50+ bedste stammetatoveringsdesign til mænd og kvinder!

Tribal tatoveringsdesign

Stammetatoveringer er fascinerende i kunstnerens øjne. Deres oprindelse går tilbage til bronzealderen, som var omkring 5000 år siden. Det blev praktiseret af mennesker, der tilhørte forskellige racer og kulturer. Mange stammetatoveringer angiver mod og dristighed. I europæisk kultur bar folk tatoveringer for at betegne et symbol på medlemskab. De ser fantastiske og smukke ud på huden og giver dig et meget traditionelt og betydningsfuldt udseende. I dag er mange mænd og kvinder begyndt at indskrive stammetatoveringer på sig selv. Dens popularitet stiger konstant, og der er stor efterspørgsel i disse dage. Vi har valgt nogle af de vidunderlige stammetatoveringsdesign kun til dig, så du opfordres til at få en til dig selv snart.

Tribal tatoveringsdesign til mænd og kvinder:

Se de 50+ samlinger af stammetatoveringsdesign sammen med billeder, der helt sikkert kan inspirere dig.

1. Indviklede Tribal Tattoo Designs:

stammetatovering designs

For at lave en indviklet stammetatovering skal der lægges mange detaljer og opmærksomhed. Farverne på disse tatoveringer er solide sorte, hvilket har en tendens til at give dem et meget skarpt og maskulin udseende. Disse tatoveringer bør laves med meget fokus, og kun kunstnere, der har opnået fremragende kvalitet inden for deres område, bør prøve at lave disse.

2. Kraftfuld stammetatovering:

Kraftfuld stammetatovering

Stammetatoveringer er stykker kropskunst, der blev organiseret af de familier, der begik forskellige forbrydelser, så deres udseende er anderledes og tydelig. De står også som et symbol på magt og autoritet og har nogle smukke designs at vælge imellem.

3. Tribal Celtic Tattoo Design:

Tribal keltisk tatoveringsdesign

Celtic Tribal tatoveringer er meget attraktive og unikke at se på. De er lavet af bugtede linjer og vanskelige mønstre, der forbedrer deres skønhed. De har utallige dyredesign, selvom nogle af dem er en repræsentation af religion og frugtbarhed.

4. Maori stammetatoveringer:

Maori stammetatoveringer

Et tatoveringsdesign fra Maori er meget symbolsk. Det har stor betydning, og hvert design har en masse betydning, som ligger uden for pålydende værdi. En Maori -tatovering på armen er virkelig fantastisk at se på. Det får dig til at se tapper, modig og etnisk ud.

5. Elephant Tribal Tattoo Art:

Elephant Tribal Tattoo

Dem, der er dyreelskere, især dem, der findes i junglerne, bør helt sikkert gå til elefantstammetatoveringen. De er en repræsentation af styrke, menneskelighed og enkelhed. Selvom de er enorme skabninger, er de gode ledsagere. En elefant designet i polynesisk stil ser simpelthen bemærkelsesværdig og fantastisk ud.

6. Tribal Butterfly Tattoo Design:

Tribal Butterfly Tattoo Design

En tatovering, der skildrer billedet af en sommerfugl, ser dejlig ud. Det ser endnu mere behageligt ud, når det er indskrevet i stammekulturstil. De er unikke, kreative og ser bedst ud, når de blækkes indeni. Iført denne stammetatovering med et sommerfugledesign får brugeren til at ligne en kriger, og det er faktisk de designs, der var baseret på. At få denne tatovering vil få folk til at være unikke ved at se, at de tilhører den bestemte stamme og skræmme fjender af.

7. Hawaiian Tribal Tattoo Designs:

Hawaiian Tribal Tattoo Designs

Hawaii -kulturen er rig og livlig. De betragtes som nogle af de bedste kulturer i verden og er kendt for deres køkken, danseform, attraktive kvinder og tatoveringer. En hawaiisk tatovering, der er trykt i stammestilen, vil helt sikkert give dig et fantastisk look. De får dig til at se anderledes og tiltalende ud, fordi disse tatoveringsdesigner ikke findes overalt. De er meget kreative og unikke på samme tid. At have en simpel stammetatovering på bagsiden vil være den bedste idé, da det får delen til at se smukkere og mere stilfuld ud. Kvinder foretrækker at have denne tatovering, da dette vil tilføje ekstra skønhed til deres bagside og give et feminint look.

8. Star Tribal Tattoo Designs:

Star Tribal Tattoo Designs

Mens vi leder efter et cool og stammende funky tatoveringsdesign, er det første, vi skal tænke på, stjernetatoveringer. Kombinationen af ​​stjerner, sammen med et godt stammebroderi og mønster, vil helt sikkert få dig til at se fantastisk ud.

