Successtatus: 70+Bedste motiverende ønsker til succes

Hvad er succes ifølge dig? Opnå en vigtig milepæl på arbejdet? Topper eksamenerne eller endda får et visum til dit yndlingsland? Udtrykket “succes” har ikke en stiv definition og varierer fra person til person. Det er følelsen af ​​ekstase, når du opnår noget, som du altid har ønsket!

I jagten på at blive en succes står vi over for adskillige vejspærringer, som kan presse os ud i mørket. Heldigvis for os har vi mange erfarne mennesker omkring os, der foretog lignende rejser og krydsede denne tornede vej på et eller andet tidspunkt i deres liv. Deres “Succescitater” kan bringe håb og positivitet tilbage i os for at få øje på en lysstråle for enden af ​​en tunnel!

Succes citater

Betydningen af ​​at læse citater om succes og fiaskoer:

Sagen med vores nuværende samfund er, at vi bliver ved med at sammenligne os selv med andre selv for de mest trivielle ting. I den forfølgelse sætter vi urealistiske mål for os selv og presser os selv ud over grænser. Vi er kultiveret til kun at acceptere succeser og ikke fiaskoer. Så en lille afvigelse i planen kan give os angst og tabermentalitet. Her er når citater om succes og fiasko kan fungere som hurtige selvhjælpsløsninger. De er visdomsord, som sætter os i stand til at foretage en realitetstjek og acceptere vores fejl som livstimer.

Succes -slogans: 70 bedste citater om succes:

Hvis du oplever fortvivlelse, skuffelse eller nervøsitet over at nå dine mål, skal du læse disse motiverende tanker om succes. Disse er citeret af berømte mennesker, der har set deres andel af op- og nedture, før de hævdede titlen på en “succesrig” person.

1. Swami Vivekananda -citater om succes:

Swami Vivekananda er en indisk munk og uddannelsesforsker, der har rørt mange udfordringer, som nutidens unge står over for. Især hvad angår succes og fiasko, fungerer hans citater som øjenåbnere for hver enkelt af os. Ifølge ham er succes ikke et mirakel natten over og tager dage med hårdt arbejde, tålmodighed og udholdenhed for at opnå det. Nedenfor er nogle af hans populære motiverende citater for elevernes succes:

 • Fortsæt modigt. Forvent ikke succes på en dag. Vær stabil, lydig mod sandhedens, menneskelighedens og dit lands sag, og du vil bevæge verden.
 • Lydighed, parathed og kærlighed til årsagen-hvis du har disse tre, kan intet holde dig tilbage
 • Tag mod og arbejd videre. Tålmodighed og fast arbejde —- det er den eneste måde. Fortsæt; husk tålmodighed og renhed og mod og fast arbejde …. Så længe du er ren og tro mod dine principper, vil du aldrig mislykkes.
 • Denne verden er ikke for kujon. Forsøg ikke at flyve. Se ikke efter succes eller fiasko. Slut dig til den helt uselviske vilje og arbejde videre. Ved, at det sind, der er født til at lykkes, slutter sig til en bestemt vilje og holder ud.
 • Tag mod og arbejd videre. Tålmodighed og fast arbejde —- det er den eneste måde. Fortsæt; husk tålmodighed og renhed og mod og fast arbejde …. Så længe du er ren og tro mod dine principper, vil du aldrig mislykkes.

2. Succescitater af Shiv Khera:

Shiva Khera er en kendt motiverende foredragsholder, pædagog og forfatter til flere selvhjælpsbøger. Han afholder regelmæssigt workshops for studerende og virksomhedens medarbejdere om, hvordan man håndterer fejl og konverterer dem til succes. Hans bog “You Can Win” er en af ​​de internationale bestsellere om positiv tænkning, sund fornuft og idégenerering. Nedenfor er nogle af hans bedste citater relateret til succes og vindende.

