CureSight on nerokas järjestelmä, joka parantaa näköongelmia television välityksellä

Mitä jos voit parantaa tiettyjä sairauksia katsomalla televisiota? Digitaalinen terveysyhtiö on sellainen NovaSight esitteli upouudella näköhäiriöiden hoitojärjestelmällä nimeltä CureSight. Tällä hetkellä saat lisätietoja tästä yrityksestä CES 2020 -tapahtumassa. Amblyopia, joka tunnetaan yleisemmin näön menetyksenä, on varhaislapsuusongelma, jossa yhden silmän näkö ei kehity kunnolla. Se on johtava näköhäviön syy lapsilla. Kun potilaalla on amblyopia, hänen aivonsa oppivat luottamaan yhteen silmään enemmän kuin toiseen. Tämä johtaa palautesilmukkaan, joka ei enää anna heikomman silmän parantua.

Perinteinen tapa ratkaista tämä ongelma on saada potilas käyttämään silmälaastaria vahvemman silmän päällä. Tässä on kuitenkin omat ongelmansa. Se on sekä fyysisesti että sosiaalisesti epämukavaa potilaille. Erityisesti lapset voivat kieltäytyä käyttämästä silmälaastaria.

Kolme prosenttia maailman väestöstä kärsii amblyopiasta

CureSight on nerokas järjestelmä, joka parantaa heikkonäköisyyttä television silmätestillä vauvan amblyopiassa

Vanhat silmälaastarit ovat epämukavia ja saavat lapset tuntemaan olonsa vammaiseksi

CureSight on nerokas järjestelmä, joka parantaa näköongelmia television välityksellä

CureSight – kauan odotettu vallankumous amblyopian vastaisessa taistelussa

NovaSightin innovatiivinen uusi ratkaisu, CureSight, on paljon älykkäämpi ja perustuu uusimpaan tekoälyyn ja silmänseurantatekniikkaan. Tämä sen sijaan, että jotain niin vanhanaikaista kuin silmälaastari. Järjestelmä edellyttää, että potilas käyttää erityisiä laseja. Sitten he katsovat TV -sisältöä mukautetulla NovaSight -tabletilla, jossa on älykäs katseen seuranta, joka hämärtää katsojan hallitsevan silmän nykyisen katseen. Tämä pakottaa aivot käyttämään sen sijaan amblyopista silmää.

“Järjestelmä on vuokrattu potilaalle hoidon ajaksi, joka kestää tyypillisesti kolmesta neljään kuukautta”, sanoo Moshe Barel, NovaSightsin markkinointi- ja myyntijohtaja. ”CureSight sisältää kymmeniä videosisällön lähteitä, kuten Netflix, Amazon Prime, Disney Channel ja paljon muuta. Hoito on hauskaa ja reagoivaa, mikä johtaa parempaan noudattamisasteeseen. Äskettäin tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa, johon osallistui 20 lasta, määrä oli 95%, mikä paransi merkittävästi näkö- ja stereotarkkuutta. ”Noin 3%: lla maailman väestöstä, jolla on amblyopia, CureSight voi olla muuttava voima. niin kauan on odotettu.

CureSight käyttää modernia tekniikkaa, joka on myös hauskaa

CureSight on nerokas järjestelmä, joka parantaa näköongelmia television novasight vr: n ja television kautta

Lapset katsovat suosikkiohjelmiaan samalla kun he parantavat amblyopiaa

CureSight on nerokas järjestelmä, joka parantaa näköongelmia television katselun ja silmien parantamisen kautta

CureSight on nerokas järjestelmä, joka parantaa näön heikkenemistä lapsen tyttöjen silmätestin avulla


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80