9 Stilfulde designs af funky tegnebøger til mænd og kvinder i trend

Funky tegnebøger til mænd og kvinder er en god mulighed, hvis du vil holde dig væk fra de traditionelle tegnebøger. Tegnebøgerne er for det meste trykt i lyse tryk, der viser en vis holdning. Vælg disse funky tegnebøger som gaver eller endda til dig selv. Dette er de bedste valg, du vil have.

Seneste og bedste funky tegnebøger -designs til herrer og damer inden for mode:

Her er de 9 bedste tegnebøger i funky designs.

1. Trykt Funky Wallet:

Trykte funky tegnebøger

Vælg denne funky trykte tegnebog til fyre, og få hovederne til at dreje. Den funky pung og tegnebog har et vidunderligt finurligt design, der er trykt på forsiden. De anvendte farver er dristige og levende, og det får pengepungen til at skille sig fra hinanden. Fantastisk til de unge, disse funky punge og tegnebøger tjener formålet med at holde dit tilhørsforhold sikkert.

2. Studded Funky Wallet til kvinder:

Studded Funky Wallet til kvinder

Denne dejlige vanity-fair funky tegnebog til kvinder er perfekt til piger, der elsker den metalliske stil. Den funky læderpung har et abstrakt design trykt på forsiden. Pungen er også foret med metalperler, der giver den en kant. Klappen, der lukker tegnebogen, har også metalperler, der er placeret i et design.

3. Lego Funky Wallet:

Lego Funky tegnebog

Hvis du elsker Lego, så er denne Lego-inspirerede funky tegnebog lige noget for dig. Pungen kommer i lyse farver, der er synonymt med legoklodser. Denne tegnebog har en pose med lynlås til at holde dine regninger og kreditkort intakte. Tegnebogen er ultra-cool og vil helt sikkert være byens snak.

4. Superhero Funky Wallet:

Superhelt Funky tegnebog

Mænds funky tegnebog tager en lys drejning med denne enestående superheltinspirerede tegnebog. Tegnebogen har designet eller logoet for enhver superhelt, du kan lide. Farverne er meget lyse og dristige, og det tiltrækker mange af de unge. Superheltepungerne er de bedste til at holde dine penge sikre mod ubudne gæster.

5. Postkort Funky Wallet:

Postkort Funky Wallet

Her er en vidunderlig kvinders funky tegnebog. Tegnebogen er baseret på postkortet. Forsiden har designet på forsiden af ​​et postkort med plads til adresse og stempler. På bagsiden af ​​tegnebogen er der trykt mange stempler. Det har også en lynlås åbning til at holde værdigenstande.

6. Zip Around Funky Wallet:

Zip Around Funky Wallet

Denne flotte funky pung til kvinder er den bedste, du kan købe. Tegnebogen har en lynlåsåbning gennem hele strækningen. Dette giver en åbning i harmonika-stil, og det er let at opbevare dine ting sikkert. Tegnebogen har et dejligt sommerfugletryk, der er trykt på en subtil beige baggrund. Tegnebogen har en brun læderflap, der har et klik.

7. Snake Skin Funky Wallet:

Snake Skin Funky tegnebog

Få det hele ud af en gal pung, der er lavet med slangeskind og farvet til lyse farver. Tegnebogen er bedst til mænd, der elsker udendørs og den vilde side. Farverne er lyse og giver en statement -tegnebog. Vælg dette til en enestående tegnebog.

8. Cityscape Funky Wallet:

Cityscape Funky Wallet

Denne dame funky tegnebog er noget, du kan købe fra dine rejser i udlandet. Det har bylandskabet trykt på det. De mest berømte udskrifter er fra Paris, London, New York osv. Vælg disse vidunderlige tegnebøger selv og bliv nostalgiske over de ferier, du har taget.

9. Funky Wallet til avisprint:

Avisprint Funky tegnebog

En anden god mulighed for en funky tegnebog er denne pengepung med avisprint. Pungens forside har print af en side fra avisen, der indeholder fiktive nyheder. Tegnebogen er fantastisk til alle mænd, der elsker følelsen af ​​aviser. Det er for alle aldre, og det gør det til et godt køb, selv som en gave.

Funky tegnebøger er den bedste mulighed, hvis du vil have noget, der er anderledes og kreativt. Tegnebøgerne har masser af plads til kort og regninger. Udskrifterne på disse tegnebøger er normalt lyse og dristige.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80