9 Glorious Turtle Tattoos, der er bedst i tatoveringsdesign

Skildpadder er de søde skabninger af havet. Med film lavet på dem, er det ikke underligt, at folk elsker at have dem som en tatovering. Denne type tatoveringsdesign er for det meste mere meningsfuld, skildpadden ser ud til at leve et roligt liv ved konstant at passe på deres helt egne bekymringer. Nogle gange er en tatovering af en enkelt skildpadde også mindre karakteristisk i naturen. Skildpadde tatoveringer er bedst lavet med enkle linjer og kan også gøres indviklet.

Skildpadde tatoveringer, der er bedst i tatoveringsdesign

Bedste skildpadde tatoveringer til mænd og kvinder:

Lad os se de top 9 skildpadde -tatoveringsdesigner med det bedste galleri, der giver en idé, mens du får tatoveringer.

1. Storslået Turtle Tattoo:

Storslået skildpadde tatovering

Her er en storslået tatovering, der har alle detaljer i skildpadden udført smukt. Den sorte og grå tatovering laver en vidunderlig tatovering. Vælg placeringen af ​​tatoveringen omhyggeligt, så kunstnernes arbejde kan vises.

2. Tribal Turtle Tattoo:

Tribal Turtle Tattoo

Her er en smuk stammetatovering, som du kan tilføje til din tatoveringssamling. Tatoveringen er udført med tykke områder, der har et stammedesign i sig. Skildpaddebilledet er skåret i forskellige sektioner for at give dig den stammende effekt. Denne passer også til din hånd eller bryst, prøv med mørkt blæk eller på en enkel måde.

3. Kid Turtle Tattoo:

Kid Turtle Tattoo

Bliv blækket med denne søde tatoveringsskildpadde, der ligner et barn. Dette er vidunderligt for den yngre generation og ligner en tegneseriefigur. De farver, der bruges i denne tatovering, er lyse og smukke. Tatoveringen får dig altid til at smile.

4. Heart Turtle Tattoo til fods:

Heart Turtle Tattoo til fods

Her er en lille skildpadde tatovering, der er så dejlig og yndig, at du ville elske at få det gjort på begge fødder. Skildpaddesignet har et lille hjerte i midten, der gør det kærligt. Vælg dette, hvis du er grødet og elsker romantiske ting.

5. Maori Half Sleeve Turtle Tattoo:

Maori halværmet turteltatovering

Denne mandige tatovering er bare et smukt mesterværk. Dette er baseret på Maori -designs. Maori -tatoveringen har skildpadden og havbølgerne trykt med fede linjer og kurver. Det mandige design kan udføres på skulderen eller ryggen.

6. Curved Turtle Tattoo:

Buet skildpadde tatovering

Dette er en anden hawaiisk oplevelse af skildpadde -tatoveringen. Denne søde skildpadde tatovering er designet med kurver, der er lavet med tynde og tykke linjer. Prikkerne i designet tilføjer tatoveringen karakter.

7. Celtic Knot Turtle Tattoo:

Celtic Knot Turtle Tattoo

Her er en unik skildpadde tatovering, der er lavet med dot work tattoo metode. Det keltiske knude design er unikt, og dette tilføjer karakter til tatoveringen. Lav dette med mørke og tykke linjer, og du kan blive overrasket over resultaterne.

8. Japansk skildpadde tatovering:

Japansk skildpadde tatovering

Dette er et mænds tatoveringsdesign, der kommer fra det japanske sæt tatoveringer. Den japanske tatovering er et andet betagende design. Tatoveringen har skildpadden, der svømmer i vandet, og de vidunderlige japanske blomster omkring sig.

9. Turtle Line Tattoo:

Turtle Line tatovering

Her er en simpel skildpadde tatovering, der er lavet med linjetatoveringsmetoden. Det traditionelle skildpadde -tatoveringsdesign, der bruges her, gør det meget attraktivt. Dette er perfekt for dem, der vove sig ind i tatoveringsverdenen for allerførste gang. Få dette design trykket på din hånd for den maksimale effekt.

Skildpadde -tatoveringer er blevet udført i lang tid nu. Designets enkelhed gør det meget attraktivt, og mange mennesker elsker at lege med de forskellige stilarter. Du kan have hawaiiansk eller japansk stil. Du kan endda prøve Maori -stilen eller alligevel holde den enkel og sød.