9 mest elskede Plumeria -tatoveringsdesigner

Plumeria er blomsten, som du finder på Hawaii. Det er en smuk blomst, der har sin egen specialitet; hver farve har sin egen unikke duft. Denne blomst har en meget rig og symbolsk betydning. Det er et symbol på fødsel og liv. Det repræsenterer også fødsel og skønhed. Disse dejlige blomster har rige og dybe billeder i talrige forældede samfund.

I dag er Plumeria tatoveringer meget berømte blandt kvinder. Mænd, den er også berømt, men de kombinerer denne blomst med et andet havdyr eller med noget andet design.

Plumeria tatoveringsdesign

Stilfulde og bedste Plumeria -tatoveringsdesigner med billeder:

Nogle trendy designs er vist nedenfor.

1. Dejlig Bell Plumeria Tattoo:

Dejlig Bell Plumeria Tattoo

Denne Plumeria Flower Tattoo i klokkemønsteret ser dejlig ud med pink, lilla og gul Plumeria blomst. Denne tatovering er en favorit blandt kvindelige folk, uanset deres kultur og religion. De piger, der er fitnesselskere, de kan lide at lave et sådant design til deres mave eller ryg.

2. Wavey Frangipani Tattoo:

Wavey Frangipani tatovering

Det videnskabelige navn på Plumeria -blomsten er Frangipani Flower. Denne Frangipani blomstertatovering på anklen ser meget smuk ud. Denne tatovering har havbølger omkring de gule Frangipani -blomster.

3. Sød Plumeria -tatovering bag et øre:

Sød Plumeria -tatovering bag et øre

Denne lille Plumeria -tatovering med lyserød blomst og tre grønne blade ser meget sød ud på bagsiden af ​​øret. Det er et unikt sted at have en tatovering og ser smukt ud. Du får god tillid til dette sted for plumeria -design.

4. Turtle Style Plumeria Tattoo:

Turtle Style Plumeria Tattoo

Mange havdyr og dyr ser smukke ud med Plumeria blomstertatovering. Denne plumeria -blomst oven på skildpadden viser stammestil, derfor kaldes den også en Plumeria Tribal Tattoo. Denne mønsterstil er berømt blandt unge; de tror, ​​at de får positivitet på grund af disse turtle plumeria design.

5. Off Shoulder Frangipani Tattoo:

Off Shoulder Frangipani Tattoo

Dette er den bedste Frangipani -tatovering på skulderen spredt i to retninger. Denne tatovering har syv lyserøde skurplumeria -blomster med et dejligt design, der ser smukt ud på skulderen. Dette ser på piger, der kan lide at bruge nogle off-shoulder toppe.

6. Hibiscus og Plumeria Tattoo:

Hibiscus og Plumeria Tattoo

Denne tatovering er en kombination af hibiscus og plumeria blomst. Denne er et fantastisk Frangipani Tattoo Design, hawaiisk tro på, at dette står for positivitet og perfektion.

7. Tilbage Frangipani Tattoo:

Tilbage Frangipani Tattoo

Denne Frangipani Tree Tattoo med en lyserød farveblomst på bagsiden ser smuk ud. For bredt tatoveringsdesign kan denne type mønster vælges. Det kan være masser af grene eller med en enkelt gren. Prøv dette design til dine rygløse toppe.

8. Plumeria Tattoo for Men’s Special:

Plumeria tatovering til mænds special

Dette Plumeria Tattoo Design på mandens skulder ser fantastisk ud. Det omfatter Plumeria -blomst sammen med stranden og udsigt over yacht i havet med Pam -træer. Det er ikke en farvet tatovering.

9. I billedrammen Plumeria Tattoo:

I billedramme Plumeria Tattoo

Dette billede finder du på rammen, når du besøger Hawaii. Dette Plumeria -tatoveringsbillede på skulderen ser smukt ud. Dette billede indeholder en dejlig strand med solnedgangen i baggrunden og Plumeria blomst på bunden ser smuk ud.

Skynd dig ikke altid, folk tatoverer, fordi venner fortalte dem om dette tatoveringsmønster. Men når du planlægger denne plumeria -tatovering på din krop, har den tid også et betydningsfuldt kig på disse blomster. Undersøg mere, og find en unik måde at lave designet i din egen stil. Denne tatovering kan passe hvor som helst, fordi det er forskellige Plumeria -tatoveringer, som du kan have på din skulder, ærme, ryg, hals, ankel, enhver del af din krop.