Tøjbøjler – betydning, anvendelser og tips til valg af bøjler

Nogle gange viser det sig at være en udfordring at hænge tøj på en bedre måde. At finde et ordentligt sted, hænge det derovre på en måde, så det senere kan bruges, alt dette bliver lidt kompliceret. Så at vide lidt mere om bøjlerne kan hjælpe med øvelsen med at hænge. Tøj når det tages af fra skuldrene og efterlades et andet sted end bøjlerne angiveligt har et klodset udseende. Faktoren ‘Kan bruges senere’ bliver mindre sandsynlig på grund af folderne i den. For at en garderobe skal se temmelig ren ud, er det vigtigt, hvordan tøjet hænges, og hvordan det er indrettet. Tøjbøjler er designet på en sådan måde, at det letter indsatsen for at holde tøjet rynkefrit. Den skulderlignende form hjælper med at hænge tøjet og bevare dets oprindelige form. Mens garderober forhindrer tøj i at støve, forhindrer bøjler det i at få folder. Trådbøjler vejer mindre og er ikke egnede til tunge vejningstøj som frakker og jakker. Når det er sagt, er hver bøjle designet med et specifikt formål. Bøjler tjener generelt formålet med at hænge tøj; det aspekt, der skal bemærkes, er kvaliteten af ​​kludbøjlerne.

Forskellige typer bøjler til tøj:

Bøjler! Uanset hvordan det ser ud, hvis det kunne hænge en klud, der er fint; men til vores overraskelse går bøjler i en rækkevidde fra simple wire- eller metalbøjler til de stilfulde og hyggelige designer. Materiale, design og vægt varierer for hver bøjle for at opfylde sit formål. Her er nogle af de populære slags, du kan vælge imellem …

Træbøjler:

Træbøjler er robuste nok til at holde tungt tøj. Designet er lavet i overensstemmelse hermed til at hænge frakker og jakker. Designer dem er lavet selv med træbøjler, farven ændres og nogle ekstra funktioner tilføjes for at forbedre udseendet.

Wire bøjler:

Trådbøjler vejer mindre. Den er lavet af tynde metalkabler og er plastbelagt. Den mindre vejningsfunktion gør den i stand til at holde let tøj. Da bøjlen er plastbelagt, forårsager det ingen pletter på tøjet. Det er en af ​​de let fremstillede kludbøjler.

Plast bøjler:

Plastbøjler er på en måde mere opsigtsvækkende, materialet er stærkt nok til at holde tungt tøj, men det er ikke tilrådeligt ved lang tids brug. Det ser mere opsigtsvækkende ud, fordi der ikke er nogen undskyldning med farverne. Materialet fås i en række farver, og det vil bøjlerne også være. Ikke bare hvide og sorte bøjler selv de smarte og designer bøjler.

Clip bøjler:

Klipsbøjler ser lidt anderledes ud end resten, da den har klip og den vandret justerede struktur. Klippene tager rollen som at holde det tøj, der ikke kunne hænges; sig for eksempel nederdele. Off -shoulder tøj kan hænges ved hjælp af clips bøjler.

Metal bøjler:

Metalbøjler er på en måde stærkere end de tråd- og stålbøjler. Det er måske ikke blændende at se ud og er ikke designere. Metalbøjler opfylder formålet, men er ikke iøjnefaldende.

Multi bøjler:

Multi bøjler er designet med ekstra vandrette foringer til at hænge alt i en bøjle, siger; frakker, stole, bukser osv. Multi bøjler kan ellers siges som de pladsbesparende bøjler; i stedet for at hænge tøj på separate bøjler og optage mere plads, er multi bøjler nyttige til at hænge mange i en bøjle.

Fløjl bøjler:

Fløjlsbøjler eller de skridsikre bøjler er specielt designet til at hænge let tøj i fløjl. Kludens silkebløde tekstur glider let fra bøjlen; fløjlsbøjle forhindrer tøj i at glide med bulerne på hver side af det. Filtbøjler og flokede bøjler er designet på samme måde.

Polstrede bøjler:

Polstrede bøjler kommer med de bløde satinunderlag over bøjlerne. De bløde puder forhindrer tøj fra folder og rynker. Tøj med folder er irritable, og det også i en alvorlig situation afviser hele sindstilstanden. Polstrede bøjler tager rollen som at forhindre tøj i at folder.

