Top 10 berømte tatoveringssaloner i Delhi

Tatovering er en trendy kunst og en voksende trend. Du kan få næsten alle former for designs udført, og du kan også skræddersy til at lave designs, hvis du vil bruge de ekstra penge. Nogle mange butikker og kunstnere tilbyder disse tjenester.

Tatoveringsstuer i Delhi

Bedste tatovører i Delhi:

Nedenfor er de 10 bedste tatoveringsstuer i Delhi, hvorfra du kan få et permanent design udført af professionelle kunstnere.

1. Inkinn Tattoo Studio:

tatoveringsstuer i Delhi

Dette er et berømt blækstudie i Delhi. Du kan finde ekspertfolk på dette sted. Dette er også kendt for sine forskellige kunstneriske værker. Disse mennesker specialiserer sig også i japanske og andre former for designs. Du kan finde en række forskellige designs at vælge imellem. Du kan få koi -designs og også få skrifttypedesign herfra. Dette studie udfører ofte værker af en række farverige og sorte blækdesigner. Du kan skræddersyet lave designs, der passer til din smag, fra dette studie. Dette er beliggende på anden sal i B-87 Defense Colony, nær Flyover. Du kan få mere detaljerede oplysninger på deres websted: www.inkinn.com

2. Hawk -tatoveringer:

Tatoveringsdesign Steder i delhi2

Dette er et meget kendt studie, der har mange forretninger. Du kan gå til deres forskellige butikker, der er placeret overalt i byen. Disse mennesker laver forskellige former for designs. De kan også lave tilpassede mønstre og stammemønstre for dig. Hvis du vil have noget midlertidigt som et klistermærke, sælger de mange forskellige vandoverførselsmærkater og andre former for midlertidige designs. De har et par populære butikker. Der er andre forretninger, og for mere information kan en klient tjekke deres websted: http://www.hawktattoo.in/

3. Scorpio Tattoo Inn:

Tribal halværmet tatoveringsdesign

Dette studie har kunstnere, der kan lave design til dig. Hvis du vil have noget stamme, eller du vil dække dine gamle mønstre, kan du også tjekke deres butik. Du kan bede kunstneren Deven om at lave stammedesigner for dig, og du får andet design. Dette er placeret på C-7, butiksnummer er 61, og dette er i sektor-7. Du kan tjekke deres side for mere information. Det er en af ​​tatoveringsstuerne i Delhi.

4. Devilz’s tatoveringer:

Tatoveringsdesign Steder i delhi4

Dette er et meget kendt sted for blækdesign i Delhi. Du kan tjekke deres forskellige kunstværker på deres hjemmeside. Dette er et af de mest populære studier. Deres websted er på http://www.tattoosnewdelhi.com/. Han er den bedste tatovør i New Delhi.

5. Cheeno Studio:

tattoo-parlors-in-delhi-5

Dette er placeret i Noida. Dette er en trendy stue. Du kan få flere oplysninger om designene og om priserne på deres butik, som ligger i Noida overfor Sony Center.

6. Tatoveringer Af Mike:

Tatoveringsdesign Steder i Delhi6

Dette er et populært studie, og du kan få en række designs fra deres butik. Du kan få mere information fra deres websted på http://www.tattoosbymike.com/.

7. Tattoo Villa:

Tatoveringsdesign Steder i Delhi7

Dette er et meget kendt studie, hvorfra du kan få tryk på dine designs. Du kan få flere oplysninger fra deres websted på http://www.tattoovilla.com/. Dette er en af ​​de bedste tatoveringsstuer i Delhi.

8. Tatoveringer af Dev:

Tatoveringsdesign Steder i delhi8

Disse mennesker kan lave forskellige tatoveringsdesigner, som du kan få i forskellige positioner i henhold til din komfort. Du kan få mere information fra http://www.tattooartistdev.com/tattoos_by_dev.html Han er den bedste tatovør i Delhi.

9. Tatoveringer af Mohit:

tattoo-parlors-in-delhi-9

Dette er et trendy sted, hvor du kan få dit design. Du kan også få tilpassede mønstre efter din smag. Du kan få flere oplysninger fra deres websted. http://www.tattoosbymohit.in/

10. Uudslettelig tatoveringsstudie i Delhi:

Tatoveringsdesign Steder i Delhi10

Dette er en populær Delhi -stue at hente dit design fra. Du kan få flere oplysninger fra deres websted på http://tattoosnewdelhi.in/home.html