Juuttipussien maalaus: käytännön vinkkejä ja 40 esimerkkiä niistä

Juuttipussit ovat yhä suositumpia. Ne ovat edullisia ja käytännöllisiä, ja niitä voidaan käyttää useita kertoja. Juuttilaukut eivät ole vain täydellisiä ostoksille, ne toimivat myös tyylikkäinä lisävarusteina ja voivat piristää kesäilmeesi. Sinun tarvitsee vain löytää tai luoda oikean muotoinen juuttilaukku. Jos sinulla on ainutlaatuinen maku ja et halua ostaa vaatteita ja asusteita telineestä, voit yksinkertaisesti maalata oman juuttipussin ja luoda sen ainutlaatuisen suunnittelijalaukun luomiseksi.

Haluatko maalata oman juuttilaukun? Hae sitten uutta inspiraatiota täältä!

Juuttilaukut maalaavat värejä käytännön vinkkejä värikkäitä aiheita

Hauskat värit piristävät yksinkertaisia ​​juuttipusseja

Juuttilaukut maalaavat värit käytännölliset vinkit sateenkaari

Juuttilaukut ovat erittäin monipuolisia, joten ne sopivat täydellisesti askarteluun. Pienellä värillä ja luovuudella voit vapauttaa juuttikassisi sen luonnollisesta raakasta ja karkeasta ulkonäöstä ja tehdä siitä käsintehty katseenvangitsija. Jos haluat todella maalata yhden tai useamman juuttipussin, kerro meille, mitkä värit sopivat tähän parhaiten. Seuraavassa on lyhyt kuvaus sekä muutamia temppuja ja vinkkejä, jotka ovat hyödyllisiä juuttipussin maalaamisessa. Vieritä vain alas …

Kangas ilmainen omaan suunnitteluun

Juuttilaukun maalausvärit Juutinkankaan maalausvinkit suunnitteluideoita

Juuttipussien maalaus: minkälaiset värit sopivat tähän?

Akryylit

Akryylimaalit ovat ehkä suosituin valinta juuttipussien maalaamisessa. Ne kuivuvat nopeasti ja antavat sinun lisätä useita kerroksia ja puhtaita viivoja muotoiluusi. Akryylimaalit ovat vedenkestäviä, mutta eivät vedenpitäviä. Ne voivat haalistua hieman ajan myötä. Siksi juuttipussisi kestää todennäköisesti akryylit, joten voit keksiä uuden mallin. Tämä on loistava tapa muuttaa juutin ulkoasua ja suunnitella laukku uudelleen.

Elävät sävyt

Juuttipussit maalaavat käytännön vinkkejä

Öljyvärit

Toisin kuin akryylimaalit, öljymaalit kuivuvat kauemmin. Ne ovat vedenpitäviä eivätkä haalistu ajan myötä. Joten sinun pitäisi valita ajatonta mallia, koska kun väri on levitetty, ei ole paluuta.

Geometriset kuviot eri väreissä

Juuttipussit maalaavat käytännön vinkkejä geometrinen kuvio

Vesivärejä

Tärkein syy siihen, miksi akvarellivärit eivät sovellu tähän, on se, että ne eivät kestä kauan. Joten suunnittelusi on lyhytikäinen. Väri haalistuu ajan myötä ja pestäessä pussin se katoaa kokonaan. Mutta jos haluat suunnitella juuttilaukun nopeasti uudelleen esimerkiksi urheilutapahtumaa varten, vesivärit voivat palvella tarkoitusta. Vesivärit ovat monipuolisia ja niiden avulla voit maalata unenomaisia ​​ja henkeäsalpaavia aiheita.

Valmiina kesään Kesä on vielä hauskempaa näiden trooppisten aiheiden kanssa!

Maalaa juuttipussit väreillä Käytännön vinkkejä Kesäaiheet Flamingos

Tai lentää leijaa

Juuttilaukut maalaavat käytännöllisiä vinkkejä lohikäärmeitä

Ruiskumaalit

Voit käyttää ruiskumaaleja myös säkkikangaspussien koristeluun. Ruiskumaalit ovat suuri haaste, mutta ne tekevät myös upeita malleja.

Kun käytät ruiskumaalia, varmista, että juutin ja ruiskutölkin välillä on 30 – 50 cm: n etäisyys.

Mustat siluetit valkoisella taustalla tai päinvastoin ovat tyylitelty idea

Juuttipussit maalaavat värejä käytännön vinkkejä ihmisten lukuja

Lateksimaalit

Lateksimaalit ovat värinkestävämpiä kuin öljyvärit. Mukavaa tässä on se, että juutti ei menetä joustavuuttaan. Öljypohjaisilla maaleilla maalattu osa kovettuu ja alkaa halkeilla. Lateksissa kangas pysyy samana eikä väri vahingoitu, jos se taivutetaan tai taitetaan.

