15 bedste bilforsikringsselskaber i Indien 2021

Hvilke er de populære bilforsikringsselskaber i Indien? Dette er et almindeligt spørgsmål, der for det meste stilles af bilkøbere til nye biler? Planlægger du at investere i bilforsikring? Inden for Indien er personlig bilforsikring den hurtigste kultivator i det omfang, bilforsikringsområdet er bekymret. Bilforsikring er også anerkendt som Bilforsikring eller Motorforsikring, ellers Køretøjsforsikring. Dette er intet andet end forsikringskøbet for biler og andre køretøjer for at tilbyde beskyttelse sammen med tab som følge af ulykke, tyveri, brand og sideløbende ansvar, der kan erhverves i en ulykke. Derfor er det obligatorisk at have en bilforsikring i Indien, da det er en lovlig tvang.

Bedste bilforsikringsselskaber i Indien

I forsikring er der et forsvar ved siden af ​​det økonomiske tab, der finder sted ved forekomsten af ​​en overraskende begivenhed. Desuden kan en person drage fordel af denne modstand ved at betale en betaling til et forsikringsselskab. Og bilforsikringens primære motiv er at give forsikringstageren et monetært forsvar ved siden af ​​tab, der sker ned til enhver fysisk skade på deres motorkøretøj. Bilforsikring er en type bilforsikring eller køretøjsforsikring. Men nogle gange kan de alle bruges i flæng.

Der er mange bilforsikringer (1) virksomheder i Indien, og du skal vide, at præmien generelt afhænger af værdien med bilens struktur, dagen mens den blev lavet, plus regionen, hvor bilen er blevet registreret. Så det er obligatorisk at inkludere tredjeparts motorforsikring i Indian Motor Act.

Bedste bilbilforsikringsselskaber i Indien:

1. United India Bilforsikring:

Det er et statsligt selskab, der indebærer ekstremt høj krav på betalingsevne, hvilket observeres i deres høje solvensmarginprocent plus den højeste rating, ICRA har aftalt. Dette firma tilbyder også to specielle pakker beregnet til dækning, specifikt dækning kun ansvar (som dækker tredjeparts juridisk ansvarsforsikring) plus pakken Egne skader. Mange funktioner som rabatter på brug af køretøjer i forsikredes lokaler eller websteder, rabat tilladt for Automobile Association-medlemmer, Tyverisikring eller veteranbil og No Claim Bonus spænder fra 20% til 50% afhængigt af antallet af kravfrie år.

2. National Bilforsikring:

NIC eller National Insurance Company er den indiske regerings ansvar. Dette firma blev etableret i år 1906 plus dette firma arbejder fra sit registerkontor i byen Kolkata. Dette er det ældste forsikringsselskab i Indien plus det simpelthen PSU-skadesforsikringsselskab. Virksomheden dækker bilforsikring i navnet på motorpolitikken for privatbil, og denne politik dækker også bilen ved fare. Ifølge visse undersøgelser har NIC den højeste position inden for kundetilfredshed blandt bilforsikringsudbydere.

Desuden er det også identificeret som “BEDST I SERVICE” i MOTOR- og HEALTH-erhvervsklasser, som udgør 63% af det indiske skadesforsikringsmarked. Omfattende strategisk alliance med Indiens største bilmajorer Maruti, Tata Motors, Nissan, Honda osv. Og effektiv service levering

3. Ny Indien bilforsikring:

I dag er New India Assurance Co Ltd en 100 % regering. holde internationalt universalforsikringsselskab, der arbejder i 22 lande sammen med hovedkontor i Mumbai, Indien. Det er det førende bilforsikringsselskab i Indien. Dette selskab er det bedste og fremragende indiske forsikringsselskab vurderet af AM, som er et internationalt ratingbureau på grund af et direkte forsikringsselskab i Indien. Dette firma blev startet i 1919 af House of Tata Founder associate – Sir Dorab Tata. Denne afgørelse om forsikringskrav i brug inden for 3 dage efter ansøgning og betaling blev afsluttet inden for 3 dage efter modtagelse af kvittering. Klagen løses inden for 15 dage efter levering.

4. ICICI Lombard Bilforsikring:

Ifølge nogle specifikke undersøgelser er ICICI Lombard rangeret som nummer 1 i kundetilfredshed blandt de private bilforsikringsudbydere. ICICI Lombard er et kombineret foretagende, der forbinder ICICI Bank Limited plus Fairfax Financial Holdings Limited i Canada. ICICI Lombard GIC Ltd. er det største private forsikringsselskab i Indien plus etablerede den maksimale placering i forhold til generel kundetilfredshed og kendt som ‘Det mest anbefalede selskab’. Forsikringen omfatter følgende funktioner;

  • Dørtrinsmåler
  • Utilsigtet dækfacilitet
  • Umiddelbar politik
  • Ingen krav bonus
  • 3100+ netværksgarager
  • Nul afskrivningsdækning
  • Garage kontant dækning
  • Skade på bilen ved en naturkatastrofe eller menneskeskabt katastrofe

5. Bharti AXA General Insurance Car:

Det dækker tyveri, utilsigtet plus skader, der vedvarer ved branden, overløb sammen med en anden form for lukkede farer, skade på andres ejendom plus biler ved at beskytte forsikringstageren ved siden af ​​de juridiske spørgsmål, der kan opstå på grund af uplanlagte skader forårsaget af forsikringsejerens bil . I dette har Bharti fat i 74% indsats, mens AXA dækker resten af ​​26%. Det giver dækning til ambulanceafgifter, afskrivninger, fakturapris, personulykke for familie eller passagerer, hospitalskontanter og vejhjælp.

