9 Seneste og bedste lange tegnebøger til herrer og damer

Tegnebøger blev primært lavet til at holde kontanter, kreditkort, id’er, kørekort. Så kom en tid, hvor andre nødvendigheder også skulle bæres med – som pas, checkbøger osv. Pungens primære funktion ændrede sig, og en ny stil med lange tegnebøger dukkede op. Lange tegnebøger er ideelle til at opbevare i mandens brystlomme, og det er ideelt, mens du rejser. De lange tegnebøger holder kontanterne vandret, og der er ingen frygt for, at de river i folderne.

Nye og stilfulde design af lange tegnebøger til mænd og kvinder i trend:

Her er de top 9 designs af tegnebøger i lang størrelse.

1. Ægte okseskind Bi-Fold Long Wallet:

Ægte okseskind Bi-Fold lang tegnebog

Denne tegnebog er håndlavet i ko-læder. Det har 8 kreditkortpladser og 2 ID -vinduer. Det har også en lynlåslomme og 2 lommer til opbevaring af kontanter. Læderet er blødt og holdbart. Det er også en god slags tegnebog at give.

2. Vintage Look ægte læder Long Bifold Wallet:

Vintage Look ægte læder Long Bifold tegnebog

Denne stilfulde tegnebog er ultratynd og lavet af vintage læder. Det har 13 kreditkortpladser, 1 ID -displayvindue, 2 kontanter og 2 slots til simkort. Det har RFID -blokering for at holde alle vores vigtige oplysninger sikre og sikre.

3. Håndlavet Læder Lang Biker Pung:

Håndlavet læder lang biker pung

Dette er en helt håndlavet tegnebog. Det er også kendt som Biker’s Wallet. Den er lavet af veg tan læder og er meget holdbar. Den har 8 lommer til kreditkort og 2 slots til kontanter. Det har også en messingmedalje forbundet til en messingkæde, der giver det et stilfuldt udseende.

4. Olive Leather Long Wallet:

Olive Leather Long Wallet

Fremstillet i slidt læder, der giver det et vintage look. Den har en alsidig tegnebog med stil og indhold. Den har 6 kortpladser og 2 indvendige lommer som valutaholder. Den fås i to nuancer – mørkebrun og røgfarve.

5. Money Long Wallet Pung:

Penge med lang tegnebog

Dette er en multi-purpose tegnebog; den har en diaslukkeknap. Den har en lomme til pas, 12 kortpladser og 3 store lommer. Den kan indeholde en række forskellige dokumenter på ét sted og ideel til rejser. Det fjerner al hast og forvirring ved lufthavnens terminaler.

6. Langærmet pung til mænd:

Langærmet pung til mænd

Denne lange pung er lavet af rent læder og en trendy organisator. Det kan indeholde en række kreditkort samt kontanter. Dette er velegnet til mænd, der elsker at skabe en stilerklæring. Den har 18 slots til kreditkort i tre mapper, 1 vinduesplads til ID og lommer til opbevaring af checkbog, kontanter osv.

7. Sort & Brun Executive Long Wallet:

Sort & amp; Brun Executive Long Wallet

Den er lavet af læder af høj kvalitet og er meget blød at røre ved. Det er langtidsholdbart og holder godt i lang tid. Den har en ekstra lodret opbevaringsfacilitet, der let passer ind i jakkelommen. Denne fås i to farvekombinationer sort med brun kant og brun med sort kant.

8. Lang pung med spænde:

Lang tegnebog med spænde

Den er lavet af førsteklasses læder i høj kvalitet. Det har et kunstlæder og polyesterfor, som er meget holdbart. Den har 2 kontantlommer, 1 lynlåslomme og en kortlås med lynlås. Det har også mulighed for at holde telefonen, kortene – ID og kredit. Det har også 4 fotoslots.

9. Long Clutch Wallet:

Lang pung med clutch

Den har en stor kapacitet og kan rumme telefoner, kreditkort, kontanter, mønter osv. Den har plads til 8 kort, 3 rum, der kan rumme telefon, kontanter, 2 mellemlag til at holde kortene og 1 lynlåslomme. Den er lavet i PU -læder og har et for i syntetisk læder. Det kan skrubbes med vand eller en lille mængde vaskemiddel.

Lange tegnebøger er ideelt rejsetegnebøger. De kan indeholde pas, billetter, boardingkort, forskellige valutaer, kreditkort, rejsechecks, rejseplan, rejseforsikring, hotelreservationer og mange flere at nævne.