 1. Vinderne gør ikke forskellige ting, de gør tingene anderledes
 2. Hvis du tror, ​​du kan – kan du!

  Hvis du tror, ​​du ikke kan – kan du ikke!

  Og uanset hvad … har du ret!

 3. Under ugunstige forhold – nogle mennesker går i stykker, nogle slår rekorder
 4. Formål: Et livstidsmål kaldes et formål. For at identificere dit formål, spørg dig selv: “Hvis min alder var hundrede i dag, og jeg så tilbage på mit liv, hvad er det, jeg vil sige, er min præstation?” Svaret er dit formål.
 5. Evne vil få dig succes; karakter vil holde dig succesrig.

3. APJ Abdul Kalam Citater om succes:

Abdul Kalam er bedre kendt som lærer, mentor og guide end en videnskabsmand blev Indiens præsident. Han understregede altid vigtigheden af ​​at identificere vores styrker og svagheder for at forberede enhver udfordring i livet. Ifølge ham skal vi lære at acceptere vores fejl og lære af vores fiaskoer for at opnå succes. For at støtte dette nævnte han mange eksempler på livskampe for mange succesrige mennesker. Her er nogle af Kalams bedste citater om livssucces på engelsk:

 1. Tag ikke hvile efter din første sejr, for hvis du fejler i anden, venter flere læber på at sige, at din første sejr bare var held.
 2. Læs ikke succeshistorier, du får kun en besked. Læs fejlhistorier, du får nogle ideer til at få succes.
 3. Tillid og hårdt arbejde er den bedste medicin til at dræbe sygdommen kaldet fiasko. Det vil gøre dig til en succesrig person.
 4. For at lykkes med din mission skal du have en engageret hengivenhed for dit mål.
 5. Vi har alle ikke lige talenter. Men vi har alle en lige mulighed for at udvikle vores talenter.

4. Winston Churchill -citater om succes:

Sir Winston Churchill fungerede som Storbritanniens premierminister. Bortset fra sin karriere som politiker, skrev han også 43 bøger og adskillige artikler om succes, fiaskoer og produktivitetshacks. Ifølge Churchill skal du udvikle en streng rutine for at holde fokus og optimere dagens “bedste produktive timer”. Det er også vigtigt at spare på din energi til de rigtige opgaver og bruge din tid til kontinuerlig læring og udvikling. Her er nogle af hans bedste citater om “vej til succes”:

 1. Det er ikke nok, at vi gør vores bedste; nogle gange er vi nødt til at gøre, hvad der kræves.
 2. Hver dag kan du gøre fremskridt. Hvert trin kan være frugtbart. Alligevel vil der strække sig en stadigt længere, stadigt stigende, stadigt forbedrende vej for dig. Du ved, at du aldrig kommer til slutningen af ​​rejsen. Men dette, så langt fra nedslående, tilføjer kun glæden og herligheden ved stigningen.
 3. Holdning er en lille ting, der gør en stor forskel.
 4. Kontinuerlig indsats – ikke styrke eller intelligens – er nøglen til at frigøre vores potentiale.
 5. Du når aldrig din destination, hvis du stopper og kaster sten på hver hund, der gøer.

5. Dale Carnegie -citater om succes:

Når vi taler om succes og motivation, er der ingen måde, vi kan give Dale Carnegies citater en glip af! Carnegie er en kendt forfatter og mentor, der har udviklet mange kurser og træningsteknikker i taler, adfærdstræning og selvforbedring osv. Alle hans bøger har en grundlæggende idé om at transformere mennesker og gøre dem i stand til at leve et bedre liv. De er enkle, ligetil og effektive til at levere de rigtige resultater. Vi har valgt nogle af hans populære citater om succes:

 1. Tag en chance! Alt liv er en chance. Den mand, der går længst, er generelt den, der er villig til at gøre og turde.
 2. Hvis du vil overvinde frygt, skal du ikke sidde hjemme og tænke over det. Gå ud og få travlt.
 3. Gør det, du frygter at gøre, og bliv ved med at gøre det, det er den hurtigste og sikreste måde, der nogensinde er fundet for at overvinde frygt.
 4. Gør de hårde job først. Letjob vil tage sig af sig selv.
 5. Vores træthed skyldes ofte ikke arbejde, men bekymring, frustration og vrede.

