9 Symboliske og modige stammekeltiske tatoveringsdesigner

Kunsten at skildre livet på en kunstnerisk måde kan være den bedste beskrivelse givet til stammende keltisk tatoveringsdesign, dette tatoveringsdesign frembringer betydningen af ​​krigsintimation under den keltiske krig, hvor kelterne (indoeuropæere) plejede at designe deres krop ved hjælp af Woad bladpasta, der giver en Indigo farve.

Tribal keltiske tatoveringsdesigner

Populære og autentiske Tribal Celtic Tattoo Designs til mænd:

Denne artikel vil hjælpe med at få viden om de 9 bedste stammende keltiske designtatoveringer

1. Fish Tribal Celtic Tattoo Design:

Fish Tribal Celtic tatoveringsdesign

Skildrende dyr og havdyr betragtes som at vise deres mod under slagmarken tilbage i jernalderens æra, som er en af ​​de, dette tatoveringsdesign følges af unge såvel som middelalderen. Cyklister kan lide at prøve denne designstil, og piger kan også prøve en sådan form for deres udsyn.

2. Wolf Tribal Celtic Tattoo Design:

Wolf Tribal Celtic tatoveringsdesign

Ulv tilhører kategorien vilde dyr, der kan overleve i ekstremt kolde temperaturer, dette koncept blev brugt til at designe krigernes nøgne kroppe for at føle, at de kan overleve under ekstreme krigsforhold og vinde sejr på slagmarken. Wolf tatoveringsdesign kan være af forskellig størrelse. Fuld ulv design eller kun ulv ansigt designs er tilgængelige i alle størrelser. Få nogle ulvedesign og vis din holdning frem.

3. Celtic Tribal Sun Tattoo Design:

Celtic Tribal Sun Tattoo design

Sun Celtic tribal tatoveringsdesign er det enkleste design, der blev brugt af det irske folk i gamle dage, før de tog mod krig. Dette enkle design kan bæres af både mænd og kvinder omkring armen eller rygskulderen.

4. Celtic Tribal Cross Tattoo Design:

Celtic Tribal cross tattoo design

Da keltisk stammetatovering stammer fra det kristne samfund, symboliserede de mennesker, der deltog i krigen, deres patriotisme ved at tatovere deres bare krop med tatoveringer på kryds symbol. Tatoveringens størrelse varierer fra lille til stort kryds -symboldesign.

5. Celtic Tribal Cross Tattoo Design med vinger:

Celtic Tribal Cross Tattoo design med vinger

Korset båret af Jesus viser det hårde arbejde, han havde udført for at redde sit folk, det, der kom frem i korssymbolet. Et enkelt stregdesignet korssymbol med keltisk stammetatovering kan gøres mere attraktivt ved at tilføje vinger på den øverste del af symbolet.

6. Celtic Eagle Designed Tribal Tattoo:

Celtic Eagle designet stammetatovering

Ørnen er en vild og listig fugl, som absolut er en accepteret faktor. For at symbolisere det er krigerne lige så glubske som ørnen, kelterne designede deres krop med en ørn design stammende keltisk tatovering, som nu også unge bærer den.

7. Celtic Warrior Tribal Tattoo Design:

Keltisk kriger tribal tatoveringsdesign

For at huske de krigere, der deltog i den kæmpende krigstid i middelalderen, fandt tatoveringsdesignere ideen om at skildre deres ansigter som et tatoveringsdesign sammen med knudesign.

8. Interlocking Celtic Tribal Sleeve Tattoo Design:

Sammenlåst keltisk tribalærmet tatoveringsdesign

Sammenlåst design er et af de mest berømte keltiske stammedesigner. Kelterne designede deres bare bryst med disse sammenhængende liniedesigner, der bringer meningen med evigt liv med mange vendinger, herunder i det.

9. Celtic Tribal Dragon Tattoo Design:

Keltisk tribal drage tatovering design

Dragon et vildt og farligt dyr betragtes af mennesker i ældre alder som et symbol på at vise deres vrede ved at ødelægge deres fjender. Dette dragedesign kan trækkes ind i forskellige former og størrelser, hvilket absolut er et personligt valg.

At huske den gamle historie og bevare dem er en pligt blandt den yngre generation, som helt sikkert bliver fulgt ved hjælp af kreative ideer. En sådan metode er bestemt ved at bruge tatoveringsdesign. Et lille stamme -keltisk tatoveringsdesign taler også historie for sig selv.