9 Berømte buddhistiske templer i Indien med billeder

Buddhismen er en af ​​de største religioner i verden og er dominerende i ganske mange lande. Det er baseret på læren fra Siddhartha Gautama, der blev kendt som Lord Buddha, efter at han opnåede oplysning i det 5. århundrede e.Kr. Buddhistiske templer er ikke bare populære i Indien, men er også berømte i lande som Nepal, Korea og Thailand. Templerne er kunstneriske og fremstilles i forskellige stilarter og mønstre. Bare hvis du planlægger at besøge nogle buddhistiske templer i Indien i denne feriesæson, så sørg for at få et glimt af nogle af de templer, der er optaget i de følgende par afsnit.

Berømte buddhistiske templer i Indien:

Mahabodhi -templet:

Berømte buddhistiske templer i Indien

Mahabodhi -templet ligger i Bodh Gaya i Bihar og betragtes som et af de vigtigste og hellige templer i buddhismen, da dette er stedet, hvor Siddhartha Gautama havde opnået oplysning, mens han sad under det gamle Bodhi -træ. Arkitekturen i dette tempel er smuk og er en klar afspejling af buddhismens forskellige skikke, kultur og tradition.

Mahaparinirvana -templet:

Berømte buddhistiske templer i Indien-Mahaparinirvana-templet

Mahaparinirvana -templet ligger i Kushinagar, som ligger i Uttar Pradesh i den nordlige del af vores land. Den består af den seks meter lange statue af den tilbagelænede Buddha. Den er hugget i Chunar -sandstenen og viser med succes Buddhas døende alder.

Ramabhar Stupa Temple:

Berømte buddhistiske templer i Indien-Ramabhar Stupa-templet

Ramabhar Stupa -templet ligger cirka 1,5 kilometer fra Mahaparinirvana -templet. Det er omkring 49 fod højt og har særlig betydning, da dette var stedet, hvor Lord Buddha blev kremeret. Udseendet af denne stupa er ret rig, herligt og attraktivt.

Namdroling Nyingmapa Tibetian Monestary and Golden Temple:

Berømte buddhistiske templer i Indien-Namdroling Nyingmapa tibetansk kloster

Dette kloster og tempel ligger i Karnataka er virkelig noget, man ikke må gå glip af. Bedesalen er hugget i guld, og synet er næsten overvældende. De to guldstatuer af Buddha er også fascinerende og smukke i udseende.

Dhamekha Stupa:

Berømte buddhistiske templer i Indien-Dhamekha Stupa

Dhamekha Stupa er et af de mest imponerende og smukkeste tempel i Sarnath. Det blev bygget i år 500 e.Kr., og hvert år har det tusindvis af pilgrimme og hengivne, der omgiver dette sted for at tilbede den store Buddha.

Parinivara -templet:

Berømte buddhistiske templer i Indien-Parinivara-templet

Parinivara -templet i Kushinagar er en af ​​de vigtigste og største turistattraktioner, der ses i dag. Dette buddhistiske tempel er gammelt, smukt og meget godt opsat. Det har stor historisk betydning og er fuldstændig et besøg værd.

Wat Thai -templet:

Berømte buddhistiske templer i Indien-Wat Thai-templet

Wat Thai -templet er et af de mest unikke buddhistiske templer i Indien. Det blev konstrueret for at fejre den store kong Bhumibols sejr. Dette tempel bør ikke gå glip af, især på grund af sin naturskønne skønhed og charme.

De buddhistiske templer i Ladakh:

Berømte buddhistiske templer i Indien-buddhistiske templer i Ladakh

Ladakh er kendt for sine buddhistiske templer og klostre. Arkitekturen, stilen og malingen af ​​disse templer er helt geniale. At besøge templerne i denne region bliver helt sikkert en vidunderlig og frugtbar oplevelse. De repræsenterer stærkt den buddhistiske religions kultur, stil og tradition. De fleste af templerne her er omgivet af haver, der er så naturlige og smukke at se på. At komme her er helt sikkert en helt ny oplevelse.

De buddhistiske templer i Delhi:

Berømte buddhistiske templer i Indien-buddhistiske templer i Delhi

De buddhistiske templer i Delhi er levende, farverige, hellige og virkelig vidunderlige. Det gyldne billede af Buddha, der findes i disse templer, vil helt sikkert tabe kæberne. De symboliserer også spiritualiteten, den rolige og behagelige natur, som denne religion lærer om. Templerne her er berømte og besøges af tusinder hvert år.