6. Steve Jobs Citater om succes:

Apple -fans og tech -entusiaster behøver ingen særlig introduktion til Steve Jobs. Han er grundlæggeren af ​​Apple Inc., hvor han forstyrrede den digitale industri med revolutionerende teknologier. Hans liv er et casestudie om succes og ledere. Fra at starte et lille firma i sin garage med kun fire medarbejdere til at blive administrerende direktør i et selskab på 2 milliarder dollars, er Jobs rejse ganske forbløffende. Der er masser at lære af hans liv, og hans citater om at opnå succes vil helt sikkert hjælpe os med at vinde:

 1. Elsk dig selv og det, du laver – den eneste nøgle til succes.
 2. Hvis du definerer problemet korrekt, har du næsten løsningen.
 3. Hvis jeg prøver mit bedste og fejler godt, har jeg prøvet mit bedste.
 4. Innovation skelner mellem en leder og en tilhænger.
 5. Forfølg dine drømme og se mulighederne i livets tilbageslag.

7. Walt Disney Success Citater:

Walt Disney er en ikonisk figur i animationsbranchen, og takket være ham nyder generationer af mennesker smukke film. Bag hans overvældende succes ligger et liv med elendigheder og kampe. Han havde ikke engang råd til at gå i skoler og arbejdede som papirdreng for at støtte sin økonomi. Inden han kunne oprette sit eget produktionshus, gik han til mange studier for at få muligheder og havde løbende afslag. Alligevel var han ubekymret og arbejdede hårdt på at skabe verdens største animationsselskab. Nedenfor er nogle af hans berømte citater om liv og succes.

 1. En dag lærte jeg, at drømme eksisterer for at gå i opfyldelse. Og siden den dag sover jeg ikke for hvile. Jeg sover bare for at drømme.
 2. I dårlige og gode tider har jeg aldrig mistet min livslyst.
 3. Forskellen mellem at vinde og tabe stopper ofte ikke.
 4. Penge ophidser mig ikke, mine ideer ophidser mig
 5. Når du tror på en ting, så tro på det hele vejen, implicit og utvivlsomt.

8. Albert Einstein Citater om succes ::

Vidste du, at Albert Einstein, verdens største videnskabsmand, kæmpede for at tale, indtil han var tre? Ja! Einstein stod over for vanskeligheder med at læse og lære selv i løbet af sine college -dage. Hans lærere, venner og bekendte kaldte ham værdiløs og håbløs. Lidt vidste de, at det sande geni i ham ventede på at komme ud på det rigtige tidspunkt. Hans mangel på succescitater fortsætter med at inspirere os selv i dag og fylder os med håb:

 1. Prøv ikke at blive en succesmand, men prøv snarere at blive en værdifuld mand.
 2. Fantasi er vigtigere end viden.
 3. Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang, som vi brugte, da vi skabte dem.
 4. Et skib er altid sikkert ved kysten – men det er IKKE det, det er bygget til.
 5. Store ånder har altid stødt på voldsom modstand fra middelmådige sind.

