedre synlighed
 • Størrelse: Gå efter et stort billede
 • Hudfarve: Velegnet til lyse hudtoner

Tips til at følge, før du får en græsk tatovering blækket:

Hvis du planlægger en græsk tatovering, kan disse tips helt sikkert hjælpe dig med at få designet dine drømme:

 • Græske tatoveringer er ekstremt komplekse, og ikke alle kunstnere kan gøre retfærdighed over designet
 • HVIS du planlægger at vælge en besked, der involverer græske alfabeter, er det vigtigt at få bogstaverne udført perfekt
 • Ikke alle græske guder og krigere symboliserer positivitet! Så vær klog at lære dem at kende i detaljer, inden du beslutter dig for designet
 • Vælg design, der indebærer klare detaljer, da de kan blive forvrænget over en periode
 • Sørg for at følge tatoveringens instruktioner efter pleje for at sikre designets levetid.

Endelige tanker:

Vi håber, at disse tatoveringer ikke alle er “græske” for dig! De er ekstremt indviklede og kunstneriske med baggrund i den antikke græske mytologi. Græske tatoveringer er rige på symbolik og er ikke kun kunstværker. Hver af de græske guder og gudinde får et forskelligt udseende af kunstnerne for at angive deres kvaliteter. Det er ikke ualmindeligt, at folk tror, ​​at ætsning af dem på kroppen sikkert kan hjælpe med at overgå nogle af deres overnaturlige træk. Så hvad venter du på? Vælg din favorit blandt disse fantastiske græske tatoveringsdesigner, og gør dig klar til at dræbe!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80