6. HDFC ERGO bilforsikring:

Dette er også et andet stort privatforsikringsselskab i Indien. Styrket med en robust delekanal plus skrånende kundetilgang. HDFC indeholder de største fordringer mellem private motorforsikringsselskaber. Dette er ISO 9001: 2008 licenseret til sin proces med kravmetode, der desuden er klassificeret iAAA via ICRA. Det har en kontantløs opløsning på 1600+ netværksgarager, alder plus erhvervsrabat, nul dokumentation, dedikeret team.

royal sundaram, bajaj allianz, policybazaar, tata aig bilforsikring

7. Orientalsk bilforsikring:

Dette selskab er ejet af staten og vandt næsten alle formodede priser i branchen, f.eks. ‘Bedste bank- og finansinstitutpræmie’ og bedste offentlige almenforsikringspris ‘. Det får også iAAA -score via ICRA, hvilket repræsenterer dets hårde økonomiske støtte. Virksomheden præsenterer bilforsikring i fornavnet til privatbilpakkepolitik sammen med dækningen medfører skader på grund af ondsindede handlinger, ulykker, tyveri og naturkatastrofer.

8. Tata AIG General Insurance Co.Ltd .:

Det er skabt af det kombinerede partnerskab mellem Tata group plus amerikansk international forsikring. Det tilbyder motorforsikringer, der giver ekstra beskyttelse af det køretøj, du elsker. Politikkerne indeholder privat bilforsikring, erhvervskøretøjsforsikring og tohjulet forsikring. I stand, skader på dit køretøj eller tyveri, tilbyder de beskyttelse. Der er mange funktioner som kravafvikling på 7 dage, gratis afhentning af biler, unikke tilføjelser, garanti på reparationer.

9. Bajaj Allianz Bilforsikring:

Bajaj Allianz er et forenet selskab i Allianz AG med Bajaj Auto. Dette besidder 1200 filialer på tværs af landet. Dette er vurderet iAAA gennem ICRA for dets evne til at betale krav. Virksomheden hjælper 24 x 7 kravsupport til bilen via SMS plus callcentre. Det giver også gratis tjenester på 1500 garager, trækfacilitet, ekstra dækning på 1 lakh i ulykker og 0% rente EMI betales som betaling med Citibank kreditkort.

10. ICICI Bank Bilforsikring:

Du får fordelen, fordi den hurtigt tilbyder en plan på ICICI Banks websted. Den dækker rabat for medlemmer af bilforeninger plus tyverisikringsenheder accepteret af ARAI, gratis support af krav i 2700 netværksgarager i Indien, afdrag, tredjemands juridisk ansvar, NCB-fordel, personskadeforsikring og for medpassagerer, dørtrin undersøgelses- og slæbeafgifter.

11. Chola MS bilforsikring:

Chola er et andet af Indiens udviklende forsikringsselskaber, og det er desuden identificeret som konsekvent service. Selskabet har et meget tilgængeligt websted samt forsikringsudgifter er billige. Webportalen præsenterer også tilbud sammen med fornyelsesvalg. De arrangerede et gratis nummer. for dine forespørgsler. Det dækker skader på tredjemands ejendom og dit køretøj, hjælp døgnet rundt i ulykker, gratis krav, skader fra naturkatastrofer og tyveri. Du kan let købe og renovere bilforsikring online.

12. Reliance General Bilforsikring:

Reliance er endnu et kæmpe navn i bilforsikringsbranchen. Dette er en gren af ​​Reliance Group, der er Indiens største private sektor selskab for finansielle tjenester. RLIC tilbyder individuelle plus gruppeforsikringsplaner og indeholder 7 millioner forsikringstagere. Det dækker gratis tjenester i 2.100 garager i landet, rabat til gamle kunder, ingen kravbonusser, øjeblikkelig udstedelse af planen på internettet, retur for slæbeafgifter, ingen dokumentation og direkte undersøgelse på 48 timer sammen med dedikeret hjælpelinje til at indgå af beredskabstjenester.

13. Iffco-Tokio General Insurance Co.Ltd .:

Iffco-Tokio-systemet matcher principperne for de ekstra store forsikringsselskaber. Det tilbyder også alternativet til at ringe til gratis nr. for hjælp og få information, hvis det er nødvendigt. Eksperten hævder også, at Iffco-Tokio indeholder problemfri afviklingsproces, IFFCO TOKIO Motor Private Car-forsikring og Motorcykel- eller Scooter-forsikring.

14. Royal Sundaram Bilforsikring:

Dette er det første personlige forsikringsselskab i Indien, der slutter sig til banker som affinitetspartnere til reklame for detailprodukter fra side til side i sit kundenetværk. Det dækker ubegrænsede krav til dækning af nulafskrivninger, grundlæggende dækning med valgfri tilføjelser, gratis vejhjælpssæt til vejen, op til 50% bonusoverførsel uden krav, 1800+ kontantløse garager i hele Indien, 24 x 7 kravhjælpelinje, skader plus tyveri , ansvar over for tredjemand, Passagerer og betalt chauffør, Trækgebyrer.

15. Shriram General Insurance Car:

Dette firma har specialiseret sig i andre bilforsikringer end den relativt nye forretning, hviler i proceduren med at tilføje funktioner til sit websted. Du kan direkte købe, gøre gældende eller renovere din forsikring gennem agenterne, da betalingsgatewayen er ganske under konstruktion via et webportalsite.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80