9. Bruce Lee Citater om succes:

Hvis du er en actionfilm -buff, ved du sikkert, hvem Bruce Lee er! Lee var en professionel skuespiller og kampsportsinstruktør, der populariserede ideen om kampsportsfilm i den vestlige verden. Siden barndommen havde han altid øje med to levende mål – at blive den største kampsportner nogensinde og blive en succesrig actionstjerne. Han var i stand til at opnå dem begge, på trods af vedvarende kampe i sit liv. Hans succescitater og ordsprog er lige det, vi har brug for for at fjerne mørket omkring os:

 1. Vær altid dig selv, udtryk dig selv, tro på dig selv, gå ikke ud og leder efter en vellykket personlighed og kopier den.
 2. Hvis du altid sætter en grænse for alt, hvad du laver, fysisk eller andet. Det vil sprede sig til dit arbejde og ind i dit liv. Der er ingen grænser. Der er kun plateauer, og du må ikke blive der, du skal gå ud over dem.
 3. Jeg frygter ikke manden, der har øvet 10.000 spark en gang, men jeg frygter manden, der har øvet et spark 10.000 gange.
 4. Til helvede med omstændighederne; Jeg skaber muligheder.
 5. Som du tror, ​​skal du blive det.

10. Oprah Winfrey Citater om succes:

Oprah Winfrey er en af ​​de mest indflydelsesrige personer på planeten. Hun er i øjeblikket mere end 3 milliarder dollars værd, hvilket indikerer, at hendes succes har en iværksætter. Men hendes baggrund er langt fra hendes nuværende situation. Oprah blev født af en ugift teenager og førte en meget bekymret barndom, som endda omfattede seksuelt misbrug. Hun sørgede dog for, at hendes grimme fortid ikke virkede som en barriere for hendes fremtidige liv. Her er 5 af hendes bedste succescitater:

 1. Nøglen til at realisere en drøm er at fokusere ikke på succes, men på betydning – og så får selv de små skridt og små sejre langs din vej større betydning.
 2. Du skal vide, hvad der gnister lyset i dig, så du på din egen måde kan belyse verden.
 3. Du ved, at du er på vej til succes, hvis du ville gøre dit job og ikke blive betalt for det.
 4. Grunden til, at jeg har været i stand til at blive så økonomisk succesrig, er, at mit fokus aldrig nogensinde i ét minut har været penge.
 5. Forstå, at retten til at vælge din egen vej er et hellig privilegium. Brug det. Bliv i mulighed.

11. Ellen Degeneres succescitater:

Ellen er et populært ansigt på tv, da hun er vært for nogle af de mest kørte talkshows og sitcoms. Hendes finurlige personlighed gav hende masser af muligheder inden for komedieområdet. Alt var ok, indtil hun åbent erklærede sin homoseksualitet offentligt og havde svært ved at blive accepteret af alle. Hun gav mindst opmærksomhed til sine kritikere og viste efter show at blive en af ​​de mest magtfulde kvinder i verden. Dette er et par af hendes udvalgte ord om succes:

 1. Mens jeg lavede stand-up, troede jeg, at jeg med sikkerhed vidste, at succes betød, at alle kunne lide mig. Så jeg blev den, jeg troede, at folk ville have mig til at være. Jeg ville sige ja, når jeg ville sige nej, og jeg havde endda et par kjoler på.
 2. Vær åben for at lære nye lektioner, selvom de modsiger de lektioner, du lærte i går.
 3. Verden er fuld af en masse frygt og en masse negativitet og en masse dømmekraft. Jeg tror bare, at folk skal begynde at skifte til glæde og lykke. Så corny som det lyder, skal vi lave et skift.
 4. Når du tager risici, lærer du, at der vil være tidspunkter, hvor du lykkes, og der vil være tidspunkter, hvor du fejler, og begge er lige vigtige.
 5. Følg aldrig andres vej. Medmindre du er i skoven, og du er fortabt, og du ser en sti, så følg med al mulig vej den vej.

12. Rabindranath Tagore Citater om succes:

Rabindranath Tagore er en indisk polymat, der udmærkede sig inden for litteratur, musik og kunst. Hans rolle under den indiske frihedskamp var medvirkende. Han oplyste mennesker med sin poesi og værker, som havde succes med at holde humøret højt. Tagores citater om succes fortsætter med at inspirere os selv i dag. Imidlertid blev hans sjældne kamp med depression sjældent talt om offentligt, og på trods af hans mentale tilstand producerede han nogle af de største litterære værker i verden!

