9 bedste dejlige Kokopelli -tatoveringsdesigner

Kokopelli hed oprindeligt alias Kokopelli, der ifølge stammer i sydvestlige amerikanere kaldes Hopi betragtede ham som en gud for frugtbarhed og klimatiske ændringer, nogle siger også, at han også er ansvarlig for landbrugets vækst. Han fremhæves som en hunchback -person med fløjtekarakter; denne populære figur er nu blevet et trendy tatoveringsdesign.

Bedste dejlige Kokopelli tatoveringsdesign

Bedste og fantastiske KoKoPelli Tattoo Designs:

For at vide mere om kokopelli -tatoveringsdesignene, hvilke artikler fremhævede de 9 bedste kokopelli -tatoveringer.

1. Flerfarvet Kokopelli -tatovering:

Flerfarvet Kokopelli tatovering

De indfødte i sydvestlige amerikanere bevarer stammetroen gennem dette farverige flerfarvede Kokopelli -ansigtstatoveringsdesign, der udføres med den største perfektion. Det indvendige design af dette tatoveringsdesign er gjort mere kunstnerisk med firbenbillede rundt om kroppen og hovedet er tegnet som en snegl. Denne er også velegnet til piger.

2. Dot Work Kokopelli Tattoo:

Prikarbejde Kokopelli tatovering

For dem, der kan lide at have et simpelt tatoveringsdesign, så er dette en ideel. Kokopelli -figuren købes ud ved hjælp af sorte prikker, der har knækket og en fløjte i hænderne nedad. Hvis du planlagde en lidt anden mønsterstil, så kan du prøve dette når som helst, du får gode kommentarer til denne designstil.

3. Fløjtesang Kokopelli Tattoo:

Fløjtesang Kokopelli tatovering

Fløjtesang Kokopelli, der er designet med musikalske noter, der flyver ud, hvis fløjten. Dette kunstværk kræver en god mængde erfaring og tålmodighed. Denne tatovering passer godt som en arm eller en ankel tatovering design til både piger og drenge.

4. Tribal Kokopelli Tattoo:

Tribal Kokopelli Tattoo

Som vi kender det faktum, at Kokopelli -guddom er stammet fra stammealder, kom designere med behørig erindring og respekt med en Kokopelli -tatovering i stammestil. Kjolen på Kokopelli er designet, hvordan folk i tidlige stammefolk bruger dem til at klæde dem på.

5. Kokopelli med Cactus Tattoo:

Kokopelli med Cactus tatovering

Denne type tatoveringsdesign er et funky kunstværk. Da Kokopelli også betegner landbrugets fordele, blev dette koncept brugt til at designe kaktusbaggrundstatoveringsdesignet. Kaktusfarven er malet med mild grøn maling, som er den originale farve.

6. Kokopelli Turtle Tattoo Design:

Kokopelli Turtle Design

Skildpadde et eksempel på indstilling af padder bruges til at skabe et kunstnerisk tatoveringsdesign. Tatoveringen er designet skildpadde som en base, der har et krumt udseende. Skildpadden tatovering design er ganske berømt blandt den unge generation, der kan lide dyr print tatovering design. Det viser personligheden i din holdning.

7. Kokopelli med cykeltatoveringsdesign:

Kokopelli med cykeltatoveringsdesign

Denne type Kokopelli -tatoveringsdesign er et sødt lille tatoveringsdesign, der inkluderer cykel som den base, hvori Kokopelli -tegnet tegnes. Dette er et typisk armtatoveringsdesign. Cyklen er også malet med sort blæk ligesom Kokopelli.

8. Simple Line Kokopelli Tattoo Design:

Simple Line Kokopelli Tattoo Design

Et enkelt tatoveringsdesign kan tale om skønhed uden nogen jazzy farve; dette koncept bruges til at designe dette enkle tatoveringsdesign. Denne simple tatovering er designet uden fløjte med et trist ansigt. Sådan design for dem, der kan lide at simple, men det har et klassisk stilmønster i denne struktur.

9. Dansende Kokopelli Tattoo:

Dansende Kokopelli Tattoo

Dancing Kokopelli tatoveringsdesign er en interessant tatoveringstype, der er designet mere farverigt med et solopgangsdesign med tryk på bagsiden. Benene er designet med et dansende træk. Denne tatovering er et godt skulder tatoveringsdesign.

Kokopelli tatoveringsdesign betragtes som et håbefuldt tribal tatoveringsdesign sammen med moderne ideologi, der bruges til at tegne denne tatovering i forskellige typer. At prøve en af ​​de ovennævnte typer tatoveringsdesign kan give en anden følelse end det sædvanlige tatoveringsdesign.