Kotitekoisen jalka -naamion reseptit: tee oma jalkasi kuorinta ja sinulla on kauniit jalat

Kesä on siellä paljain jaloin. Kengän käyttäminen ei tule kysymykseen auringon paahtavassa helteessä. Varvastossut tai avonaiset sandaalit, jotka voidaan yhdistää kaikkiin kesäasuihin, ovat ihanteellisia kuumalle säälle. Joten jalkojen hoito on välttämätöntä näinä kuumina kuukausina. Halkeilevat kantapäät eivät ole kuviteltavissa ja muuttuvat usein painajaiseksi. Siksi on tärkeää hemmotella jalkojasi. Nykyään olemme kuitenkin kiireisiä aikataulujemme vuoksi, mikä ei salli meidän huolehtia itsestämme oikein. Juokseminen helteessä ja pölyssä tekee jaloistamme kuivia ja väsyneitä. Kotitekoinen jalkasuoja voi kuitenkin kosteuttaa ja pitää jalat terveinä. Katso alta, miten voit tehdä oman jalkasi kuorinnan ja saada kauniit ja terveet jalat!

Huolehdi kauniista ja terveistä jaloista kesällä

Jalkojen hoito Tee oma jalkasi kuoriva kesäloma

On olemassa monia kodin korjaustoimenpiteitä, joilla voit parantaa tylsää jalkaa ja elvyttää niitä. Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on käyttää kotitekoista jalkasuojaa tai -kuorinta. Kuorinta -aineet estävät kuivumista ja halkeamia ja pitävät jalat kauniina.

Näytä ylpeänä jalkasi rannalla!

kolme naista makaa rannalla

Luonnolliset jalkakuorinnat, jotka voit helposti tehdä itse kotona

Kotitekoinen jalkamaski on kaikki, mitä jalat tarvitsevat kesällä. Joten tässä on muutamia yksinkertaisia ​​jalkakuorintoja, joita voit helposti tehdä ja käyttää kotona.

Hemmottele jalkojasi kotitekoisella jalkasuojalla

Jalkojen hoito kesäjalkojen kuorinta tee se itse

  1.  Jalkojen kuorinta ruskealla sokerilla

Tarvitset vain ruskeaa sokeria, ruokasoodaa ja oliiviöljyä. Ruskea sokeri on makea ihme, joka on ihanteellinen vartalon kuorintaan. Sekoita kaikki nämä ainekset keskenään, jotta voit valmistaa jalkakuorinnan. Levitä sitä jaloillesi ja hiero sitä perusteellisesti. Kuorinnan hankaaminen auttaa kuorimaan ihoasi ja öljy auttaa lukitsemaan kosteuden, joka pitää jalat pehmeinä ja hehkuvina. Hieronnan jälkeen anna kuorinnan viipyä jaloillasi jonkin aikaa. Tämän jälkeen voit huuhdella jalat haalealla vedellä. Se on yksinkertainen mutta tehokas tapa parantaa jalkojen kauneutta.

Jalkojen kuorinta ruskealla sokerilla – se ei ole syömistä!

Tee ruskean sokerin jalkakuorinta itse

  1. Jalkojen kuorinta kahvin ja kookosöljyn kanssa

Kahvi on todella tehokas hoidettaessa parkittua ihoa ja lisäämällä jalkoihin luonnollista hehkua. Kookosöljy nopeuttaa paranemista ja säätelee uusien solujen tuotantoa. Siitä on todella hyötyä halkeilevalle iholle. Sekoita molemmat ainekset tarpeen mukaan ja lisää myös ruskea sokeri. Hiero seosta jaloillesi, erityisesti karheille alueille, ennen kuin huuhtelet ne pois lämpimällä vedellä. Se tekee jalkasi sileiksi ja kiiltäviksi. Tämä yksinkertainen kuorinta antaa jaloillesi tarpeeksi kosteutta takaisin.

Kahvi voi myös virkistää ihoa

Kotitekoisen jalkanaamion reseptit Tee oma jalkasi kuorinta kahvilla

Kuori jalkojen iho ja nauti tuloksesta!

Tee omia reseptejä kotitekoiselle jalka -naamarille

  1. Jalkojen kuorinta aloe veralla ja hunajalla

Aloe Vera on lääke kaikkiin ongelmiisi. Se on antibakteerinen ja tulehdusta ehkäisevä. Se säätelee paranemista ja ravitsee jalkojasi. Hunaja auttaa myös pitämään ihon nesteytettynä. Sekoita 1 rkl hunajaa ja aloe vera -geeliä kulhossa. Voit myös lisätä kamferiöljyä ja kylpysuoloja parempien tulosten saamiseksi. Kamferiöljy auttaa hoitamaan kuolleita ihosoluja ja parantamaan ihottumaa. Levitä nyt tahna jalkoihisi. Hiero ne vaurioituneille alueille ja huuhtele ne haalealla vedellä. Jalat ovat valmiita kestämään lämpöä.

Antibakteerinen ja tulehdusta ehkäisevä jalkasuoja

Kotitekoisen jalkanaamion reseptit Tee oma jalkasi kuorinta aloe veralla

  1. Jalkojen kuorinta laventelin ja merisuolan kanssa

Laventeliöljy on luonnollinen parantaja ja sillä on antiseptinen vaikutus. Se auttaa tappamaan bakteereja ja poistaa epämiellyttävän hajun. Se auttaa myös kosteuttamaan jalkasi. Toisaalta merisuola auttaa poistamaan kuolleen ihon ja kuorii ihon. Sekoita molemmat ainekset keskenään ja hiero kuorinta jaloillesi 15-20 minuutin ajan. Huuhtele se lämpimällä vedellä ja taputtele jalat kuiviksi. Se rentouttaa jalkasi ja nuorentaa niitä.

Tämä naamio tuoksuu ihanalta laventelilta

Tee Kavendel -jalkojen kuorinta itse

Jalkojen rakkauden tähden

Kotitekoisen jalkanaamion reseptit Tee oma jalkasi kuorinta laventelilla

Lopuksi

Nämä ovat tehokkaita tapoja pitää jalat nesteytettynä kesällä. Jalat säilyttävät öljyt ja loistavat. Avain terveisiin jalkoihin on hemmotella niitä. Jalkojen pitkä hankaus pitää ne nuorekkaina ja pehmeinä. Käytä aina kosteusvoidetta jaloillesi kuivuuden ja halkeilun välttämiseksi.

Kuori jalkojen iho ja nauti kauniista jaloista kesällä!

DIY -jalkasuoja kuorii itse jalkasi

Nauti erosta!

Tee omia jalkakuorintareseptejä

Pehmeä iho jaloissa

Jalkojen hoito tekee kuorinnan itse

Voit myös tehdä savinaamion

Reseptit kotitekoiselle jalkasuojalle kauniin jalan iholle tee kaunis ihon jalka naamio jalka kuorinta itseReseptit kotitekoiselle jalka -naamiolle