Cedar bøjler:

Cederbøjler er duftende bøjler, der absorberer stank fra tøj og holder tøjet friskt at have på. Cederbøjler ligner træbøjlerne, men er duftende. Våde klæder, når de hænges på bøjler i lang tid, stinker, og det kan overvindes ved brug af cedertøjsbøjler.

Små bøjler:

Små bøjler lader lille tøj hænge på det. Småbørnetøj, når det hænges på bøjler i normal størrelse, bliver strakt og mister elasticiteten. Små bøjler forhindrer tøj i at blive forkælet.

Fancy bøjler:

Fancy bøjler er dem med nogle ekstra funktioner. Beaded, malet, bånd indpakket osv. Fancy bøjler tilføjer noget skønhed til stedet, hvor det hænges. Det er ofte ikke meget målrettet, men kan fås til at pynte garderoben.

Pladsbesparende bøjler:

Pladsbesparende bøjle er designet med tanken om at hænge mere tøj ved hjælp af en enkelt bøjle. En enkelt hængsløjfe rummer mere end et vandret for med skulderlignende struktur. Hver af de vandrette foringer er i stand til at hænge på beklædning. Dette sparer mærkbart plads på garderoben.

Joy Hangers:

Joy bøjler er de enkle plast bøjler designet med en funktion, der forhindrer tøj i at glide. Joy bøjler tilfredsstiller brugen af ​​filt og fløjl bøjler. Det bløde tøj, der hænger på plastbøjler, er mere tilbøjeligt til at glide af, men glædebøjler forhindrer det i at glide.

Skridsikre bøjler:

Skridsikre bøjler er de samme som plastikbøjler, men overfladen er lidt grov, der forhindrer tøj i let at glide af. Ærmeløst tøj med tynde stropper falder oftere af, og brugen af ​​skridsikre bøjler kan forhindre dem i at falde.

Heavy Duty bøjler:

Kraftige bøjler er dem, der bruges til at hænge tungt vejende tøj, f.eks. Frakker og jakker, vådt og tungt tøj. Brandjakker og de andre læderjakker vejer tunge, og de tunge bøjler er stærke nok til at holde den.

Slanke bøjler:

Slanke bøjler ligner plastbøjler, men er lodret flade og slanke. Den er velegnet til stift tøj, mens de andre bøjler kan ødelægge formen, slanke bøjler holder formen.

Tips til valg og brug af bøjler:

Et produkts stabilitet er baseret på dets kvalitet og anvendelsesmetode, det samme gælder bøjler. Hvis den bruges i en ordentlig skala, kan den vare i lang tid.

  • Trådbøjler skal bruges til at hænge let tøj som stol, tørklæder osv.
  • Vådt tøj kan hænges på plastbøjler; metalbøjler og træbøjler kan plette tøjet.
  • Klipsbøjler kan bruges til kort tids hængning, fordi klemmerne kan lægge mærker over tøjet, hvis de hænges i lang tid.
  • Tøj med elasticitet skal hænges løst på bøjlerne; hængende det lidt strammere kan ødelægge kludens elasticitet.
  • Designet af bøjlen er ikke så vigtigt som stabiliteten.
  • Fancy tøjbøjler kan se blændende ud, men de garanteres ikke at opfylde formålet.
  • Slanke bøjler kan bruges til at hænge slips.
  • Lyse tøj kan hænges på plast- og trådbøjler, da træ- og metalbøjlerne kan plette tøjet.
  • Hvide bøjler skal bruges til lyst tøj, fordi det farvede tøj, når det hænges på hvide bøjler, kan forårsage farvepletter på bøjlerne.

Tøj hang præcist på bøjler i garderober, og tøj placeret klodset har forskelle. Det er vigtigt i en persons person at holde sit sted pænt og ryddeligt. At vælge rigtige bøjler og hængende tøj pænt ender med at have en flot garderobe. Foldning af tøj er lidt sværere og tager stille lang tid. Hængning i stedet gør det lettere og er naturligvis tidsbesparende. Så ikke mere bekymre dig om påklædning, bare hæng dem på og hæng ud.