9 Enkle og fede tynde tegnebøger til mænd

Omkring 95% af mænds valg er tynd, behagelig, glat, ridsefast og holdbar læderpung. Hvis læderet ikke er overkommeligt, er det andet valg en glat form. Spørgsmålet er – hvorfor vigtigt er en tegnebog? Tidligere var valutaen ikke et medie til krav om ting, en nødvendighed. Ved fødslen af ​​en medium gæld, det vil sige ethvert lands valuta, er tegnebogen som en vagt for papirgældsbrevet og i dag også vagt for plastvaluta.

Bedste og nye modeller af glatte slanke tegnebøger til mænd:

Mænd vælger ofte en tegnebog, der er slank og behagelig at have med. Disse tegnebøger har et enkelt og stilfuldt design.

1. Radix One Slim Wallet:

tynde tegnebøger

Radix one slim wallet har et strengt krav til kvalitet, design og funktioner. Du kan ikke bruge den som en multi-holder. Kun én ting kan sættes inde i denne tegnebog. Det er den slankere tegnebog sammenlignet med andre på markedet. Du kan ikke nemt få et enkelt kort, fordi du skal tage alle kortene ud, da det kun har en plads. Man skal være meget forsigtig, mens man bruger denne tegnebog.

2. Tynde kreditkort til mænd til mænd:

kreditkort-tegnebog

Selvom det er lille og tyndt, sikrer det hele tiden dine væsentlige ting. Det er syet meget kunstfærdigt af en professionel. I lynlåslomme kan du opbevare dine penge sikkert. Og i kortafsnittet kan du lægge mange kort, da der findes mange sektioner til kort. Du kan nemt lægge i lommen på din buks og bære den overalt. Denne ser ud til at være et slankt og elegant design.

3. Tynd læderpung til mænd:

læder-tegnebog

Det har altid været førstevalg af mænd, mens de købte en tegnebog til ham, så de kan gemme deres daglige ting meget komfortabelt. Denne type materiale giver helt sikkert lang holdbarhed, uanset hvor hård og slid du bruger det. Den indeholder en stor lomme og et par slots til opbevaring af dine kreditkort. Dette design er blevet meget almindeligt blandt mænd.

4. Money Clip Wallet Tynd:

penge-klip-tegnebog

Det er den superslanke læderpung til mænd, der findes på markedet. Det er en ideel mulighed for at opbevare alle dine vigtige kort sikkert. Det omfavner robustheden og harmonien. Den har et pengeklip til at skjule og sikre valuta, som har et pull-tab-design. Du kan roligt arrangere alle dine kreditkort i tegnebogen og nemt tage det ud, du har brug for.

5. Aluminium tynd metal tegnebog:

aluminium-metal-tegnebog

Denne aluminiums metalpung ser ikke kun elegant ud i ens hånd, men sikrer også lang levetid. Med dette får du en følelse af professionalisme. Det gør det muligt for brugeren at gemme så mange kort, som han har. Du kan nemt tage det ønskede kort ud af denne tegnebog. Du kan opbevare den inde i lommen på enten din skjorte eller din indre lille lomme i din buks. Det er let at få ridser på overfladen, hvis du ikke er forsigtig.

6. Plast tyndeste tegnebøger:

plast-tegnebog

Det består af importeret plast, klart godt til kort. Det er meget tyndt og let. Du skal arrangere alle dine kort og være let synlige. Du kan hurtigt tage det nødvendige kort ud af en plasticpung. Det er let at bære med dig, da det ikke besidder meget vægt og ekstremt behageligt.

7. Zip tegnebog lille størrelse:

lynlåspung

Består af ægte læder, organiser let din valuta, kort og id’er. Du kan lægge dine penge i lomme med lynlås, så der er ingen chance for at miste dem. ID -bevis kan opbevares i en plastiklomme. Selv alle dine kort kan arrangeres i zip -sektionen. Du kan nemt skjule dine ting for folk i denne lynlåspung.

8. Telefon tegnebog:

telefon-tegnebog

I dag kommer selv en telefon sag også med et tegnebog design, hvor du kan gemme dine penge og andre kort. Du skal bare have en ting med, hvor alle dine ting gemmes. Ingen andre separate ting at huske kun bære din telefon, og alle ting vil være med dig. Dine kort og penge er sikre inde i denne tegnebog, da de bliver låst med en knap. Meget sjældent bruges det, da mænd ikke er tilbøjelige til det.

9. Bifold mænds tynde tegnebøger:

dobbeltfoldet pung

Denne dobbeltfoldede tegnebog kan beskytte dine penge og andre nødvendige ting mod fremmede. Den har fremragende kreditkortbeskytter, perfekt til enten jeans eller formelle bukser. Du kan nemt gemme dine penge, kreditkort og ID -beviser, mens du skal ud eller rejse. Tidligere brugte alle mænd til at beholde dette design af tegnebog, da de var meget trygge ved brugen.

Tidligere var der ikke så meget dille og valgmuligheder i pengepungen. Vores fædre havde tidligere kun en typisk type tegnebog med. Men nu er tendensen ændret. Mænd har så mange muligheder, design, mærker og valgmuligheder i tegnebogen. De kan altid lide at have en stilfuld og iøjnefaldende pung, der let kan imponere deres damer. Dem, der er vilde med tegnebøger, gør brug af forskellige tegnebøger og bliver ved med at købe de nye sorter i tegnebogen.