9. Bølgen med blomstertatoveringsmønster:

Blomstret tatoveringsmønster

Dette er et blomstret bølgedesign, og du kan få et lignende mønster udført på siden af ​​din krop. Dette kan være senere, hvis kravet udvides med andre tilhørende designs. Du kan lave dette i farve, eller du kan have dette i blyantstil. Der er visse farver, der passer til disse typer designs. Så kan mørk sort eller rødbrun være en farve, der passer godt til disse typer stilarter.

10. Et stærkt skraveret udvidet tatoveringsdesign:

Udvidet tatoveringsdesign

Ønsker du at dyrke noget på hænderne? Prøv derefter noget lignende. Dette er for pigerne, og hvis du stadig føler, at farverne mangler, skal du tilføje nogle farver efter eget valg som rødbrun, blå eller grøn. Sort er en passende farve til disse typer designs, men afhængigt af valget kan du tilføje flere farver. Disse stilarter kan udvides til det krav, der giver mulighed for at gøre det i et lille rum, når du prøver dette. Senere, hvis du vil, kan du forlænge dette. Hvis designet ikke passer dig, kan du gå til fjernelse.

11. Et Tribal Leaf Tattoo Design:

Leaf Tattoo Design

Vil du have et design ved siden af ​​dine fødder? Disse typer bladmønstre kan være en god ting for sporten. Disse ser meget fashionable ud. Hvis du vil, så inkorporer små bølger og blomstermønstre eller små fuglelignende designs sammen med dette. Disse er normalt små og vil derfor ikke være særlig problematiske for sport.

12. Et mørkt skraveret tatoveringsdesign:

Mørk skraveret tribal tatoveringsdesign

Dette er et meget skyggefuldt og 3D -stil tilbage design. Dette kan du ændre i henhold til dine krav. Du kan også få dette udført på en mindre måde frem for at fylde hele ryggen. Hvis det er nødvendigt, kan du udvide disse designs senere. Så hvis du tror, ​​at du måske ikke kan lide dette design senere, kan du kun få det udført på en bestemt portion og ikke gøre det hele stedet. Du kan også tilføje yderligere tilknyttede designs. Du kan have nogle andre farver som rødbrun med dette.

13. Tatoveringsstamme i fuld længde til mænd:

Tribal tatoveringsdesign til mænd

Hvis du vil gå efter et design i fuld volumen, kan du prøve noget lignende denne tatovering. Dette gøres med mange forviklinger, og du har disse stilarter på siden af ​​kroppen. Du kan også prøve at lave disse tatoveringer på hele ryglængden eller bare på hænder som her.

14. Tribal Bird Tattoo Designs:

Tribal Bird Tattoo Designs

Et fugledesign kan være fascinerende at se på. Du kan prøve noget af denne type og også tilpasse det. Disse typer designs kan tilpasses meget og i henhold til din stil, og hvad du leder efter i et design. Du kan tale om disse ting med din designekspert.

15. Wavy Tattoo Tribal Design:

Wavy Tattoo Tribal Design

Hvis du vil have et bølget mønster til at sidde bag på nakken som ovenfor, kan du prøve forskellige stilarter som denne. Din mønsterkunstner kan guide dig gennem flere lignende former for designs. Du kan tilpasse disse efter dit valg ved at tilføje blomster. Du kan også tilføje flere passende farver til disse. Bed din tatovør om at tilpasse designet ved at tegne det ud foran dig, før du skal bruge det på din hud.

16. Geometrisk tribal tatoveringsmønster:

Geometrisk tribal tatoveringsmønster

Ønsker du at få lavet en geometrisk stil? Prøv disse tatoveringsmønstre, disse er meget trendy og et ganske show i disse dage. Selvom der er forskellige designs til rådighed, vil indiske stammetatoveringer altid være specielt. En stammetatovering med et geometrisk mønster vil være den bedste mulighed for at vise alle dine kreative ideer frem mod mængden. Gå med et nyt design.

17. Daring 3D Tribal Design Tattoos:

Dristige 3D Tribal Design Tatoveringer

Dette er en dyrekunst i 3D -stil, og du kan prøve at gøre dette på enhver del af kroppen. Hvis du ikke ønsker et meget lille design af dette, kan du få dette udført på en større del, der dækker hele din ryg eller siden af ​​din krop. 3D -tatoveringer er meget moderne og stilfulde, og især børn vil elske at have denne tatovering på sig. I dag, da vi lever i en trendy verden, går det med dette tatoveringsdesign dig til en trendy stil.

