9 Ravishing Pansy Tattoo Designs med billeder

Stedmoderblomst er en blomstertype, som er meget smuk og dejlig. Ordet ‘stedmoderblomst’ stammer fra et fransk ord Pensee. Stemorsblomstblomsterne findes normalt i tre farver. Stemorsblomst er mere knyttet til kærlige par. Det er en overbevisning, at stedmoderblomst kan hjælpe dig med at få din elskedes kærlighed. Denne tatovering er en stor forskønnelse for din krop. Uanset hvad det er, kan det ligeledes være et vigtigt budskab.

Stedmoderblomst tatovering er en utrolig tilgang til at respektere erindringen om sådanne mennesker, der var dine nærliggende individer, men alligevel havde brug for at gå bort. Der er så mange par, der holder stedmoderblomst udover deres elskedes portræt. Sådan en blomst kan være en dejlig bekræftelse på solid kærlighed til din særlige.

Stemorsblomst tatoveringsdesign med billeder

9 mest populære stedmoderblomstatoveringer med billeder:

Her er få stedmoderblomstatoveringsdesign, som vil give dig et fantastisk udseende.

1. Pansy Sketch Tattoo:

Pansy Sketch Tattoo

Det er sort og hvid stedmoderblomst tatovering på skulderen af ​​en dame. Det ligner en skitse af stedmoderblomster udført med sort blæk. Den har tre store blomster med få blade. Der er endda nogle halvlukkede blomster i den.

2. Lækker stedmoderblomst på ryggen:

Lækker stedmoderblomst på ryggen

Det er en enkelt stedmoderblomst tatovering på bagsiden af ​​skulderen. Der er lilla og himmelblå blomsterblade i den. Denne enkelt blomst ser sjov ud. Den indeholder ikke noget blad. Blomsten forbedrer den lyse hud.

3. Pansy Sleeve Tattoo:

Pansy Sleeve Tattoo

Næsten halvdelen af ​​ærmet er dækket af stedmoderblomst tatovering. Her har blomsterne forskellige farver og er i den ujævne størrelse. Hele denne blomst ser sammen ud som en stedmoderblomstbuket. Det virker som en T-shirt, selv har sådan et blomstermønsterærme.

4. Stemorsblomstblomstbunke:

Stemorsblomstblomstbunke

Det er en smuk samling af stedmoderblomst tatoveringsdesignblomst. Hver blomst har en dobbelt skraveret farve. Det ser ud til, at et klistermærke af stedmoderblomsten påføres på forhånd. Mørk og lys farve skraveret stedmoderblomst ser fantastisk ud.

5. Stedmoderblomst med kolibri:

Stemorsblomst med kolibri

En 3D -teknologi er blevet brugt under udarbejdelsen af ​​dette stedmoderblomst tatoveringsbillede. Hele designet ser ud til at være ægte. En dejlig kolibri sidder over en blomst, og et hjerte tegnes også oven på tatoveringen.

6. Pansy Single Flower:

Stedmoderblomstblomst

En perfekt stedmoderblomstatovering bliver leveret med denne blomstertatovering. En reel grund bag at udføre en stedmoderblomst tatovering er at få sin kærestes kærlighed. Der er en enkelt lille blomst med sin gren i denne søde tatovering.

7. Pansy Foot Tattoo:

Pansy Foot Tattoo

Det er en unik idé til stedmoderblomst tatovering til fods. Der er mange stedmoderblomster og hver enkelt forbundet med en tyk gren. En tatovering til fods fremhæver dit ben, og tatoveringen dækker næsten en hel fod.

8. Tiny Pansy Print:

Lille stedmoderblomstprint

Der er få små stedmoderblomst tatoveringsblomster på hånden. Disse små blomster ser sådan ud, er trykt på hånden. For eksempel ser det ud som emojis. Disse små stedmoderblomster spreder sin duft og viser sin magi.

9. Pansy Delicate Tattoo:

Stemorsblomst Delikat Tatovering

Denne stedmoderblomst tatovering er skabt med akvarel og fremstår så sart. Bortset fra blomster er der også et enkelt kronbladdesign på halsen. Kombinationen af ​​sart blomst over en sart kropsdel ​​ser lystig ud.

Pansy tatovering udføres hovedsageligt af smukke piger for deres heldige charme. Denne stedmoderblomst har sin egen særlige attraktionskvalitet mellem forlovede par. Hvis tatoveringen kan skabe magi mellem par, ville virkningen af ​​ægte stedmoderblomst være mere kraftfuld. Du kan prøve denne tatovering på din skulder eller lår.