Yrttihylly – tämä on paras tapa integroida se sisustukseen!

Luonnon ja luonnollisen ruoan tuominen lähemmäksi kotitaloutta on monille suuri huolenaihe. Jos sinulla ei ole omaa puutarhaa tai haluat tuoreita mausteita ympäri vuoden, yrttihylly on vaihtoehto. Voit rakentaa tämän itse tai ostaa sen valmiina. Jos valitset toisen vaihtoehdon, voit varmasti hyötyä nykyaikaisesta tekniikasta! Saat lisätietoja tästä sekä verkkosivuillamme että kaikkialla Internetissä. Mutta jos yrttihyllyn pitäisi todella olla osa sisustusta, on myös esteettisiä kysymyksiä, jotka sinun pitäisi käsitellä. Kuinka integroida yrttihylly omaan sisustukseesi? Tähän kysymykseen haluamme antaa tai näyttää sinulle sarjan luovia vastauksia.

Yrtit hyötyvät valosta, joka virtaa ikkunan läpi

Ikkunoiden yrttihyllyn koristelu

Yrttihylly oman sisustuksen ja sisustuksen tyyliin

Yrttihyllyt voivat näyttää monin eri tavoin. Ne voidaan valmistaa karkeasta materiaalista valmistetuista palkeista. Olisi myös mahdollista ostaa tuotteita, joilla on erittäin epätavallinen muotoilu. Eri värit ja sävyt ovat tässä mahdollisia.

Ne voidaan tietysti sovittaa yhteen muun sisustuksen kanssa. Ne voivat toimia aksentteina neutraalissa suunnittelussa. Yrttien vihreän värin tulisi myös sopia sisustukseen. Joten sinun on sijoitettava tämä yrttihylly siten, että se rikastuttaa tunnelmaa puhtaasti visuaalisesti tai kirjoittaa itsensä saumattomasti siihen.

Tämä auttaa sinua oppimaan erottamaan eri yrtit nopeammin

Terveellisen ruokavalion koti -ideoita yrttihylly

Yrttihylly sisustuksen keskipisteenä

Yrttihylly voi olla yksi sisustuksesi keskeisistä kohdista. Suuret ja alkuperäiset rakenteet, kuten alla olevassa kuvassa, vaikuttavat voimakkaasti tässä suhteessa. Ne voidaan sijoittaa huoneen keskelle, mutta ne voidaan sijoittaa yhtä helposti seinän eteen niin, että ne näyttävät osalta sen suunnittelua. Lopuksi yrttihyllyt voivat myös olla osa ikkunan suunnittelua.

Tällaisella rakenteella on suuri vaikutus huoneeseesi!

Yrttihyllyn koristeluideoita koti -ideoita

Yrttihylly, jossa on kaksinkertainen toiminto

Yrttihyllyillä voi olla myös toinen tehtävä sisätiloissa. Emme tarkoita vain koristeellista vaikutusta. Voisit mennä paljon pidemmälle! Suuremmat rakenteet voivat edistää tilanjakoa. Voit rajoittaa sen tiettyyn vyöhykkeeseen ja tuoda siten rakennetta avoimiin ja monitoimitiloihin. Ne ovat harvoin yhtä hyviä strategioita yksityisyyden suojaamiseksi. Jos ne ovat myös siirrettäviä, ne voidaan siirtää eri paikkoihin tarpeen mukaan.

Yrttihylly on täällä teollista tyyliä!

Yrttihyllyn ikkunalaudan muotoilu

Yrttihyllyt ja sisustuksesi tyyli

Yrttihyllyt löytyvät nyt niin monista eri versioista, että ne voivat jopa lisätä sisustustasi puhtaasti tyylillisesti. Kotitekoisia puusta tai palkeista on maalaismainen. Jos maalaat nämä uudelleen valkoisella maalikerroksella, niitä pidetään välittömästi vintage -kappaleina. Kauniisti lakatut yrttihyllyt voivat tulla osaksi minimalistista skandinaavista tyyliä. Kotitekoiset rakenteet erilaisista vanhoista aluksista voivat myös näyttää teollisilta. Jos ne on valmistettu nykyaikaisista materiaaleista tai niissä on teknisiä lisäosia, ne näyttävät erittäin moderneilta.

Tämä yrttihylly muistuttaa pientä puutarhaa parvekkeella!

Ideoita yrttihyllyn ikkunalaudalle

Yrttihyllyt osana innovatiivisia säilytystilaa

Tallennustilakonsertit, joilla on erilaisia ​​toimintoja, muuttuvat yhä nykyaikaisemmiksi. Voit jakaa kasveja, kuvia ja miksi ei kirjoja samalle hyllylle. Tämä on järkevää etenkin pienissä huoneissa, joissa on yhdistettävä monia toimintoja. Tässä on tärkeää kehittää strategia, jolla koko asia on järjestetty eikä näytä mielivaltaiselta. Eri esineiden tulee vastata väriltään, muodoltaan tai tyyliltään toisiaan. Joskus niitä voi yhdistää yksi teema. Voit esimerkiksi koota hyllyille samanaikaisesti yrttejä sisältäviä kattiloita ja keittokirjoja, joissa on terveellisiä reseptejä.

Yrttihyllyt voivat myös olla osa seinäkoristeita

Yrttihylly moderni sisustus

Näe yrttihyllyn integrointi kuin jonkinlainen taide!

Yrttihyllyjen integrointia voidaan siis pitää eräänlaisena taiteellisena asiana. Voit tuoda siihen uskomattoman paljon mielikuvitusta ja jopa tehdä siitä jonkinlaisia ​​asennuksia. Värikäs värisuunnittelu ja vilkkaat värit tuovat tässä suhteessa erityisen vahvan vaikutuksen. Yrttihyllylläsi voi olla myös suuri sosiaalinen tehtävä. Koko perhe voi työskennellä tämän parissa yhdessä, ja voit myös kasvattaa pieniä lapsia johtamaan terveellistä ja luovaa elämäntapaa.

Jos kaikki menee hyvin, sinulla on kaksi etua yhdessä: se tekee kodistasi mukavamman ja ruokasi maistuu raikkaammalta!

Siitä on hyötyä, kun voit helposti siirtää yrttihyllyjä

Yrttihyllyn seinäsuunnittelu sisustus

Tässä saavutettiin vintage -efekti

Yrttihyllyn karkea seinärakenne

Yrttihyllyt virkistävät visuaalisesti ja ovat terveellisiä

Yrttihylly leikkaa terveen elämän

Voit käyttää sitä myös ulkoseinärakenteen löysentämiseen!

Ideoita yrttihyllyn seinän suunnitteluun

Nykyaikaiset yrttihyllyt helpottavat kasvien ylläpitoaikaa!

Keittiöhyllyn suunnittelu keittiön yrttihylly

Suurella yrttihyllyllä elät vain tuoreempana!

upea yrttihylly tyylikäs sisustus