18. Abstrakt stammemønster tatoveringer:

Abstrakt stammemønster tatoveringer

Et overhånds abstrakt design som dette kan være meget trendy. Dette viser sig, når du har kjoler uden ærmer på, og du kan sagtens dyrke dette, hvis du er fortrolig med designet. Du kan også bruge nogle blomsterprint til at få dette til at se mere piget ud.

19. En anden usammenhængende tatoveringsdesign på mænds hånd:

Uensartet Tribal Tattoo design

Et design på armen, der er adskilt og geometrisk i stil, kan være en trendy ting for sporten. Hvis du vil, kan du bede din mønsterekspert om at lave et skræddersyet design til dig. Du kan fortælle ham om den position, hvor du vil have den. Hvis du vil have det rundt om dine hænder, så vil det give dig mere plads at arbejde med. Derfor kan du lave et større design. Disse stilarter ser godt ud, når de er store. Små stilarter som dette ser meget klodset ud.

20. Et abstrakt skraveret tribal tatoveringsmønster:

Tribal tatoveringsmønster

Disse stilarter kan udføres i et lille område, i modsætning til det tidligere design. Disse stilarter kan være gode, når du er pige, og du vil ikke have noget til at dække hele din krop eller dine hænder. Disse kan udføres i to forskellige farver, som er meget moderigtige at se på. Du kan indarbejde sort og rødbrun eller lignende andre farver for at gøre dette. Du kan også lave et tilpasset design, som din kunstner kan oprette for dig, hvis han er ekspert i dette værk.

21. Et kraftigt tribal tatoveringsdesign til halvdelen af ​​benet:

Et kraftigt design til halvdelen af ​​benet

Hvis du ønsker at få udført tungt arbejde for benene, og du er komfortabel med at dyrke det, kan du prøve sådan noget. Dette kan være moderigtigt, hvis du selv er tryg ved at dyrke det. Du kan også forlænge dette til overben, og du kan skjule dem, når du har lange bukser på.

22. Side Body Bird Tribal Tattoo til kvinder:

Tribal tatovering til kvinder

En fugl er et meget feminint design, når du får det gjort med sort blæk som denne. Disse ser meget fashionable ud, og du kan dyrke dem på siden af ​​kroppen andre steder som dine hænder. Bird Tribal Tattoo for Women har en sidekrop og får dem til at se mere feminint ud og hjælpe dem med at udtrykke de største tanker om kunstnerisk design. Hvis du vil have et evigt stilfuldt design, kan du gå med denne slags, der viser din side af kroppen smukkere.

23. Bands med telt -tatoveringsmønstre:

Telt tatoveringsmønstre

Teltmønsterbånd er meget populære. Du kan dyrke disse, uanset om du er en pige eller en dreng. Selvom tatoveringer kan tatoveres i enhver del af kroppen, vil det helt sikkert være attraktivt at få dem tatoveret på håndleddet. Mænd foretrækker altid at have disse tatoveringer på deres håndled, da dette giver dem et forbandet bedre udseende sammenlignet med andre.

24. Abstrakt farverig tatoveringsdesign:

Abstrakt farverigt tatoveringsdesign

Leder du efter at få noget i et abstrakt tatoveringsmønster, men med farver? Du kan prøve sådan noget. Disse er små designs, og du kan få et tilpasset mønster til dig selv. Dette abstrakte farverige tatoveringsdesign vil blive båret af mennesker fra forskellige racer og kulturer, da det indebærer den betydning, der bliver forskellig afhængigt af kulturen eller brugerens race. At have denne tatovering viser, at du tilhører europæisk kultur.

25. Disjointed Tattoo Pattern 3 For Girls:

Uforenet mønster

Dette er et usammenhængende design, og det kan være feminint i stilen. Du kan tilføje brugerdefinerede blomster til dette senere. Når du får et Disjointed Tattoo Pattern 3 til piger, skal du fokusere på mange ting, der er afgørende for dette tatoveringsdesign. At få denne tatovering vil ikke være permanent, og hvis du vil have den i længere tid, kan du prøve at gå med den, der varer længere.

26. Floral Wavy Tattoo Tribal Style:

Floral Wavy Tattoo Tribal Style

Leder du efter noget mere feminint end bare bølgete stilarter? Prøv noget med blomsterprint som dette. Altid vil et blomsterdesign i tatoveringer få kvinder til at gøre mere smuk og smuk. Det vigtigste, der skal bemærkes, er, at du skal få en klar idé, før du får den tatoveret. Beslut de designs, på hvilke blomster der matcher dit udseende.

