Pitäisikö juoda tislattua vettä? Hyödyt ja haitat löydät täältä!

Voitteko juoda tislattua vettä vai sairastutteko ja kuoletteko siihen? Monet terveystietoiset ihmiset ovat huolissaan näistä kysymyksistä, ja yhä useammat ihmiset yhteiskunnassamme todella kuuluvat tähän ryhmään. Tässä artikkelissa haluamme esitellä sinulle erilaisia ​​näkökulmia ja toivoa, että teet oman päätöksesi. Ainakin saamme sinut eteenpäin hyödyllisillä tiedoilla ja linkeillä muihin lähteisiin ja artikkeleihin.

Vihanneksissa on paljon mineraaleja ja tislattua vettä

Baische Diet juo tislattua vettä

Mikä on tislattua vettä?

Tislattua vettä löytyy luonnosta ja se on sade. Joten pisarat syntyvät luonnollisella höyryprosessilla. Teoriassa voisimme saada tällaista vettä keräämällä sadevettä ämpäriin ja muihin astioihin. Meidän tiellämme on saastuminen.

Nykyään sade kerää kaikki ilmassa ja sitten vesilähteissä kertyneet haitalliset aineet. Se käy läpi tietyn tislausprosessin, mutta lopulta se ei riitä. Veden tislausprosessin kannattajat yrittävät vapauttaa sen epäpuhtauksista. Se myös juoksee tislausprosessi kasveissa. Sen sisältämä vesi on itse asiassa tislattua.

Vettä ei saa juoda liikaa tai liian vähän

juo tislattua vettä - terveellistä elämää

Mihin tislattu vesi sopii??

Aloitetaan kysymyksestä siitä, mihin tislattu vesi on todella hyvä. Yleensä tämän on tarkoitus suojata meitä ympäristön saastumiselta, joka tunkeutuu kudoksiin ja soluihin veden läpi. Kun otetaan huomioon veden suuri merkitys kehomme kaikissa prosesseissa, tämä on tietysti erittäin tärkeää. Asiantuntijat, jotka kannattavat tislatun veden käyttöä, väittävät, että se voi merkittävästi vahvistaa kehoasi. Tämä voi jopa lisätä vuosikymmeniä elämäämme ja tietysti parantaa elämänlaatua yleensä. Kannattaa siis käsitellä tätä aihetta paremmin.

Tislatulla vedellä on yhä enemmän kannattajia

Juo tislattua vettä perusruokia

Pitäisikö siis juoda tislattua vettä vai ei?

Mineraalien puute vasta -argumenttina

Yleisin argumentti tislattua vettä vastaan ​​on, että mineraalit poistetaan siitä. Totuus on, että emme todellakaan ime niitä tehokkaasti veden läpi. Lisäksi vedessä olevat mineraalit ovat epäorgaanisia ja me ihmiset tarvitsemme niitä jotka ovat orgaanisesti sidottuja sellainen. Niitä löytyy myös vedestä melko pieninä määrinä. Itse asiassa saisimme lähes yksinomaan kivennäisaineita ruoasta. Muuten tämä antaisi meille myös mahdollisuuden kuluttaa enemmän tislattua vettä! Juuri tästä syystä kypsät hedelmät ja vihannekset ovat niin terveellisiä. Ne sisältävät runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita ja sisältävät samalla paljon tislattua vettä. Tästä syystä juuri puristetut mehut ovat loistava idea monella tapaa. Sinun tulisi kuitenkin suosia vihreitä vihanneksia. Hedelmät ovat herkullisia, mutta niissä on paljon fruktoosia, mikä tarkoittaa, että ylimääräinen vesi poistuu kehostamme.

Vastaväite tislattua vettä vastaan ​​on, että sisällä on liian vähän mineraaleja

Ideoita elämäntapa juoda tislattua vettä

Onko tislattu vesi hapan?

On melko nykyaikaista luottaa emäksiseen ruokavalioon jokapäiväisessä elämässä. Vallitseva mielipide on kuitenkin, että tislattu vesi on liian hapan. Tämä johtopäätös tehtiin mittojen kautta. Tislatun veden kannattajat väittävät kuitenkin, että tutkijat eivät pitäneet tämän tekemistä helpoksi ei puskurointia omistaa. Asiantuntijoiden mukaan sinun pitäisi myös juoda vettä, joka on enemmän tai vähemmän samanlainen kuin kehosi pH -arvo. Toisin sanoen liian emäksisen veden juominen olisi itse asiassa varsin haitallista. Periaatteessa sinun pitäisi tietää, että paras tapa korjata pH -arvo on syödä tarpeeksi vihanneksia.

Kivennäisvesi ei välttämättä ole vapaa epäpuhtauksista ja hormoneista

Ideoita juoda tislattua vettä erittäin terveeseen elämään

Varoitus: Suodatettu vesi ei ole tislattua vettä!

Monet ihmiset sekoittavat suodatetun veden tislattuun veteen. Itse asiassa molemmilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Suodatin poistaa vedestä paljon vähemmän epäpuhtauksia kuin tislausprosessissa. Jotkut asiantuntijat jopa huomaavat, että suodattimet levittävät paljon bakteereja ja bakteereja ja ovat siksi vielä vaarallisempia.

Jotkut väittävät, että tislattu vesi on liian hapan kehollemme

juo tislattua vettä terveenä

Joka tapauksessa liiallinen veden juominen on vaarallista!

Useimmat ihmiset eivät juo tarpeeksi vettä, mutta liika voi olla haitallista. Tämä ei koske vain tislattua vettä, vaan kaikenlaista vettä. Yleensä 1,5–2 litraa riittää useimmille ihmisille. Jos juot suuria määriä vihannesmehuja ja syöt paljon vihreitä vihanneksia, tarvittavaa määrää voidaan vähentää entisestään.

Kun juot tislattua vettä, parannat elämänlaatua, sanovat asiantuntijat 

juoda tislattua vettä luontoideoita

Millaista tislattua vettä voit juoda??

Väittäessään, että on juotava tislattua vettä, on oltava erittäin varovainen. Tislattua vettä käytetään myös teollisuudessa, autoissa, mutta myös maisemoinnissa. Säännöt ovat tietysti hyvin erilaisia ​​täällä kuin veden juomisessa. Voit siis löytää tislattua vettä rautakaupoista ja muista kaupoista, mutta tämä ei ole missään tapauksessa tarkoitettu ihmisravinnoksi! Tämä koskee myös Internetissä yleisiä veden tislausmenetelmiä. Useimmiten niitä käytetään täysin eri tarkoituksiin. Jotta vesi tislataan todella korkealaatuiseksi, tarvitset ammattimaisia ​​laitteita. Jos päätät tehdä tämän, paras vaihtoehto on lukea useita raportteja Internetissä. Tämä on kallis investointi, ja tietysti sinun oli harkittava sitä huolellisesti.

Pysy terveenä ja löydä uusia vaihtoehtoja terveyden parantamiseksi.

Saatat pystyä elämään pidempään tislatun veden ansiosta, sanovat monet terveysasiantuntijat

Terveellinen elämä juo tislattua vettä

Varoitus: Kaikki tislattu vesi ei sovellu juomiseen!

juo terveellistä ruokaa tislattua vettä