Nogle af hans succeslogoer er anført nedenfor:

 1. Hvis du lukker døren for alle fejl, bliver sandheden lukket ude.
 2. Du kan ikke krydse havet bare ved at stå og stirre på vandet.
 3. Hvis du græder, fordi solen er gået ud af dit liv, forhindrer dine tårer dig i at se stjernerne.
 4. Nå højt, for stjerner ligger skjult i dig. Drøm dybt, for hver drøm går forud for målet.
 5. Vi kommer nærmest de store, når vi er store i ydmyghed.

13. Bill Gates succes citater:

Bill Gates er nummer et af verdens rigeste mand og er en meget succesrig iværksætter og filantrop. Inden han gjorde sit drømmefirma “Microsoft” til et imperium, var hans begyndelse lille og fuld af forhindringer. Hans rejse er en inspiration for spirende forretningsfolk og start -entusiaster, der tager vigtige erfaringer fra sit liv. Bills succesmantra er at være foran alle andre og løbende lære af dine fejl for at nå dine mål.

 1. Succes er en elendig lærer. Det forfører smarte mennesker til at tro, at de ikke kan tabe.
 2. Dine mest utilfredse kunder er din største kilde til læring.
 3. Tålmodighed er et vigtigt element i succes.
 4. Det er fint at fejre succes, men det er vigtigere at følge lektionerne i fiasko.
 5. Jeg vælger en doven person til at gøre et hårdt stykke arbejde. Fordi en doven person vil finde en nem måde at gøre det på.

14. Nelson Mandela Citater om succes:

Forestil dig at blive fængslet i 27 lange år i Sydafrikas grufulde fængsler? Det var den pris, Nelson Mandela måtte betale for at bekæmpe den hviddominerede apartheid. Ikke en gang i denne periode mistede han besindelsen eller moralen. Efter løsladelsen dukkede han op som en global leder og blev med succes Sydafrikas første sorte præsident. Hans liv er et perfekt eksempel på, at fenixen rejser sig fra asken. Tid til at se på nogle af hans store citater om succes:

 1. Efter at have besteget en stor bakke. Man finder kun, at der er mange flere bakker at bestige
 2. Døm mig ikke efter mine succeser, døm mig efter hvor mange gange jeg faldt ned og rejste mig igen
 3. Alle kan hæve sig over deres omstændigheder og opnå succes, hvis de er dedikerede til og brænder for det, de laver.
 4. Det virker altid umuligt indtil det er gjort.
 5. En vinder er en drømmer, der aldrig giver op.

15. Thomas Alva Edison Succes Citater:

Havde den elektriske pære ikke været opfundet af Thomas Edison, ville verden være i mørke i dag! Han stoppede ikke med denne vellykkede opfindelse, men gik i stedet til at producere mange revolutionerende enheder og besidder over 1000 patenter. Hans begyndelse var imidlertid ganske ydmyg, og det var hans tålmodighed og uforstyrrede fokus, der gav ham en plads i denne historie. Her er nogle af hans bedste korte citater om succes:

 1. Jeg har ikke fejlet. Jeg har lige fundet 10.000 måder, der ikke virker.
 2. Geni er en procent inspiration, ni og halvfems procent sved.
 3. For at opfinde har du brug for en god fantasi og en bunke skrammel.
 4. Jeg har aldrig udført en dags arbejde i mit liv, det var alt sammen sjovt.
 5. Alt kommer til ham, der skynder sig, mens han venter.

Vi håber, at disse fantastiske succescitater har givet dig nok brændstof til at komme i gang! Husk, at succes ikke kommer på en dag eller et år. Det hele afhænger af den type mål, du sætter, og hvor hårdt du arbejder for at nå dem. Disse ordsprog kom til vores liste over yndlingscitater, da de blev skrevet af mennesker, der udviste eksemplarisk engagement og udholdenhed for at blive, som de er i dag!