Maailman pienin vauva lähtee kotiin

the Keion yliopisto Tokiossa raportoi tiistaina, että maailman pienin vauva, joka painaa syntyessään vain 268 grammaa, on päässyt sairaalasta sen jälkeen, kun se on kasvanut 3 238 grammaan, ja hänet voidaan luonnollisesti imettää. Näin sanoi pojan äiti, jonka nimeä ei julkistettu oikeudellisista syistä: “Voin vain sanoa, että olen onnellinen siitä, että hän kasvoi, koska rehellisesti sanottuna en tiennyt, voisiko hän selviytyä.”

Maailman pienin vauva oli tuskin syntymän jälkeen tuskin raskaampi kuin pakkaus voita! Voitko kuvitella sen??

Maailman pienin vauva, joka painoi syntyessään vain 268 grammaa, menee kotiin pienenä syntymähetkellä

Yliopisto ilmoitti, että poika syntyi hätäkeisarileikkauksesta elokuussa 2018. Syy tähän? Hänen painonsa lakkasi nousemasta 24 viikon raskauden myötä. Vauva oli syntyessään niin pieni, että mahtui kahteen kouralliseen. Kokeneet lääkärit hoitivat sitä ensin sairaalan vastasyntyneen tehohoidossa.

He hallitsivat sen hengitystä ja ravitsemusta, kun se kasvoi tasaisesti ja lopulta voitiin luonnollisesti imettää. Maailman pienin vauva lähti sairaalasta keskiviikkona 20. Itse asiassa kaksi kuukautta aikaisemmin kuin oli suunniteltu.

Lääkärin sormi näyttää täällä aivan valtavalta!

Maailman pienin vauva, joka painoi syntyessään vain 268 grammaa, menee kotiin tehohoitoon

Poika on paljon parempi muutaman kuukauden kuluttua

Maailman pienin vauva, joka painoi syntyessään vain 268 grammaa, menee kotiin pienin vauva menee kotiin

Maailman pienin vauva on yksi maailman muista neljästä pienestä pojasta

Tokion poikaa pidetään nyt maailman ennätyksen haltijana maailman pienimmälle pojalle, joka selviää hengissä syntymän jälkeen. Edellinen ennätyksen haltija syntyi Saksassa vuonna 2009 ja painoi 274 grammaa. Pienin tyttö syntyi myös Saksassa vuonna 2015 ja painoi vain 252 grammaa.

Uusi ennätyksen haltija voi vihdoin mennä kotiin hymyillen

Maailman pienin vauva, joka painoi syntyessään vain 268 grammaa, menee kotiin, pieni poika voidaan päästää

Vuodesta 1936 lähtien maailmassa on ollut yhteensä 23 vauvaa, jotka selvisivät ennenaikaisesti ja painoivat alle 300 grammaa. Mukaan Tiniest Babies -rekisteri tässä luettelossa on kuitenkin vain neljä poikaa. Pienimpien vauvojen eloonjäämisaste on paljon pienempi pojilla kuin tytöillä. Asiantuntijoiden mukaan tämä johtuu osittain miesten vauvojen hitaammasta kehityksestä. Tokion pojalla oli kuitenkin epätavallisen hyvin kehittynyt sydän, keuhkot ja aivot kokoiselle vauvalle.

“Haluan ihmisten tietävän, että vauvat voivat palata kotiin terveinä, vaikka syntyisivät pieninä”, sanoi lääkäri Dr. Takeshi Arimitsu.

Eikö hän ole söpö?

Maailman pienin vauva, joka painoi syntyessään vain 268 grammaa, menee kotiin, pienin poika on vihdoin menossa kotiin


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80