27. Half Body Tribal Tattoo Designs:

Tribal tatoveringsdesign

Half Body Tribal Tattoo Designs bæres af både mænd og kvinder, da det gør dem mere fantastiske og spektakulære naturligt ligesom tribal tattoo design for at få et forbedret look. Dette kan være et meget abstrakt og geometrisk halvmønsterdesign, som du kan dyrke. Mænd med denne tatovering vil se godt og fantastisk ud.

28. Shaded Extended Tribal Design Tattoos:

Tribal design tatoveringer

Hvis du vil have et halvkrop dækket design, så kan du få det til at se feminint ud med blomster og andre tilhørende mønstre som dette. At have blomstermotiverne i stammetatoveringer vil symbolisere mod og stil, da det bærer et element af flotte kunstværker som stammetatoveringen ovenfor. Mænd, der bærer denne tatovering, vil forbedre mandens maskulinitet ved at fremkalde opmærksomhed på designet og kropsfunktionerne.

29. Abstrakte rummelige tatoveringsmønstre til fulde ben:

Rummelige tatoveringsmønstre

Disse typer stilarter kan udføres på benene eller endda på sider eller andre steder, hvor du kan have nok plads. Abstrakte, rummelige tatoveringsmønstre til fulde ben vil se godt ud til mænd og kvinder, såvel som disse tatoveringer menes at indeholde elementer, der er grundigt for den personlige tilknytning. Disse tatoveringer vil være tilgængelige i forskellige farver og designs, der matcher din destination.

30. Extensible Dark Tattoo Designs:

Mørke tatoveringsdesigner

Hvis du vil have et meget indviklet design, kan du prøve teltstilarter som dette. Du kan tilføje dyre- eller asiatiske stilarter med disse, hvis du vil forlænge dem senere. Disse er udvidelige. Sørg for at få en kunstner, der hjælper dig med at få det bedste design. Når du har til hensigt at få tatoveringen, skal du beslutte, hvor og hvordan du har brug for det, som vil hjælpe dig med at få det bedste tøj, der er bekvemt placeret i det område, du har valgt.

31. Tresidet, tribal tatoveringskunst:

Tribal Tattoo Art

Dette bør være et enkelt mønster af en tatovering, der kan laves bag midten af ​​din skulder eller måske på den ene side af brystet. Normalt er disse stammetatoveringsdesign lavet af blade og lag og er bedst egnet til mænd. De repræsenterer en slags stammesymbol, der i vid udstrækning findes i tatoveringsdesignbøgerne i dag og godt kan lide af klienten fra hele verden.

32. Girly Tribal Tattoo Design:

Girly Tribal Tattoo Design

Hvis du er en pige og stadig er forelsket i noget andet end blomster og sommerfugle, så er dette absolut det rigtige for dig. Få en attraktiv stammetatovering udført ved siden af ​​din talje eller lodret dække midten af ​​din ryg og flagre den med stil. Dette kan være et af de bedste stammetatoveringsdesign til kvinder.

33. Tribal Tattoo For The Hunk:

Stammetatovering til Hunk

Du er heldig, hvis du har en muskuløs krop og også kan lide stammedesign. Keltiske og mørke skraverede designs passer mest til maskuline kroppe og er de bedste stammetatoveringsdesigner til mænd. Få dem gjort over hele ryggen og få piger til at savle over dig, når de ser dig bareback med sådan et design. Sørg for at få linjerne i brede designs, der passer til bredden på dine skuldre.

34. Tribal tatoveringsdesign med blomst til mænd:

Tribal tatoveringsdesign

Du tror, ​​at mænd ikke kan få trykfarver på dem, fordi det er piget? Du tager så fejl, fordi et stammedesign med en farverig blomst på den maskuline krop vil se fantastisk ud. Blomsten bringer ikke kun en charme til designet, men det brede design forbedrer også de muskler, du har udviklet med så meget motion. En stammetatovering med et blomstret design er således et af de bedste stammetatoveringsdesign til mænd.

35. Arm og bryststamme tatovering:

Bryststamme tatovering

For de fleste mænd er de bedste dele af deres mejslede krop deres arme, bryst og skuldre, og disse typer stammetatoveringsdesign til mænd forbedrer bare kroppens udseende. Disse rige designs er spredt over den ene side af ryggen, den ene arm samt en del af den samme side af brystet. Det ser ikke bare fedt og vovet ud, men også meget sejt!