Valkoisia pisteitä on helppo luoda

Juuttilaukut maali värit käytännön vinkkejä piste kuvio valkoinen

Liitu maalit

Liidumaali on ainutlaatuinen maalityyppi, jota käytetään yleisesti huonekaluissa ja muilla pinnoilla. Ne luovat liituisen ja ikääntyneen ilmeen. Koska maali vaurioituu helposti, on parasta harkita huolellisesti vaihtoehtoja ennen tämän vaihtoehdon valitsemista.

Värikäs saumaton malli

Juutti pussit maali värit käytännön vinkkejä tähteä kuvio

Juuttipussien maalaus: temppuja ja vinkkejä tekniikkaan

Voit suunnitella juuttipussin yksilöllisesti maalaamalla sen. Mutta hyvin harvat ihmiset tietävät, miten maalata juuttipussit oikein. Alla on hyödyllisiä vinkkejä juuttipussien ja juutista, säkkikangasta tai hamppusta valmistettujen kankaiden maalaamiseen. Oletamme, että olet oppinut kaikki maalaamisen perustaidot.

Kirkas kukka herättää huomion

Juuttilaukut maalaavat käytännön vinkkejä kukka

  • Käytä juuttikankaan maalaamiseen akryylimaaleja tai mitä tahansa yllä lueteltuja maaleja.
  • Koska juutti on valmistettu karkeista kuiduista, harjan harjaksien tulee olla melko jäykkiä, jotta maali voidaan helposti levittää kankaalle.
  • Koska juuttikangasta on kahta muotoa, löyhästi kudottu ja tiiviisti kudottu, löysästi kudotun juuttikankaan tapauksessa pahvi tulisi sijoittaa kankaan alle suojaamaan työaluetta myös maalaamiselta.
  • Poista irtonaiset kuidut tavallisella partakoneella, jotta pinta on sileä, muuten ne tarttuvat harjaasi ja vaikeuttavat puhtaiden ja tasaisten reunojen saamista.
  • Luo kaavaimilla puhtaita ja tasaisia ​​reunoja kirjaimille, symboleille ja muodoille.

Tyyliteltyjä lintuja voimakkaissa värisävyissä

Juuttilaukut maali värit käytännön vinkkejä lintu kuvio

Yllä olevien vinkkien avulla voit maalata juuttilaukkuja ja muita juuttituotteita, kuten seinävaatteita, tyynyliinoja, pöytäliinoja, mainoskasseja, ostoskasseja, lahjakasseja ja muita. Joten valmistaudu ja maalaa mikä tahansa kuva, logo, symboli tai teema häät, joulu, syntymäpäivä ja muut juhlat suosikki juutti -esineellesi, jotta se olisi persoonallinen ja ainutlaatuinen.

Ruusu ja veitsi edustavat arkuutta ja voimaa

Juuttilaukut maalaavat kuvia ja ideoita

Anna itsellesi lisää inspiraatiota juuttipussin maalaamisesta. Alla olevat aiheet ovat enemmän kuin mielenkiintoisia …

Juuttipussin maalivärit juutinkankaan maalivinkit norsuja

Paint juutti pussit värejä käytännön vinkkejä eläimiä Juuttipussin maalivärit Juuttikangasmaalin kärjet huopakynän merkit Juuttipussin maalivärit juutinkankaan maalivinkit papukaija Juuttikassien maalaus Värit Juuttikankaan maalaus Vinkkejä Maalaa juuttikassi väreillä käytännölliset vinkit korkokengät Juuttilaukut maalaavat käytännön vinkkejä Alice in Wonderland Mad Hatter Maalaa juuttikasseille väreillä käytännön vinkkejä Liisa Ihmemaassa Juuttipussit maali värit käytännön vinkit kukat siniset kukat Juutti pussit maali värit käytännön vinkkejä kukka kuvio värikäs Juuttilaukut maalaavat värejä käytännön vinkkejä Buddha Juuttilaukut maalaavat värit käytännön vinkkejä yksisarvinen

Juuttilaukut maalaavat käytännön vinkkejä afrikkalaisia ​​aiheita Juuttilaukku maali värit käytännön vinkkejä nainen Juuttilaukut maalaavat käytännön vinkkejä naisten lukuihin Juutti pussit maali värit käytännön vinkkejä käsilaukku Juuttilaukut maalaavat värejä käytännön vinkkejä sankareiden aiheita Maalaa juuttipussit väreillä käytännöllisiä vinkkejä leppäkerttuja Maalaa juuttipussit väreillä, käytännöllisillä vinkeillä, motiiveilla Juutti pussit maali värit käytännön vinkkejä söpö koira Juuttilaukut maali värit käytännön vinkkejä musta kissa Juuttilaukut maalaavat käytännön vinkkejä joulun enkeleitä Maalaa juuttipussit väreillä käytännön vinkkejä Joulupingviini Juuttipussit maalaavat värejä ja materiaaleja käytännön vinkkejä

Maalaa juuttikasseille väreillä käytännön vinkkejä värillisten raitojen luomiseksi Juuttilaukut maalaavat yksilöllisen ostoskassin