8 bedste tatovører i Goa

Goa er sandsynligvis det mest turistbesøgte sted i Indien på grund af sine sandstrande og fantastiske stemning. Du finder det største antal turister fra hele verden i denne store stat. Der er et stort antal tatoveringssaloner i Goa på grund af strømmen af ​​turister, der går gennem staten, men nogle af disse tatoveringsstuer bør ikke besøges, da den enorme mængde tatovører har resulteret i, at få stoppede med at bruge de konventionelle og sikre metoder af kunsten. Disse kunstnere har brugt mere farlige kunstværker, som senere kan resultere i mange hudproblemer. Når det er sagt, er der stadig masser af ægte tatovører, der tilbageholder navnet på denne store kunst i Goa ved at levere professionelle og sikre tjenester til alle sine kunder. Disse usædvanlige tatovører er beskrevet detaljeret nedenfor.

Bedste tatovører i Goa

Bedste tatovører i Goa:

Her er de 8 bedste tatovører i goa som følger.

1. Moksha Tattoo Studio:

Beliggende på Calangute beach road moksha tattoo studio er sandsynligvis det bedste tatoveringsstudie i goa. Med sine tjenester lige fra piercing til fuldkropstatoveringer har moksha tatoveringsstudiet et sæt meget erfarne kunstnere, der inkluderer ejeren. Udstyret er meget i top, og alle de anvendte værktøjer er sikre og rene.

2. Dragon Ink Tattoos:

Opført i nogle af de bedste tatoveringsstudier i Indien drage blæk tatoveringer er meget kendt rundt om i verden på grund af den konstante strøm af turister, der hyppige studiet ønsker at få meget unikke og originale tatoveringer. Selv de lokale siger, at drageblæk -tatoveringer er en meget sikker stue med enestående kunstnere, der er meget originale i deres koncepter.

3. Krish Tattoo Studio i Goa:

Krish er en enestående kunstner og er stolt over, at han har en af ​​de reneste tatoveringsstuer i goa. Hver nål, der bruges på et individ, er din egen, så du behøver ikke bekymre dig om problemer, som en brugt kanyle står overfor. Topmoderne udstyr til ekstraordinære priser gør dette til en fantastisk tatoveringsstue at gå til. Han er den bedste tatovør i goa.

4. RK’s Ink Exposure Tattoo Shop i Goa:

Hvis du leder efter en virkelig original tatovør i Goa, der bruger sikkert udstyr og giver tatoveringer til overkommelige priser, så er RKs tatoveringseksponering et must-besøg. Det venlige miljø i denne tatoveringsstue er noget, der ikke kan sammenlignes med andre. Det ER den bedste tatoveringsbutik i Goa.

5. Sandy Tattoo Studio i Goa:

Ejeren sammen med to eller tre andre kunstnere er det, der udgør denne store tatoveringssal. De er meget erfarne kunstnere, der især beskæftiger sig med at genskabe og skabe originale designs. Hvis du har en tatovering i tankerne og ønsker at få det gjort, er sandy den bedste person at besøge. Sikkert udstyr og overkommelige priser vil møde dig lige uden for døren.

6. Kukus tatoveringssalon i Goa:

Denne tatoveringssalon har eksisteret i et stykke tid og er faktisk tegn på goas tatoveringsarv. Goa har altid været et sted, hvor du kan få lavet en tatovering i henhold til dine krav, og kukus holder sig til dette testamente. Overkommelige priser og et sikkert miljø er hovedtræk ved dette sted. Dette er den bedste tatoveringsstue i Goa.

7. Blazing Ink Tattoo Studio i Goa:

For en hurtig og effektiv løsning på din, har alt dit kropsblæk brug for det flammende blæk tatoveringsstudie er det bedste sted for dig. Dette sted har specialiseret sig i tatoveringer i fuld længde og tatoveringer i hele kroppen, men giver også en række andre designkoncepter til dig, hvis du er forkælet for valg.

8. Andy’s Tattoo Parlor I Goa:

Andy er blevet verdenskendt med sine tatoveringsdesign på grund af den stigende mængde turister, der besøger hans tatoveringssalon. Hans originale koncepter og evnen til at genskabe et designkoncept, som en kunde får ham, er det, der gør hans tatoveringsstue så berømt. Han er også den bedste tatovør i Goa.