15 Stilfulde spillekort -tatoveringer til kvinder og mænd

Tatoveringer mest trendy kunstværker tegnet på vores kropshud ved hjælp af nål og blæk. Denne designer måde at repræsentere kunst på har haft en enorm indflydelse, ikke kun på unge, men også på mennesker, der falder ind under middelalderen. Tatovering tegnet med korttema er en af ​​de mest almindelige og mest udvalgte tatoveringsdesigner.

Måden at præsentere disse kortdesign kan laves med innovative ideer og koncept, der tegnes med spillekortdesign eller tarotkortdesign og mange andre typer. Sådanne tatoveringer er især berømte hos kortspillere eller dem, der kan lide at udforske deres talent i kasinoer. Før du planlægger at designe en spillekort -tatovering, skal du forstå, hvordan de fungerer.

Korttatoveringer til kvinder og mænd

Søde og bedste spillekort -tatoveringer:

For at vide mere om typerne og det koncept, der blev brugt til at designe dem, er illustreret her med top 15 korttatoveringsdesign.

1. Poker Card Tattoos Design:

Poker Card Tattoos design

Det mest interessante og sind involverede spil er poker, der involverer kort og det trick, der er involveret i at gætte sit bedste. Dette kortspil kan skitseres til et tatoveringskort med kun ét blæk og kortdesign med få pokermønter. Sorterne får du også ind i denne type design med farve og tekstur.

2. Joker Card Tattoos Design:

Joker Card tatoveringer design

Jokeren anses for at være frelseren i løbet af spillekort. Uden joker bliver spillet mindre sjovt og underholdende. Dette er grunden til, at et sjovt ansigt giver jokeren. Jokeren kan designes med et enkelt eller flerfarvet tatoveringsdesign; du kan udtrykke din vindersituation ved dette design.

3. Deck of Cards Tatoveringer Design:

Kortkort tatoveringer design

I stedet for at gå efter et enkelt kort tatoveringsdesign, kan et kortstykke skitseres rundt som et tatoveringsdesign med fuld arm eller ben. Kortene designet brugt kan bestå af enkeltfarvede spillekort eller flerfarvede og designede spillekort.

4. King Card Tattoos Design:

Konge kort tatoveringer design

Konge det herskende og dominerende kort i løbet af spillekort. For at vise dominansen på en kunstnerisk måde er korttatovering med et konge- og spadekort det mest populære kortdesign skitseret af alle unge fyre. Det angiver deres følelse uden nogen lyd.

5. Queen Card Tattoos Design:

Dronningskort tatoveringer design

Et elegant og subtilt udseende ansigt, som berømt kaldes som dronning, mens du spiller kort. Denne hjertedronning har dækket alle unge pigers og dameres hjerter som et tatoveringsdesign. Denne tatovering passer godt omkring anklen eller omkring armene. Piger kan nyde denne type design til ethvert outfit for at udtrykke deres holdning.

6. Terninger med kort Tatoveringer Design:

Terninger med kort tatoveringer design

Terninger er vigtige ting, der bruges under spil og for at betegne dens vigtige rolle, kan dette terningformede materiale designes som en tatovering. For spillere og folk, der er skøre fans af at spille spil, er denne terningstatovering det passende design omkring armen eller på skulderen.

7. Card Flame Tattoo Design:

Kortflamme tatovering design

Et flammekort er simpelthen et kunstnerisk design, som kræver masser af tålmodighed og koncentration i designet af dem som en tatovering, især når det er skitseret på rynkede hudoverflader, der tager meget tid.

8. Kort med fyldstof designet:

Kort med fyldstof designet

Et simpelt kortformet tatoveringsdesign kan gøres mere attraktivt ved at udfylde naturskønne billeder, som kan være solopgangsdesignet eller månen og stjernedesignet. Dette med en hånd, der holder et kortdesign, er simpelthen et godt kunstværk.

9. Tarot Card Tattoos Design:

Tarot -kort tatoveringer design

Tarot er et astrologirelateret designet kort, der har mange billeder præget på kortet med den forskellige form for betydning som lykke, sorg og endda død, som forudsiges af astrologerne, der er uddannet i tarotkortlæsning.

10. Dramatisk design af korttatoveringer:

Dramatisk design af korttatoveringer

Dette er helt sikkert de mest attraktive og dramatiske tatoveringer med kortsymboler, der deler en komedie gennem dette tatoveringsdesign. Dette designer portrætter, hvordan hjertet eller diamanten holder spaden eller klubkortets hals på en sjov måde, hvilket bringer temaet frem i kortspillet.

11. Design af Batman og Card Tattoos:

Batman og kort tatoveringer design

Batman en action -tegneseriehelt, som mange unge piger og drenge elsker at se, for at tiltrække den unges tatoveringsdesignere kombinerede denne berømte tegneseriefigur med korttatoveringsdesign. I denne tatovering blev batman tegnet i midten omgivet af kort.

12. Card Tattoo med farvet Rose Tattoo Design:

Kort tatovering med farvet rose tatovering design

Dette tatoveringskortdesign er en typisk pigetatovering, der er skitseret omkring armen eller bagsiden af ​​skulderen. I stedet for at gå til spillekort tegnes baseballkarakter i midten af ​​kortet med røde roser omkring kortet.

13. King and Queen Pair Tattoo Design:

King and Queen Pair Tattoo Design

Dette er et tatoveringsdesign, der er tegnet på hver side af underarmen; denne type pardesign er inspireret af Mehendi -designs. Kongens ansigt er tegnet på den ene hånd omkring underarmen, og på den anden side er dronningens ansigt blækket.

14. UNO Card Tattoos Design:

UNO Card Tattoos Design

UNO er ​​et mest berømt kortspil spillet af alle aldersgrupper og børn over 8 år. Dette kortspil er et farverelateret spil, der involverer farve som gul, rød, grøn og blå, denne farve bruges til at farve kortets tatovering. Denne tatovering passer godt som en arm eller skulder tatovering.

15. 3D -kort tatoveringer Design:

3D -kort tatoveringer Design

3D -effekt -tatovering kræver den største perfektion og dedikation i trykfarven i 3D -tatoveringsdesignet. I dette tatoveringsdesign er en konge blækket, da han rejser sig ud af kortet og sigter mod at angribe nogen, hvilket faktisk er temaet bag kortspil.

Minutdetaljer og frembringelse af dronningens uskyldige ansigt, en modig karakter af en konge og et jokerigt ansigt af en joker samt tegneseriefigurer tegnet i midten af ​​kortene er bestemt ikke en enkel opgave.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80