36. Scorpion Tattoo Design:

Scorpion tatoveringsdesign

Når vi taler om stammetatoveringsdesign, er skorpioner meget almindelige, når det handler om ægthed. Stammefolk har en gammel nærhed til skorpionen, måske fordi de finder den samme vildskab hos disse dyr, som de finder i sig selv. En skorpion -tatovering ser også super cool ud på enhver del af kroppen og er overraskende endda ønsket af piger.

37. Tribal Heart Tattoo On Wrist:

Tribal Heart Tattoo på håndleddet

Når hjerter lød som sådan en grødet og piget ting, ser de dristige hjertedesigner på listen over stammetatoveringsdesign fantastiske ud. Disse designs kan lide ikke kun drenge og mænd, men også beundret af piger og kvinder. De piger, der elsker gotisk make-up og dristige tatoveringer, kan prøve dette sammen med drenge, der ønsker at skille sig ud fra alle de keltiske stammetatoveringer.

38. Hele kropstatoveringsdesign til fyre:

Tatoveringsdesign til fyre

Dette taler om tribal tatoveringsdesign til mænd, og hvordan de kan lide dem. Når du har den perfekte koniske krop og den oh-så-fede abs, og du virkelig ikke har noget imod at prale af dem, så er disse tatoveringsdesign det bedste for dig. Anyway, stammedesign hjælper en mand med at camouflere deres maskulinitet og viser styrke i dem, disse designs, der dækker armen og næsten hele kroppen, ser varme ud!

39. Blood Rose Tribal Tattoo:

Blood Rose Tribal Tattoo

Hvad med en stammetatovering, hvor du også får en rose? Lyder fedt ikke? Det er virkelig smukt, når du ser det for dig selv og endnu bedre, hvis du får det blækket til dig selv. For nylig er disse også blevet de bedste designs på listen over stammetatoveringsdesign til kvinder. Her får du en dejlig stammetatovering og har også en rose, som også kan være farverig et sted gemt i midten.

40. Lotus Flower Tribal Tattoo til piger:

Lotus Flower Tribal Tattoo til piger

Når det kommer til de bedste stammetatoveringsdesign til kvinder, kan du bare ikke have nok blomster. Faktum er, at kvinder elsker blomster selv med de mest gotiske og dristige designs, og ikke underligt, at det også ser godt ud. Der er så mange sådanne designs, hvor du finder stammelinjer og kurver sammen med blomstermønstre.

41. Mænd skulder tatovering stammekunst:

Mænd Skulder Tattoo Tribal Art

Hvorfor kun prale med dit bryst og dine arme, når du også har fantastiske stammetatoveringsdesigner til mænd. Disse er rige designs, der dækker hele dine skuldre ad ryggen. Der er nogle, der også dækker dine arme og ser meget dristige ud. Der kan også være mindre til ryggen, men disse har en helt anden charme.

42. Tilbage stammetatoveringer til mænd:

Stammetatoveringer til mænd

Mens den forrige var en farverig tatovering, der dækkede hele ryggen, er denne fra listen over stammetatoveringsdesign til mænd, der kun dækker en del af ryggen, så resten efterlader sådan. Disse tatoveringer udføres normalt lige under ryghalsen og spredes på begge sider- venstre og højre.

43. Eagle In Flight Tattoo for piger:

Tribal tatovering til piger

Uanset om du er en mand eller en kvinde, er det eneste, der er nødvendigt, at du skal have hytter for at prale af en så smuk tatovering. Dette gøres normalt bag på skuldrene for at sprede sig på begge sider vandret. Det er ørnens vinger med fuglen også til tider. Disse er begge en del af listen over stammetatoveringsdesign til kvinder såvel som mænd.

44. Seneste stammønstre til mænd:

Stammemønstre til mænd

Når du fandt alle de almindelige designs kedelige, og du ikke er sikker på noget specifikt, kan en traditionel stammemønstret tatovering se rigtig cool ud på dig. Få det gjort på ryggen eller måske på den ene side af brystet, og dette kan være et af de bedste stammetatoveringsdesign til mænd. Ægtheden af ​​et sådant mønster er det højeste pluspunkt.

Flere tatoveringsdesigner:

Bedste tribal tatoveringsdesign

Bedste tribal tatoveringsdesign

Bedste tribal tatoveringsdesign

Bedste tribal tatoveringsdesign

Bedste tribal tatoveringsdesign

Bedste tribal tatoveringsdesign

Bedste tribal tatoveringsdesign

Bedste tribal tatoveringsdesign

Bedste tribal tatoveringsdesign

Bedste tribal tatoveringsdesign

Stammetatoveringer er de nye seje lige nu. Både mænd og kvinder kører nu efter de smukkeste stammetatoveringsdesigner til mænd såvel som kvinder.