Miksi chaga -sieni on niin terve ja miten voit hyötyä siitä

Lapin alkuperäiskansat ovat aina luottaneet merkittävään lääkkeeseen, chaga -sieneen. Tämä kasvaa koivulla erittäin ankarissa sääolosuhteissa ja onnistuu silti selviytymään. Luonnon ihme, jota arvostetaan kansanlääketieteessä paitsi Skandinaviassa myös muilla maailman pohjoisilla alueilla. Villinä sienenä Chaga (Inonotus obliquus) kasvaa myös Siperiassa, Koreassa, Japanissa ja Pohjois -Amerikassa. Koivujen loinen on meille ihmisille arvokas luonnollinen lääke ja jokin aika sitten se onnistui vakiinnuttamaan asemansa superruoana myös tässä maassa. Miksi Chaga -sienen pitäisi olla niin terveellistä, mitä sinun pitäisi harkita ostaessasi ja miten se valmistetaan teeksi, saat tämän päivän viestistä.

chaga -sieni koivulla

Mitä arvokkaita elintärkeitä aineita Chaga -sieni sisältää?

Tämä muinainen lääkesieni sisältää kiehtovan koostumuksen tärkeistä, terveyttä edistävistä ainesosista. Se on täynnä antioksidantteja, kuten kasvikemikaaleja. Nämä ovat erilaisia ​​flavonoideja sekä lukuisia bioaktiivisia polyfenoleja. Lisäksi on olemassa useita B -vitamiineja (B3, B5 ja B2), aminohappoja ja välttämättömiä hivenaineita, kuten booria ja germaniumia. Chaga -sienet sisältävät myös huomattavan määrän polysakkarideja ja triterpeenejä sekä paljon melaniinia, joka on vastuussa sienikuoren tummasta väristä. Tärkeät mineraalit, kuten rauta, magnesium, sinkki ja kupari sekä kalsium, kalium, mangaani ja natrium, ovat myös osa arvokasta sienipitoisuutta. Aineet, kuten betuliini ja betuliinihappo, uutetaan suoraan koivupuista chaga -sienellä ja vaikuttavat aktiivisesti tämän pohjoisen lääkkeen suuriin terveyshyötyihin.

chaga -teesienen paloja

Chagan monet terveyshyödyt yhdellä silmäyksellä

Näin rikkaan elintärkeiden aineiden koostumuksen ansiosta ei ole ollenkaan yllättävää, että Chaga -sieni voi olla todella hyödyllinen terveydellemme monilta osin. Tärkeimmät niistä on lueteltu tässä. Chaga -sieni:

 • on kasviperäinen adaptogeeni ja sillä on erittäin positiivinen vaikutus stressiin;
 • lisää energiatasoa ja suorituskykyä;
 • auttaa hapettumisstressissä antioksidanttien ansiosta;
 • on anti-inflammatorisia, antibakteerisia ja virusten vastaisia ​​vaikutuksia;
 • sillä on voimakas ja jatkuva kipua lievittävä vaikutus;
 • säätelee ruoansulatusta arvokkaiden kuitujen, kuten beeta-glukaanin, ansiosta;
 • stimuloi aineenvaihduntaa ja auttaa terveellisessä laihtumisessa;
 • puhdistaa suoliston ja lievittää gastriitin epämukavuutta;
 • säätelee korkeaa verenpainetta ja kohonnutta verensokeria;
 • vahvistaa immuunijärjestelmää ja kehon omaa puolustuskykyä;
 • parantaa ihonväriä ja lievittää aknea, neurodermatiittia ja psoriaasia;
 • käytetään jopa lisäapuna syövän hoidossa.

Varoitus: Jos sinulla on akuutteja tai kroonisia oireita, kuten diabetes tai jos käytät veren ohentamiseen tarkoitettuja lääkkeitä, sinun tulee ehdottomasti kysyä neuvoa lääkäriltäsi.

Luonnollinen, Luomu, Chaga, Sieni, Ja, Chaga, Sieni, Tee.

Mikä on tärkeää korkealaatuisessa Chaga-sienessä?

Ensinnäkin sinun tulee aina varmistaa, että se on 100 -prosenttisesti luonnollinen tuote. Siksi sinun pitäisi mieluummin käyttää vain niin kutsuttuja chaga-sienipaloja eikä chaga-jauhetta tai vastaavaa. Toisessa tapauksessa kyse voi olla kyseenalaisista tiloista saatavista huonommista tuotteista, jotka sisältävät kemiallisia lannoitteita, torjunta -aineita tai homeitiöitä. Lisäksi on olemassa tosiasia, että jauhemaisia ​​sieniä ei voida sietää ja käyttää kehon hyvin.

Ihannetapauksessa Chaga -sienet ovat peräisin Lapin tai Siperian luonnonvaraisista kanoista, ja ne korjataan ja kuivataan ammattimaisesti. Osta nämä hyvä orgaaninen laatu hyvin varustetuista terveysruokakaupoista ja erikoisliikkeistä tai verkossa kokeneilta ja korkealaatuisilta toimittajilta, kuten www.chagatee.com.

chaga -tee terveellistä

Chaga -tee on niin helppo valmistaa

Paras ja ennen kaikkea sulavin tapa hyötyä Chaga -sienestä on valmistaa se teetä. Juot mieluummin rauhoittavan kuuman juoman kahdesti päivässä, aamulla heti nousun jälkeen ja illalla, noin 30 minuuttia ennen illallista. Teen valmistus on hyvin yksinkertaista. 500 ml: aan vettä tarvitset 3-4 chaga-sienipalaa.

Ja näin tehdään:

 • Kiehauta vesi.
 • Lisää sitten chaga.
 • Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
 • Ota tee pois liedeltä ja anna sen jäähtyä hieman.
 • Siivilöi sitten neste ja nauti chaga -teestä!

Chaga kultainen tee loistaa

Lisävinkki: Voit jopa keittää sienipaloja, joita on käytetty jo useita kertoja. Sillä välin, säilytä niitä jääkaapissa lasiastiassa, joka on täynnä vettä.

Ja jos matkustat paljon tai sinulla on liian vähän vapaa-aikaa teen valmistamiseen, laadukas chaga-tinktuura on täydellinen vaihtoehto. Laita 12 tippaa pipettiä kielesi alle kahdesti päivässä. Erittäin nopea ja ennen kaikkea erittäin kätevä.

Luota luonnon voimaan ja hyödynnä tämän muinaisen lääkkeen monia terveyshyötyjä. Juo arvokas Chaga -sieni joko herkullisena teena tai tippoina. Ole vastuussa ja pidä huolta itsestäsi ja pysy terveenä!

juo chaga -teetä